Om Partnertekst

Partnertekst består af et team af dedikerede og rutinerede ordsnedkere, som sætter en ære i at levere velskrevne tekster af højeste kvalitet.
Alle vores tekster er SEO-venlige, så du opnår maksimalt udbytte af din investering i tekstforfatning og skaber solide resultater i søgemaskinerne.

Vi er Partnertekst. Et midtjysk tekstbureau bestående af dedikerede og rutinerede ordsnedkere, der sætter en ære i at kreere fængende og levende tekster af høj kvalitet – men til lave priser. Vores primære mål er, at vores velskrevne tekster hjælper dig med at skabe vækst og målbare resultater i din forretning.

Kom til tops i søgemaskinerne
Hos Partnertekst er vi ikke udelukkende hurtige på tasterne og kreative i vores tekstforfatning. Vi har også digitalt blod løbende i vores årer, og derfor ved vi, hvordan tekster skal skrues sammen, så du får succes med dit SEO-arbejde. I vores stab har vi flere ansatte med mange års erfaring fra SEO-branchen, så vil du til tops i søgemaskinerne, booste din organiske trafik og skabe mere salg, så er vi den perfekte samarbejdspartner.

Hvorfor skal jeg vælge Partnertekst?
Svaret er ganske enkelt. Vi er dygtige, billige og vi overholder altid aftaler, når det handler om levering. Vi vil meget gerne dyrke de langvarige relationer, og derfor ønsker vi at gøre såre simpelt for dig at være kunde hos os. Det gør vi blandt andet ved, at du som kunde får en fast kontaktperson, som varetager din bestilling. Samme person sender dig selvfølgelig overskueligt statusark, når din ordre er eksekveret. Det er nemt!

Her holder vi til
Partnertekst har kontor i Ikast, hvorfra vi hver dag modtager bestillinger og producerer tekster for et hav af forskellige kunder. Vores mange års erfaring gør, at vi har et indgående kendskab til alverdens brancher – helt sikkert også din. Derfor er ingen opgaver hverken for store eller for små, hvis du vil have os til at varetage din tekstforfatning.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan lægge den helt rigtige content-strategi for dig og din virksomhed.

Pin It on Pinterest