Tekstforfatter

Tekstforfatter – få professionel hjælp og mærk resultatet på din bundlinje

Hvorfor benytte en tekstforfatter? Som virksomhed bør man i høj grad prioritere sine tidsmæssige ressourcer korrekt. Særligt når det kommer til virksomhedens kommunikationsopgaver – for hvis man ikke er ferm til at skrive og samtidig ikke har tiden til det, så kan det være en endog rigtig god idé at få professionel hjælp udefra.

Hos Partnertekst har vi stor erfaring i arbejdet som tekstforfatter og kan hjælpe med mange forskelligartede opgaver. Blandt andet har vi stor erfaring med:

  • Tekstforfatning til hjemmesider
  • SEO-tekster
  • Produktbeskrivelser
  • Pressemeddelelser

Kort og godt er vi i stand til at løfte en lang række forskelligartede opgaver som tekstforfatter – og kan med mange års erfaring samt et stort fokus på kvalitet og grundighed sikre jeres virksomhed et godt resultat!

tekstforfatter

4 gode grunde til at få hjælp fra en tekstforfatter:

  1. Du opnår et markant bedre resultat
  2. Du undgår både stavefejl samt grammatiske fejl
  3. Du sparer tid
  4. Du øger chancen for salgskonvertering mærkbart

Hjælp til tekstforfatning skal betragtes som en investering

Når man som virksomhed hyrer en tekstforfatter, bør det ikke betragtes som en udgift. Det bør betragtes som en investering. Hvorfor? Fordi at arbejdet kan skabe afkast af det investerede beløb. Der er talrige undersøgelser, som viser en meget klar sammenhæng mellem kvaliteten af indhold på websites – og eksempelvis mængden af salg i en webshop eller antallet af generelle henvendelser fra folk, der ønsker at få lavet et skræddersyet tilbud på den ydelse, man sælger.

En professionel tekstforfatter, som lægger vægt på værdiskabelse og salg, vil være i stand til at hæve dit websites konvertering. Det interessante i dette er, at du typisk betaler tekstforfatteren et beløb én gang. Men når beløbet er betalt, vil du kunne høste frugterne af arbejdet, der skaber øget omsætning i de næste mange år frem.

Hos Partnertekst kan vi fremvise talrige eksempler på kunder, som har fået et højt afkast af deres investering hos os. Vi er derfor et godt valg for jer, som ønsket øget salg i jeres forretning.

Hvilke typer af tekster kan en tekstforfatter hjælpe med?

Der findes mange forskellige typer af tekst, som du har mulighed for at få en tekstforfatter til at hjælpe dig med. Hjælp til at få lavet tekster kan blandt andet indebære:

Velskrevne tekster med fokus på søgemaskineoptimering

SEO tekstforfatter

I dag er det alfa omega, at du sørger for at få tænkt søgemaskineoptimering ind i forbindelse med, at du skal have lavet tekster til din hjemmeside. Hos Partnertekst er vi særligt specialiserede i at lave tekster med henblik på SEO (søgemaskineoptimering). Dette vil med andre ord betyde, at du trygt kan overlade arbejdet til os, hvis du står og skal have lavet SEO.

Er det dyrt at gøre brug af tekstforfattere?

Nej! Når du skal købe hjælp fra en tekstforfatter, så er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for at anse dit køb af hjælp til tekstforfatning som en investering. Køb af velskrevne tekster er en investering i et øget salg i din forretning, og derfor er der slet ingen tvivl om, at pengene til hjælp fra en tekstforfatter kan være givet godt ud.

Når du sætter Partnertekst til at give dig en hjælpende hånd med tekstforfatningen, skal du aldrig være et sekund i tvivl om, at du vil få lavet et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi besidder stor erfaring i faget og er derfor det helt rigtige kort at have på hånden for netop dig.

Stor forskel på tekstforfattere

Der er slet ingen tvivl om, at det indenfor tekstforfatning er mere end vigtigt, at man sørger for at få valgt sin tekstforfatter med største omhu. Der er stor forskel på, hvor godt og solidt et stykke arbejde, som man kan få lavet forskellige steder, og derfor skal du sørge for at finde en dygtig tekstforfatter, der er i stand til at levere et gedigent og veludført stykke arbejde af højeste kvalitet. På den velkendte hjemmeside, Wikipedia, står der kort beskrevet lidt om, at der er stor forskel på priser og kvalitet indenfor tekstforfattere, og det er i høj grad noget, som du skal sørge for at tænke ind i dit valg af tekstforfatter, så du er sikker på at få valgt den bedste løsning fra start af.

Få hjælp til tekstforfatning af Partnertekst

Er du blandt en af de mange danskere, der ønsker selv at varetage arbejdet med tekstforfatning, kan du med fordel få hjælp til arbejdet fra Partnertekst. Vi er med mange års erfaring i faget et rigtig godt kort at have på hånden og kan hjælpe dig til at opnå et fremragende resultat.

Når du vælger at få hjælp fra Partnertekst, vil dine tekster bliver udarbejdet af tekstforfatter, Kristian Mølgaard, som besidder stor erfaring indenfor det at lave gennemarbejde og søgemaskineoptimerede tekster til hjemmesider.

Tekstforfatter og indehaver af Partnertekst.dk, Kristian Mølgaard.


Få et uforpligtende tilbud på hjælp fra tekstforfatter i dag:

Klik på den grønne knap nu!