Tekstforfatning

Hos Partnertekst har vi samlet mere end 80 dedikerede ordsnedkere, der sidder klar til at tage dit website til et nyt niveau med tekstforfatning i højeste kvalitet. Om du mangler produktbeskrivelser, kategoritekster eller andre teksttyper til din hjemmeside, står vi altid klar til at hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

 

Dit professionelle tekstbureau

Vi elsker ord, vi elsker kvalitet og vi elsker glade kunder. Er du ved at drukne i tekstarbejde? Så overlad trygt opgaven til Partnertekst. Vi har mange års erfaring inden for tekstforfatning i forskellige afskygninger. Tøv ikke med at kontakte os.

 

80+ dygtige tekstforfattere

Vores skarpe team af tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at hjælpe din hjemmeside op på et nyt niveau. Vi har stor erfaring med et hav af emner og forskellige typer af tekster.

 Tekster på 12 forskellige sprog

Mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så sidder vi klar til at gå i gang med det samme.

 

Fast kontakperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, skal du også have den hurtigt tilbage. Vi stræber altid efter korte leveringstider, så du kan komme videre med dine projekter.

 

 Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan sagtens hænge sammen. Dette er grunden til, at mere end 150 virksomheder anvender Partnertekst i dag.

 

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen, og derfor søger vi altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til Googles anbefalinger.

Tekstforfatning er noget, der er umuligt at undvære, når man driver sin forretning online. Her er det vigtigt at have nogle gode tekster, således man kan formidle og fremstille sine forskellige ydelser og produkter for potentielle kunder. Derudover er det vigtigt, at man gør sine ydelser og produkter lukrative for de besøgende, således de besøgende er tilbøjelige til at vælge netop jeres hjemmeside at handle på. Derudover er der nogle forskellige indgreb at lave i indholdet på hjemmesiden, som kan gøre, at hjemmesiden bliver rangeret højere i Google, hvilket vil medføre flere besøgende og derigennem flere kunder og en højere omsætning.

Der er mange initiativer, man kan gøre for dette. Og det at indgå et samarbejde med et firma med professionelle tekstforfattere vil medføre netop de ovenstående fordele. Med en professionel samarbejdspartner som PartnerTekst sparer I en hel del tid og kan blot høste frugterne af jeres investering i os.

Tekstforfatning der konverterer jeres besøgende til salg

Tekstforfatning er af disse årsager faktisk en ret vigtig del inden for markedsføring, og det er også på netop det punkt, at det er forholdsvist lige til at sætte ind og skabe forbedringer. Dermed ikke sagt, at det ikke kræver meget viden, tid og mange ressourcer. Det er netop dette, der skal investeres, såfremt man ønsker et godt resultat. De ressourcer, der skal benyttes, vil blive endnu flere, såfremt man er helt grøn på området, mens det vil kræve rigtig meget tid. Derfor kan det være en fordel at lade PartnerTekst om at varetage tekstforfatningen hos jeres virksomhed. Vi har ry for at kunne konvertere jeres besøgende til salg, hvilket er noget af det vigtigste at få gjort, når mere og mere handel efterhånden foregår online.

Hos PartnerTekst har vi mange års erfaring med tekstforfatning, hvilket har været inden for alskens forskellige områder. Vi har nogle gode metoder og fremgangsmåder inden for tekstforfatning, som kan gøre, at jeres besøgende ikke bare forbliver besøgende, men bliver kunder hos netop jer. Ydermere kan vi øge sandsynligheden for, at I ikke blot får engangskunder. Vi kan nemlig hjælpe jer på vej til, at kunderne vil komme igen, fordi vores tekster er fængende og indeholder netop de informationer, der skal til for, at den besøgende ved netop det, der er værd at vide for at ville investere i et produkt eller ydelse. Dette betyder nemlig en hel del for, om kunden vil vende tilbage til netop jeres site, hvis kunden mangler noget, der er muligt at finde på jeres hjemmeside eller webshop.

Levende og fængende tekster er vigtige på jeres hjemmeside

For at kunne sørge for en høj konverteringsrate, er det vigtigt, at jeres tekster er skrevet godt, og det kræver både tid og omhyggelighed. Det er ikke altid, at der i virksomheden er ressourcerne og tiden til at få udført det omhyggelige arbejde. Derfor kan det være en fordel at lade os om tekstforfatningen for jeres hjemmeside. Vi har stor erfaring med tekstforfatning, og vi står i høj grad klar til at hjælpe jer med netop den tekstopgave, der end måtte være.

Vi har et alsidigt hold af tekstforfattere ansat, hvilket giver os en rigtig god fordel, da vi er fleksible i forhold til at kunne skrive tekster til forskellige hjemmesider. De forskellige tekstforfattere med forskellige profiler gør, at vi kan finde en passende tekstforfatter med den rette profil til netop jeres specifikke opgaver. Dernæst har vores tekstforfattere en god erfaring med tekstforfatning, hvilket vil sige, at vores tekstforfattere ved, hvordan tekster skal skrives for, at jeres konverteringsrate er stigende. Derudover har tekstforfatterne hos PartnerTekst en sublim fornemmelse for, hvor mange informationer der skal være i den givne tekst, mens de har et godt begreb om, hvordan de givne informationer skal skitseres og uddybes for, at jeres konverteringsrate stiger.

Vores tekstforfattere har derudover en god evne til at inkludere argumenterende indhold i teksterne uden at det bliver en overflødig salgstale. Vores tekstforfattere er eksempelvis gode til at spotte, hvorledes netop jeres produkt kan benyttes, og i hvilke henseender det kan være en fordel at indkøbe jeres produkt. Dette kædes dog meget indirekte ind i teksterne, så det virker naturligt. Blandt andet dette har oftest en meget positiv indflydelse på konverteringsraten. Derudover er tekstforfatterne hos os særdeles gode til at holde sig inden for de rammer, der kommer fra jeres side. For at kunne optimere jeres tekster og lave et skarpt samarbejde med jer, har vi et mellemled mellem jer og tekstforfatterne, som er vores projektkoordinatorer. Disse har en bred viden inden for feltet, kan rådgive jer og vores tekstforfattere samt krydstjekke teksterne, således kvaliteten altid er helt i top.

Hvilke typer af tekster kan PartnerTekst klare for jer?

Der findes mange forskellige typer af tekster, der kan være på hjemmesider, og vi varetager dem alle. Nedenfor ses et udpluk af de typer af tekster, vi skriver hyppigst for vores mange samarbejdspartnere:

 • Produkttekster
 • Kategoritekster
 • SEO-tekster
 • Forbrugerguides
 • Blogindlæg

Vi har god erfaring med at skrive de mange typer af tekster, og denne erfaring er vi klar til at viderebringe til netop jeres opgave, så I får de skarpeste og bedste tekster til jeres hjemmeside. Denne erfaring består eksempelvis i, at vi ved, hvorledes de forskellige tekster skal skrives i den givne situation. Vi har god flair for at skrive teksterne specifikt i forhold til det formål, de har. Er der eksempelvis tale om en produkttekst, skal den være tilpas informerende, uden at dette blot bliver en kedelig gengivelse af listen med specifikationerne for produktet. Dette sørger vi blandt andet for ved at krydre teksterne med nogle forskellige beskrivelser af, hvornår det kan være en fordel at investere i netop dette produkt ud fra nogle specifikationer. Dernæst er vi også gode til at få præsenteret specifikationerne levende og fængende, således det er mere inspirerende og spændende at læse for den besøgende. Det er uanset, om der er tale om fysiske produkter eller ydelser. Og det er netop noget som dette, der konverterer jeres besøgende til kunder, hvilket kan lede til øgning i omsætningen.

Alsidig og bred tekstforfatning

Vi samarbejder med alle forskellige typer firmaer, hvorfor vi også har flair for at skrive tekster i mange forskellige temaer og med forskellige formål. Vores tekstforfattere er særdeles gode til at formulere sig, mens de har en god evne til selv at formulere indviklet, teknisk indhold, således alle kan forstå det. Vores tekstforfattere har nemlig en god evne til at beskrive indholdet på en sådan måde, at de, der er helt bekendte med det tekniske indhold, stadig kan blive klogere ved at læse det, mens de, der ingen forforståelse for området, vil få en fyldestgørende forståelse af indholdet. Det er en fordel for jer, da I ikke selv skal bruge tid på at sætte jer ind i det, overveje hvad der skal beskrives, hvordan det skal beskrives osv. Det klarer vi for jer, hvorfor I bare skal koncentrere jer om at passe biksen og tage imod de mange ekstra bestillinger, der vil forekomme, når konverteringsgraden begynder at stige.

Derfor skal I altså ikke være nervøse for, om vores tekstforfattere kan klare opgaven, selvom jeres felt måske kan være en smule teknisk. Det kan faktisk være en fordel at lade andre beskrive produkter og ydelser, da meget i virksomheden kan blive indforstået, fordi I er så specialiserede og har megen forstand på netop det, I laver. Dette kan sommetider afspejle sig i teksterne, hvis I selv udarbejder dem. Dette undgår I med en tekstforfatter fra PartnerTekst. Der vil nemlig blive lavet grundig research, således alle de ønskede detaljer kommer med, mens de beskrives fyldestgørende og med henblik på at fremme jeres virksomhed så meget som muligt.

Vi har erfaring med at skrive tekster for samarbejdspartnere såsom:

 • Advokatfirmaer
 • Bedemænd
 • VVS-firmaer
 • Udbydere af varmepumper
 • Møbelfirmaer
 • Entreprenører
 • Blomsterfirmaer
 • Udbydere af strikkeudstyr
 • Udbydere af elektronik og IT
 • Bilfirmaer
 • Udbydere af maskineri til landbrug

Dette vil altså sige, at vi også kan skrive for jer, uanset hvad jeres opgave end måtte bestå i. Vores tekstforfattere er dygtige til at researche, så I skal ikke bekymre dig, om nogle vigtige detaljer bliver glemt, fordi det bliver de ikke. Vores tekster er fyldestgørende, spændende, fængende og grammatisk korrekte, mens de sparer jer for en masse tid, som I kan bruge på noget andet.

I kan altid regne med os – få et tilbud allerede i dag

Vi går meget op i at overholde deadlines på vores tekstforfatningsopgaver, hvorfor I kan regne med, at jeres bestilling vil være lavet, når det er aftalt med dig. Vi sørger altid for, at I får den bedst mulige løsning, som kan tilfredsstille jeres behov. Derudover yder vi også en særdeles god service, når vi samarbejder med jer, og vi har evnerne til at kunne rådgive jer, hvis der måtte være nogen som helst tvivl. Derudover er i altid velkomne til at kontakte os, hvis I vil bestille flere tekster, har nogle ændringer eller lignende. Vi står med åbne arme klar til at tage imod alle jeres henvendelser – små som store.

I kan allerede kontakte os i dag og få et tilbud på jeres givne opgave. Vi sørger for at give jer et lukrativt tilbud, således I får en rigtig god pris på veludført tekstforfatningsarbejde, som kan øge konverteringsgraden i jeres virksomhed. Derfor vil det være en særdeles god investering for jer, da I på den lange bane kan høste frugterne af godt tekstforfatningsarbejde.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Eller send os en besked her

Få et uforpligtende tilbud

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest