SEO tekster

Brug for velskrevne og effektive SEO tekster? Velskrevne og gennemarbejdede SEO tekster er for jer som virksomhed nøglen til at opnå mere trafik og dermed højere omsætning i jeres forretning! Når tekster skal udfærdiges til et website, er der et væld af forskellige faktorer, som man skal kigge på. En væsentlig ting er, om teksterne er søgemaskinevenlige, således potentielle kundeemner finder netop dig – og det kan vi hjælpe dig med at sikre!

Klik på den grønne knap nedenfor og få et uforpligtende tilbud nu!

Hvad er SEO-tekster?

Det korte svar er: Tekster som forbedrer dine placeringer i de organiske søgeresultater!

Lad os lege at du eksempelvis var tømrer, og du ønskede en god placering på søgeordet “Tømrer Roskilde”. I så fald ville det være oplagt at få lavet en søgemaskineoptimeret tekst og oprette en underside specifikt omkring netop dette emne. Undersiden skal indeholde relevant og godt indhold for den besøgende og samtidig være teknisk optimeret, således din hjemmeside kan findes, når folk søger på “Tømrer Roskilde”.

Der er mange gode grunde til, at du bør få lavet SEO-tekster på din hjemmeside. Først og fremmest er det med til at forbedre din chance for at blive vist i de organiske søgeresultater. Derudover er der også andre ting, som gør, at SEO-tekster kan være en rigtig god idé at have på din side – uanset hvad du beskæftiger dig med.

SEO tekster til søgemaskineoptimering

SEO tekster handler om kvalitet

Overskriften siger det hele. Det nytter ganske enkelt ikke noget, at du lukker øjnene for kvalitet, for man kan ikke komme uden om, at det er ufattelig vigtigt, at du vægter kvalitet meget højt i forbindelse med dit valg af tekstbureau. Når en tekstforfatter skal udvælges til at lave netop dine SEO tekster, så er det væsentligt, at du sørger for at finde ud af, om vedkommende har kendskab til væsentlige ting som blandt andet søgeordsmæthed og tekstlængde. Herudover skal vedkommende selvsagt have et godt ordforråd, således du kan få tekster, der er skrevet i et flot og ikke mindst varieret sprog!

Med andre ord: det er uhyre vigtigt, at SEO-tekster laves i en ordentlig kvalitet. Der er mange på markedet indenfor tekstforfatning, der tilbyder tekster af lav kvalitet, og disse kan være direkte skadelige for dit website. Dem skal du naturligvis for alt i verden sørge for at undgå. Det kan du i øvrigt læse mere om i dette knivskarpe indlæg fra en dygtig dansk SEO-ekspert.

SEO-tekster bruges på mange forskellige sites

SEO Tekster bliver brugt i mange sammenhænge på mange forskellige sider. Hvis du er indehaver af en webshop, så er det er vigtigt, at du har SEO-tekster som omhandler den specifikke produktkategori, som du arbejder med. Der skal i disse artikler være relevante søgeord, hvori der bruges en passende keyword density. Der bliver brugt SEO-tekster til andet end blot webshops. Der er eksempelvis også rigtig mange håndværkere, som benytter sig af disse tekster. Dette skyldes, at det i høj grad har noget at sige for, hvor mange ordre, der ligger i ordrebogen for den pågældende virksomhed.

Et eksempel på at SEO tekster er gavnligt salgsmæssigt er, at man søger på en specifik type af håndværker efterfulgt af bynavn. Hvis du søger på tømrer i Aalborg, vil der naturligvis findes flere forskellige firmaer i Aalborg, som tilbyder tømrerarbejde. Dog kan de ikke alle sammen ligge hverken på side 1 eller ranke som nr. 1 på Google. Den håndværker, som har gjort mest ud af at få søgemaskineoptimeret sin hjemmeside vil derfor ranke bedst.

Køb af SEO tekster kan spare dig for oceaner af tid

Det er slet ikke tvivl om, at det kan være meget tidskrævende selv at skulle sidde og laver alle SEO tekster. Det kan tage rigtig mange timer – timer som du kunne bruge andre steder, som ville gavne dig mere.

Som selvstændig er det enormt vigtigt, at du sørger for at bruge din tid rigtigt – og det er bestemt ikke altid, at det er det smarteste for netop dig at give dig i kast med selv at lave de SEO tekster, der skal på din hjemmeside. Du skal ganske enkelt bruge din tid der, hvor det gavner dig mest, og ofte er SEO tekster et så tidskrævende arbejde, at det tager alt tid og fokus fra andre ting, som du også skal have lavet.

Sørg derfor for at udnytte din tid så godt som muligt. Det kan du gøre ved at outsource arbejdet med at lave dine SEO tekster, så du er sikker på, at du får udnyttet din tid bedst muligt.

Thomas Rosenstand har lavet dette indlæg, som handler om, hvorfor det er vigtigt, at man lægger vægt på at have godt indhold på sit website. Han er en anerkendt ekspert indenfor søgemaskineoptimering og har et meget stort kendskab til, hvad man kan gøre, hvis man ønsker at nå til tops i søgeresultaterne.

Tekstforfatter og indehaver af Partnertekst.dk,  Kristian Mølgaard.

Tekster til SEO bruges i mange forskellige brancher

Der er mange forskellige typer af virksomheder, der kan få gavn af at anvende tekster i forbindelse med søgemaskineoptimering. Virksomheder indenfor et væld af forskellige brancher har nemlig mulighed for at anvende Google til at få mere trafik ind på sin side, og det kan bestemt være en rigtig god idé, at man som virksomhed får en hjælpende hånd med at få udarbejdet velskrevne og unikke SEO-tekster, der kan være med til at sikre, at man ligger godt placeret i de organiske søgeresultater på en række af de søgeord, der har relevans i forhold til ens virksomhed.

Virksomheder, der beskæftiger sig med alt lige fra håndværksfagligt arbejde til IT, har mulighed for at få lavet gode og brugervenlige tekster til hjemmesiden, som kan være med til at styke ens placeringer i de organiske søgeresultater, således man kan få mere trafik ind på sin side fra Google.

Eksempler på søgeord, som kan have relevans for virksomheder i forskellige brancher:

 • Tømrer København
 • Frisør Århus
 • Automekaniker Aalborg
 • Revisor Silkeborg
 • Bogholder Odense
 • Osv.

Kort og godt vil der altså med andre ord forelægge mulighed for, at man som virksomhed vil kunne få mere trafik ind på sin side og dermed øge sin omsætning betydeligt ved, at man ligger godt placeret på søgeord i stil med disse ovenfor.

Det gælder dog naturligvis ikke kun “lokale søgninger” som ovenstående, hvor der fokuseres på at finde en person i et givent område. Det gælder naturligvis også større produkter, man som virksomhed sælger i hele landet. Dette kunne eksempelvis være “Varmepumper”, “Vinduer”, “Møbler” M.V.

Uanset hvilken branche man arbejder i, og uanset hvilket produkt, som man godt kunne tænke sig at sælge, er der helt klart rigtig gode muligheder for, at man vil kunne blive bedre placeret i de organiske søgeresultater på et emne, som er relevant.

Et af landets bedste og billigste løsninger inden tekster med henblik på søgemaskineoptimering

I følge en hjemmeside som har lavet en komplet liste over forskellige virksomheder, som tilbyder SEO-tekster, kan man finde Partnertekst som en af landets absolut billigste inden for tekstforfatning. Dog ligger PartnerTekst ikke kun i top, når det kommer til  laveste priser. Du kan desuden også forvente, at du får et sublimt stykke arbejde udført, hvor der ikke vil blive gået på kompromis med det arbejde, som du får lavet.

Dine tekster bliver skrevet i et sprog som passer til netop din hjemmeside. Dette gøres for at sørge for, at vores tekstarbejde passer ind i kontekst og for ikke at forvirre læserne på din side.

Sproget i vores tekster er let at læse og varieret.

Vi har her prøvet at liste 5 gode grunde op til, at du bør vælge os til at lave dine tekster med henblik på at give dig en bedre placering i søgemaskinerne:

 • Kvalitet

  Når vi laver dit tekstarbejde, har vi fokus på at lave velskrevne og SEO-venlige tekster, som er i absolut højeste kvalitet. Gennem længere tids erfaring samt en grundig research kan vi give dig en af markedets bedste løsninger indenfor tekstfremstilling.

 • Erfaring

  Igennem flere år har vi opbygget os en stor erfaring og viden omkring udarbejdelse af tekster. Man kan derfor med andre ord sige, at vi ved, hvad der virker – og hvad ikke virker. Igennem tiden har vi arbejdet for mange forskellige virksomheder og kan tage hånd om enhver tekstopgave. Klik her hvis du vil se vores referencer.

 • Priser

  Prisniveauet når man køber tekster, skal være det rette sted. Man skal ikke købe den dyreste løsning, for i bund og grund handler det om, at man skal have så meget værdi for de penge man investerer i tekster som muligt. Det vil man meget sjældent få, hvis man vælger markedets dyreste løsning. Omvendt går det heller ikke, at man vælger den absolut billigste løsning. Gør man det, så vil det tit og ofte være folk med minimal erfaring, der skriver ens tekster. Erfaring med udarbejdelse af tekstmateriale er en nødvendighed, hvis man ønsker at opnå top-resultater i Google. Vores erfaring kombineret med den lave pris gør, at vi mener, at vi har et af de absolut bedste produkter på markedet, hvor du som kunde får mest for de penge, som du investerer i dit køb af SEO-tekster.

 • Fleksibilitet

  Hos Partnertekst er vi meget fleksible. Vi gør vores yderste for at komme imødekomme netop dine ønsker og behov. Dette betyder samtidig også, at vi har mulighed for at hjælpe dig med effektueringen af en given opgave indenfor en meget kort tidshorisont. Ligeledes er vi fleksible i den forstand, at vi kan varetage opgaver i alle størrelser, som omhandler ethvert emne, og uanset hvilken type tekst du har behov for at få lavet, står vi parat til at give dig en hjælpende hånd med at få lavet SEO-teksterne til din side.

 • God service

  Vi sætter kunderne i højsædet. Det absolut vigtigste for os er at kunne yde en god service overfor dig. Dette gør vi blandt andet ved at rådgive omkring valg af tekster, opsætning af tekst på hjemmeside mm. Et andet kendetegn for den gode service du vil kunne finde hos Partnertekst er desuden også, at vi er lette at komme i kontakt med – og så overholder vi vores deadlines!

SEO tekster for bureauer

Hvis du har et webbureau, som arbejder med SEO, så kan det være et meget stort og uoverkommeligt arbejde selv at skulle sidde med alt tekstarbejdet selv. En vigtig del af søgemaskineoptimering er uden tvivl gode tekster, som er lavet søgemaskinevenligt, og hvis man selv skal lave tekstarbejdet til alle ens SEO-kunder, kan det hurtigt blive en meget vanskelig og samtidig også uoverkommelig opgave. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at bruge din tid rigtigt.

I rigtig mange tilfælde kan det være en super god idé at outsource tekstarbejdet til et professionelt bureau, som kan hjælpe dig med udarbejdelsen af seo tekster. Det kan vi hjælpe dig med hos Partnertekst!

SEO tekstforfatning

SEO tekster vil styrke dit websites placering i de organiske søgeresultater.

Gode tekster gavner din placering i Google

Når du får udført tekster af os, hvor vi retter vores fokus imod SEO, så har dette et enkelt formål. Nemlig at skabe mere trafik til dit website. Dette gøres for, at du kan få flere besøgende, flere ordre og dermed også en højere omsætning. Derfor er tekstløsninger en rigtig god investering for din virksomhed, og det er noget som der ikke bør blive sparet på. Det vil nemlig sagtens kunne betale sig at få lavet tekstarbejde af en dygtig skribent, hvor teksterne bliver skrevet i et læseligt sprog, så alle besøgende kan læse og forstå det budskab, som du vil ud med. Dette gælder ikke blot tekster som er rettet mod søgemaskineoptimering, men samtidig gør dette sig også gældende for produktbeskrivelser og firmaprofiler, som du også kan få hjælp til at få lavet hos Partnertekst.dk.

Det er en god investering at købe tekster med henblik på bedre placering i Google

Som virksomhed vil man naturligvis gerne markedsføre sig det sted, hvor man tror på, at man kan få mest muligt ud af sine penge. Det er i dag sådan, at man som virksomhed har et væld af forskellige muligheder i forhold til, hvor man kan markedsføre sig, og derfor er det bestemt også rigtig vigtigt, at man sørger for at tænke sig godt om i forbindelse med, at der skal lægges en markedsføringsstrategi.

Det er nemlig vigtigt, at der både bliver lavet en strategi, der virker på den kortere såvel som den længerevarende bane. Fordelen ved at få lavet søgemaskineoptimering – herunder at få udarbejdet professionelle SEO-tekster – er, at man foretager en langsigtet investering, der kan være med til at sikre, at man blive synlig overfor de folk, der søger efter lige præcis det produkt eller den ydelse, som man tilbyder.

Kan bruges i mange forskellige brancher

Uanset hvilken type af forretning du driver, er det altid en fremragende idé, at du sørger for at overveje muligheden for køb af SEO tekster. Hvis du vælger at gøre brug af muligheden for at købe SEO tekster, kan du nemlig få mulighed for at få væsentligt flere besøgende til din hjemmeside, hvilket kan resultere i flere salg. Derfor er der slet ingen tvivl om, at det er en god investering for dig at gøre et køb af gode og velskrevne kvalitetstekster.

Såfremt du er interesseret i at høre mere om SEO tekster fra Partnertekst, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Der er stor forskel på kvaliteten af tekster til SEO

Du skal slet ikke være et sekund i tvivl om, at der sagtens kan være meget stor forskel på kvaliteten af SEO tekster hos de forskellige danske leverandører, som du kan vælge imellem. Det er nemlig langt fra alle udbyderne af tekster til søgemaskineoptimering, der lægger lige stor vægt på kvaliteten af det arbejde, de udfører. Derfor er det også i høj grad vigtigt, at du som køber af SEO tekster altid sørger for at få fundet dig en god og seriøs leverandør, der kan tilbyde dig den mest attraktive løsning.

Her er det blandt andet i høj grad vigtigt, at du sørger for at sikre følgende:

 • Kan den pågældende tekstforfatter skrive indholdsrigt og korrekt dansk?
 • Har tekstforfatteren det fornødne kendskab til generel søgemaskineoptimering, så du får den maksimale værdi ud af det arbejde, der bliver udført?
 • Får du et solidt og gedigent håndværk leveret, som fangeren læseren og sælger dit produkt eller din ydelse?

Det er helt afgjort et must, at den pågældende tekstforfatter du vælger til at hjælpe dig vil være i stand til at leve op til de 3 ovenstående punkter, da det er væsentligt for at sikre dig som kunde det bedst mulige resultat.

SEO-tekster til mange forskellige virksomheder

Igennem tiden har vi hos Partnertekst lavet rigtig mange SEO-tekster, og de forskellige typer af tekster, som vi har lavet, har været til både store såvel som små virksomheder – og ikke mindst har det været tekster om rigtig mange forskellige emner.

Vi har blandt andet arbejdet med tekster til søgemaskineoptimering for:

 • Agera – Agera hjælper både privatpersoner såvel som virksomheder med at finde en advokat, revisor eller bogholder. Vi har hos Partnertekst hjulpet virksomheden med at lave en række forskellige SEO-tekster – blandt andet med fokus på at forbedre en række lokale søgninger.

 • Bekko – Bekko.dk er en dansk webshop, som lever af at forhandle forskellige typer af belysning. Bekko ønskede blandt andet hjælp til en række kategoritekster, hvilket vi har hjulpet dem med. I dag findes de på en række relevante søgeresultater i toppen af Google.

 • Fest Diner – Fest Diner er en virksomhed, der lever af at sælge mad ud af huset primært i en stor del af Østjylland. Partnertekst har blandt andet hjulpet virksomheden med at lave en lang række forskellige on-site tekster, hvor der er blevet fokuseret på en række relevante søgeord som “mad ud af huset”, “diner transportable” m.m. efterfulgt af en række af de forskellige byer, som virksomheden gerne ville ligge godt på.

 • Next Forsikring – Next Forsikring er et online forsikringsselskab, som tilbyder mange forskellige typer af forsikringer. Virksomheden har fået hjælp af Partnertekst til at få udarbejdet forskellige typer af tekster og ligger i dag godt på en lang række relevante søgeord.

 • BOXIT – Boxit skulle bruge en række forskellige tekster til linkbuilding, således virksomheden kan blive fundet på en række forskellige søgetermer som blandt andet “opbevaring” og “opmagasinering”.

Udtalelse fra kunde:

Kristian leverer en høj kvalitet på sit tekst arbejde, og altid til tiden. Jeg har brugt ham til alle typer opgaver, og sætter pris den research der lægges i arbejdet med tekster. Mvh Tim Petersson – Webhotelsoversigt.dk.

Der findes en række forskellige typer af tekst til søgemaskineoptimering

Indenfor tekstforfatning til SEO findes der en række forskellige typer af tekster. Uanset hvilken type af tekst man står og skal have lavet til sin hjemmeside, er det dog i høj grad vigtigt, at man sørger for at tænke søgemaskineoptimering ind i billedet i forbindelse med, at tekstarbejdet laves.

Ordet “SEO-tekster” er efterhånden blevet et af de ord, der bruges i flæng. Men hvad dækker det egentlig over? Jo, SEO-tekster kan i bund og grund være rigtig mange forskellige ting. Blandt andet kan SEO teksterne være en betegnelse for de tekster, der anvendes i forbindelse med linkbuilding.

Når der laves linkbuilding, er teksterne naturligvis en helt central del af arbejdet, og det er særligt tit og ofte denne type af tekstarbejde, der menes, når folk bruger ordet “SEO tekster”.

Dog er der også rigtig mange, der benytter sig af ordet “SEO-tekster”, når de taler om de tekster, der bruges til on-site optimering – altså de tekster, der ligger direkte på ens website.

Vi hjælper med både store såvel som små opgaver indenfor SEO-tekstforfatning

Uanset om du står og gerne vil have en hjælpende hånd med den ene eller den anden type af SEO-tekst, så er der helt sikkert rig mulighed for, at vi hos Partnertekst kan give dig en hjælpende hånd med arbejdet, da vi i løbet af de sidste mange år har arbejdet professionel med at lave tekster til søgemaskineoptimering for en bred vifte af forskellige danske virksomheder, der har haft et ønske om at få en bedre placering i de organiske søgeresultater.

SEO tekster fra Partnertekst

Få hjælp til SEO tekster i dag

Hvis du vælger at overlade arbejde med tekstforfatning af dine SEO tekster til Partnertekst, behøves du ikke tvivle et sekund  på kvaliteten af det udførte arbejde. Vi sætter en stor ære i at kunne lave et solidt og veludført stykke arbejde af højeste kvalitet, hvorfor du trygt kan overlade arbejde til os i forbindelse med, at du skal have lavet dine SEO-tekster.

Med omfattende kendskab til søgemaskineoptimering kan du altid trygt lade dit valg falde på os i forbindelse med, at du skal have lavet SEO-tekster – Kontakt os i dag på tlf. 42 63 55 70 klik på den grønne knap nedenfor og modtag et helt gratis og uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag:


Tekstforfatter & indehaver af Partnertekst.dk, Kristian Mølgaard.

Øvrige relevante artikler:

Vi har skrevet en række forskellige artikler om tekster til søgemaskineoptimering. Dem kan du få et overblik over her:

Lokal SEO – Derfor skal du lave lokal seo