Tekstforfatning

Tekstforfatning hører til blandt en af de ting, der kan være meget svær at undvære, hvis man driver en forretning på nettet. Når du skal kommunikere med dine kunder, så er det selvfølgelig en nødvendighed, at du får skrevet nogle ordentlige tekster, der kan fange og fastholde dine kunder. Det skal være interessant at læse dine tekster – uanset om du skal beskrive din serviceydelse eller dit fysiske produkt.

Vi har her udpenslet hvilke typer af tekstforfatning, som du har mulighed for at få hjælp til – og ikke mindst har vi i artiklen begrundet en række af de væsentligste årsager til, at du bør vægte professionel tekstforfatning meget højt i din forretning.

tekstforfatning

Veludført tekstforfatning skaber værdi

Det, at få lavet veludført tekstforfatning, vil helt klart være blandt en af de ting, der kan være medvirkende til at øge salgskonverteringen for din virksomhed. Det er en af de ting, som Partnertekst har en rigtig stor erfaring med, og du kan altid være sikker på, at hvis du overvejer netop dette arbejde til os, så vil du få dig et ganske glimrende resultat. Vi er særdeles resultatorienterede, og vi lægger meget stor vægt på at sørge for, at du får dig et godt stykke arbejde lavet, som vil blive glad og tilfreds med.

Det er desuden værd at bemærke, at du hos Partnertekst vil have rig mulighed for at købe mange forskellige typer af tekstforfatning til stort set alle tænkelige behov.

Vi arbejder med en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor tekstforfatning – og dem vil vi gerne fortælle dig lidt mere om:

  • Almindelig tekstforfatning til hjemmesider – Vi har i tidens løb arbejdet rigtig meget med at lave klassisk tekstforfatning til et væld af danske hjemmesider. Her går vi ind og fortæller virksomhedens historie og sørger samtidig for, at det pågældende indhold der skrives på kundens hjemmeside er læsevenligt – og ikke mindst søgemaskinevenligt. Det er blandt andet også denne type af tekst, som vi sædvanligvis kalder for webtekster. Når der skal laves tekster til hjemmesider, er det blandt andet vigtigt, at man sørger for at tænke brugervenlighed ind i de tekster, der udarbejdes, således at de besøgende på ens side let kan navigere rundt og finde svar på det, de søger. Med manges års erfaring indenfor udarbejdelse af tekster til hjemmesider, er vi et rigtig godt kort at have på hånden for dig, der gerne vil have hjælp til at få skrevet nogle gode og gennemarbejde tekster af høj kvalitet til din hjemmeside – og naturligvis indenfor et prisleje, der er overkommeligt.

 

  • Tekstforfatning til webshops – Udover at vi i tidens løb har lavet rigtig meget tekstarbejde på almindelige websites, så er der bestemt ingen tvivl om, at vi bestemt også har lavet rigtig meget tekst til en lang række danske webshops. Tekst til webshops er noget, der blandt andet kræver, at man som tekstforfatter sætter sig ordentligt ind i de enkelte produkter og får præsenteret produktet på en god og indbydende måde. Eftersom vi har Partnertekst besidder stor erfaring indenfor tekstforfatning til webshops, er vi et godt kort at have på hånden for dig, som gerne vil være stensikker på at få lavet nogle gode og fangende produktbeskrivelser eller kategoritekster af høj kvalitet. Hvis du har en webshop, så er det mere end vigtigt, at du sørger for at have gode og velskrevne produktbeskrivelser på din side, da dette kan være medvirkende til at øge dit salg – ganske betydeligt. I tidens løb er der blevet lavet rigtig mange tests af forskellen på at have middelmådige tekster på sin webshop – og så at have virkelig gode og gennemarbejdede produktbeskrivelser, som dybdegående udpensler de forskellige specifikationer, der måtte være omkring det pågældende produkt. Ikke nok med at grundig tekstforfatning og beskrivelse af dine produkter vil være medvirkende til at hæve dit salg – det vil samtidig også kunne spare dig som webshop-ejer for rigtig meget tid. Det er der en rigtig god forklaring på. Når man som webshop har fået lavet gode og gennemarbejdede beskrivelser af sine mange forskellige produkter, så vil man nemlig sikre, at kunden ikke står tilbage med en masse forskellige spørgsmål omkring de forskellige specifikationer, der måtte være omkring det pågældende produkt, eftersom alle nødvendige informationer fremgår af de forskellige beskrivelser, der er blevet lavet. På den måde kan man som webshop undgå at spilde oceaner af tid på at skulle supportere de kunder, der formentlig ellers ville have henvendt sig til en via. mail eller telefon med en række forskellige spørgsmål. Det samme gør sig desuden gældende i forhold til kategoritekster. Sørger man for at være grundig i forbindelse med udarbejdelsen af sine kategoritekster, så vil man kunne sikre, at de besøgende ikke er i tvivl om hvilke typer af produkter, der måtte være i den pågældende kategori – og samtidig er lange, fyldestgørende og brugervenlige kategoritekster desuden også medvirkende til at sikre, at din webshop får en god placering i dit organiske søgeresultat på Google. Et rigtig godt eksempel på en webshop som har lange og særdeles gennemarbejde kategoritekster er den danske webshop ved navn Stylepit.dk. Her vil du kunne finde et hav af kategoritekster med rigtig meget længde. Det interessante er her, at Stylepit har en fremragende ranking på langt de fleste af de produktkategorier, hvor der er alenlange kategoritekster, hvilket er et klart tegn på, at der er god sammenhæng mellem mængden af tekst samt virksomhedens placeringer i de organiske søgeresultater.
  • SEO-tekster til søgemaskineoptimering – Noget af det tekstforfatning vi i høj grad har rigtig meget erfaring i at lave må uden tvivl siges at være tekstforfatning med fokus på søgemaskineoptimering. En rigtig stor del af de arbejdsopgaver, som vi i det daglige sidder og arbejder med omhandler SEO-tekster, hvor vi går ind og udarbejder godt indhold, der er medvirkende til at hjælpe virksomheder til tops i de organiske søgeresultater på Google. Dette arbejder besidder vi rigtig stor erfaring med, og da vi har et omfattende kendskab til en række af de væsentlige faktorer, der gør sig gældende for, at man kan komme til at ligge godt på Google, er vi helt bestemt et godt kort at have på hånden, hvis man godt kunne tænke sig at få hjælp til tekstforfatning af gode og søgemaskinevenlige tekster af høj kvalitet.
  • Øvrige ad hoc opgaver som online tekstforfatter – Foruden en række af de klassiske typer af tekstforfatning, som vi i tidens løb har beskæftiget os med, er vi herudover også behjælpelige med at tage hånd om en række mindre arbejdsopgaver som online tekstforfatter. Blandt andet har vi foruden traditionel tekstforfatning også beskæftiget os en hel del med at lave korrekturlæsning, hvilket en del virksomheder efterhånden har fået stor glæde af at få hjælp til fra Partnertekst.

Kort og godt vil vi indenfor tekstforfatning være i stand til at tage kærligt hånd om arbejdet for dig – og da vi har stor erfaring indenfor vort fag samt en lang række gode referencer i bagagen, kan du trygt lade dit valg falde på os i forbindelse med, at der skal laves tekstforfatning til dit website.

Vælg din tekstforfatter med omhu

Hvis du står overfor at skulle have en hånd med at få lavet tekstforfatning, så skal du bestemt ikke være et sekund i tvivl om, at det vil være rigtig vigtigt at sørge for at få valgt dig en tekstforfatter med stor omhu. Der er nemlig i dag rigtig mange forskellige tekstforfattere på det danske marked, men der er dog også forholdsvis langt mellem snapsene. En tekst er nemlig ikke bare en tekst. Det er af helt afgørende betydning, at den person, som du får hjælp fra til at lave dine tekster, er i stand til at kunne lave et godt og solidt stykke arbejde af høj kvalitet, så du kan være helt stensikker på, at du vil få dig den ønskede effekt.

God content anbefales af førende SEO-eksperter

Det at lave godt og velskrevet kvalitetsindhold er uden tvivl noget, der kan være af meget afgørende betydning for dig og din forretning. Særligt hvis du er blandt en af de mange danske virksomheder, der gerne vil opnå gode placeringer i Googles organiske søgeresultater. En af de mest afgørende ting der kan være medvirkende til at sikre dig de bedste placeringer på Google er dog i særlig grad, er du ikke er blandt en af de virksomheder, som har duplikeret indhold på dit website. Med andre ord: Alt indhold på din side skal til enhver tid være unikt indhold!

Hvis du godt kunne tænke dig at læse lidt mere omkring vigtigheden af at have unikt indhold på sit website, så er den danske SEO-ekspert Mikkel Demib en af dem, som har skrevet et rigtig godt blogindlæg omkring emnet, som meget godt beskriver vigtigheden af at have unikt kvalitetsindhold på sit website. Det kan du læse mere om her.

tekstforfatning

Tekstforfatning med SEO for øje

I forbindelse med at der skal laves tekstforfatning, er det altid meget vigtigt, at man sørger for at tænke SEO ind i de tekster, der bliver lavet. Hvis du eksempelvis arbejder som tømrer, så er det helt afgjort en rigtig god idé, at de tekster, der bliver lavet på din side tager afsæt i de forskellige søgeord, som du godt kunne tænke dig at blive godt placeret på.

Har du eksempelvis en tømrerforretning med geografisk placering i Østjylland, kan det være en meget stor fordel at få kigget lidt nærmere på mulighederne for at finde nogle lokale søgeord, der kan være medvirkende til at øge antallet af besøgende til din hjemmeside – og det er netop her, at en dygtig tekstforfatter med øje med SEO for alvor kan være en stor hjælp for dig.

Med en professionel og erfaren tekstforfatter ved sin side, som vil kunne hjælpe til med at finde frem til de rette søgeord, der skal laves for, at din virksomhed kan blive fundet på Google, har du de bedste forudsætninger for at få mere værdi samt en højere omsætning i din forretning.

Professionelt tekstforfatning til fair priser

Hvis man har den holdning, at man gerne vil have lavet tekstforfatning i en høj kvalitet, men at man stadigvæk godt kunne tænke sig at få udført opgaven til en pris, der er overkommelig, så er det helt sikkert klogt, at man vælger at få fat på en af de virksomheder, der kan tilbyde sin assistance med tekstforfatningen for en pris, der er til at have med at gøre. Hvis du sørger for at lade Partnertekst klare arbejdet for dig, så kan du være helt sikker på, at du vil få dig et godt resultat samtidig med, at prisen vil blive god.

Hvis du synes, at dette er noget, som lyder interessant for netop dig, så er der rigtig fine muligheder for at tage kontakt til os netop nu. Vi laver dig naturligvis gerne et ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på at give dig en hånd med din tekstopgave. Du kan fange os netop nu på telefon 42 63 55 70 eller ved at sende os en mail på kontakt@partnertekst.dk.

Hvorfor vælge Partnertekst til at lave tekster for dig?

Det at få lavet tekstforfatning er bestemt blandt en af de ting, som er særdeles vigtigt, og man skal ikke være et sekund i tvivl om, at det at have gode og velskrevne tekster på ens website er medvirkende til at øge ens salg.

Produkter og ydelser skal naturligvis være beskrevet ordentligt, således dine kunder kender til den værdi, der vil være ved at købe netop det produkt eller den serviceydelse, som du tilbyder.

Du skal vælge Partnertekst til at lave tekstforfatning for dig fordi du får:

  • Velskrevne og fejlfrie tekster af høj kvalitet
  • God service og hurtig levering indenfor de aftalte rammer og den aftalte tidshorisont
  • Konkurrencedygtige priser og gratis korrekturlæsning

Tekstforfatning kan være en god investering for din virksomhed

Når man som virksomhed vælger at investere i at få lavet professionel tekstforfatning, skal man aldrig være et sekund i tvivl om, at der er tale om en rigtig god investering. Gode og velskrevne tekster til et website, en webshop, et salgsbrev, en brochure eller noget helt andet kan nemlig være medvirkende til at få salget til at stige – ganske betydeligt.

Ved at få en erfaren tekstforfatter til at tage sig af tekstforfatningen for dig, har du mulighed for at koncentrere dig om at passe og pleje din forretning – og samtidig få bedre tekstindhold lavet til din virksomhed, hvilket kan skabe en stor værdi og øge salget i forretningen.

Med andre ord: Professionel hjælp til at få lavet gennemarbejdet tekstforfatning af en rutineret ordsnedker vil være en glimrende investering for jer som virksomhed.

Få et tilbud på professionelle tekster – få svar i dag

Skal du have lavet topprofessionelle tekster af høj kvalitet til dit website, et nyhedsbrev, salgsbrev eller til din webshop? Hos Partnertekst besidder vi omfattende erfaring indenfor det at lave velskreven og professionel tekstforfatning, hvilket gør, at du altid trygt kan lade valget falde på os, hvis du skal have fundet dig en dygtig og kompetent tekstforfatter til at hjælpe dig med arbejdet.

Klik blot på den grønne knap nedenfor og få et gratis og uforpligtende tilbud – allerede i dag!


 

Kristian Mølgaard, Indehaver af Partnertekst.dk ApS.

Andre artikler vi har skrevet omkring god tekstforfatning:

  • SEO-tekster – Længere artikel omhandlende SEO-tekster samt vigtigheden af disse.
  • Produktbeskrivelser – Side omhandlende produktbeskrivelser til webshops.
  • Kategoritekster – Blogindlæg omhandlende vigtigheden af kategoritekster på ens webshop.

Øvrige nyttige links omkring vigtigheden af godt indhold:

Artikel fra E-conomic – Denne artikel er vinklet mod fordelen ved at benytte sig af content marketing.

Artikel fra Concept-I – En rigtig god og hjælpsom artikel der fokuserer på konsekvenserne ved, at man som virksomhed ikke sørger for at afsætte tilstrækkelig tid og ressourcer til at sikre, at man har godt indhold på sit website.

Artikel af Mikkel Demib – Denne artikel fokuserer i særlig grad på vigtigheden af at sørge for, at indholdet på ens website er unikt, således man ikke bliver straffet af Google.