Tysk tekstforfatning

Er de tyske gloser fra folkeskolen forduftet helt i årene, der er gået? Så kan du med fordel overlade den tyske tekstforfatning til Partnertekst. Vi har samlet et hold af dygtige skribenter fra vores sydlige naboland, som er klar til at løfte din forretning ind på det tyske marked.

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Danmarks største tekstbureau

Vi elsker ord, vi elsker kvalitet og vi elsker glade kunder. Er du ved at drukne i tekstarbejde? Så overlad opgaven til Partnertekst. Vi har mere end 10 års erfaring inden for tekstforfatning i forskellige afskygninger. Tøv ikke med at kontakte os.

80+ dygtige tekforfattere

Vores skarpe team af tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at hjælpe din hjemmeside op på et nyt niveau. Vi har stor erfaring med et hav af emner og forskellige typer tekster.

Tekster på 7 sprog

Mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så sidder vi klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, skal du også have den hurtigt tilbage. Vi stræber altid efter korte leveringstider, så du kan komme videre med dine projekter.

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen. Det er i hvert fald grunden til, at mere end 150 virksomheder anvender Partnertekst i dag.

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen, og derfor søger vi altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til Googles anbefalinger.

Alle, der har stiftet bekendtskab med det tyske sprog, må vide, at der er tale om et forholdsvist indviklet sprog, som tager lang tid at lære. Sproget tilhører mange forskellige grammatiske regler tilhørende undtagelser, specialtilfælde og meget andet. Derudover kan formuleringer på tysk også være ganske udfordringer, såfremt man ikke har så god erfaring i det tyske sprog. Det er dog vigtigt, at man i sin virksomhed går op i kommunikation med det tyske marked, da det er stort, og Tyskland er en af Danmarks største handelspartnere.

Der er flere måder, hvorpå det er muligt at kommunikere med og udbrede sig til tyske samarbejdspartnere, eventuelle kunder og lignende, hvilket alt sammen hører under markedsføringsstrategier. Når man udbyder produkter, services eller lignende, er det vigtigt, at man kommer ud til dem, der har behov for netop dette, således netop jeres firma bliver valgt frem for andre. En markedsføringsstrategi, der i høj grad vil kunne give jer flere kunder i biksen, er tekstforfatning med henblik på søgemaskineoptimering. Med denne markedsføringsstrategi er det muligt at nå ud til et større kundepotentiale. Markedsføringsstrategien udføres ved, at der udarbejdes tekster til jeres virksomhed, som giver jer bedre resultater på Google og konverterer besøgende til kunder. Disse tekster kan både publiceres på jeres eget site eller publiceres andre steder med en henvisning til jeres site. Uanset hvor og hvordan teksterne publiceres, er det særdeles vigtigt, at de udarbejdes grundigt og velformuleret – det leverer vi altid hos PartnerTekst.

Gode tekster er udarbejdet med blik for Google

Hos PartnerTekst har vi god erfaring med søgemaskineoptimering, hvilket vil sige, at vi er i stand til at udarbejde søgemaskinevenlige tekster, som kan sikre jer flere besøgende. Dette er også gældende på det tyske sprog, hvor vi har ansat et hold af erfarne, tyske tekstforfattere, der også har en sublim evne til at udarbejde indhold målrettet mod at få bedre placeringer på Google. Vores tyske tekstforfattere har tysk som deres modersmål, hvilket sikrer jer en god kvalitet på alle jeres tekster.

Hos PartnerTekst har vi god erfaring med søgemaskineoptimering, hvilket eksempelvis vil sige, at vi er gode til at inkludere forskellige nødvendige søgeord i teksterne. Hvis I er en virksomhed, der udbyder et produkt, en service eller lignende, er det særdeles vigtigt, at teksten retter sig mod dem, der har behov for netop det, I udbyder. Oftest når potentielle kunder har behov for en service, et produkt eller lignende, vælger de at gå på Google for at søge efter det, de mangler. Herfor er det særdeles vigtigt, at man som virksomhed holder sig til og får en god rangering på Google, således man får flere besøgende. Dette gøres ved at have gennemarbejdede tekster på sin hjemmeside, hvor disse givne søgeord inkluderes i teksterne. Det vil gøre, at I bliver et bedre match til jeres potentiellet kunders søgning, hvormed I vil få en højere rangering og derigennem flere besøgende.

Det er dog vigtigt, at søgeordene inkluderes naturligt i en tekst, da det eller vil blive tolket som ”tyndt indhold” hos Google. Det er gældende på tysk såvel som på andre sprog. ”Tyndt indhold” vil sige, at indholdet simpelthen ikke er godt nok til, at Google kan taksere det som indhold, der fortjener at få en høj rangering i søgebasen. Hvis ikke teksterne er af høj nok kvalitet i forhold til informationer om produkter, kategorier og lignende, hvor der blot står nogle nøgleord, vil det blive takseret til ”tyndt indhold”. Dette undgås ved, at I lader os om jeres tekstforfatning, fordi vi ved, hvordan teksterne skal udarbejdes, så de ikke takseres som ”tyndt indhold”. Google vil gerne undgå dette tynde indhold, fordi brugerne skal kunne finde det, de leder efter med så få søgninger som muligt. Derfor er det vigtigt, at I på jeres hjemmeside har gode tekster, hvori søgeord og nøgleord om jeres virksomhed er inkluderet i en velformuleret og velskrevet tekst.

En god konverteringsrate er vigtig

Step nummer 1 på vejen til at få godt udbytte af denne markedsføringsdel er at få flere besøgende. I forhold til tyske tekster handler det også om at kunne konvertere de flere besøgende til kunder, således effekten af investeringen i markedsføring ikke kun kan ses på antallet af besøgende, men også på omsætningen. Når der kommer flere besøgende og konverteringsraten stiger, vil det lede til en øget omsætning.

Hos PartnerTekst er vi eksperter i at skrive tekster til hjemmesider eller tekster forbundet til forskellige hjemmesider med henblik på søgemaskinevenlighed samt at øge konverteringsgraden. Vi sørger for, at vores tekstforfattere altid har blik for begge dele i udarbejdningen af teksterne. Dette sikres ved at gøre teksterne informerende og rådgivende frem for blot at gøre dem sælgende. Når eventuelle kunder besøger jeres site for at undersøge jeres produkt, service og lignende, er det vigtigt, at de kan udtrække information fra jeres side. Det er sjældent tilfældet med sælgende tekster, hvorfor vi til enhver tid sørger for at vinkle vores tekster informerende og rådgivende. På den måde vil de besøgende foretrække jeres side frem for konkurrenten, hvilket også gør, at de ender med at vende tilbage til jer.

Tekster fra PartnerTekst er en investering

At investere i PartnerTekst til at udarbejde tyske tekster, vil være en særdeles god investering, da de ovenstående to trin sørger for en øget omsætning. Det vil sige, at jeres omsætning er stigende, hvorfor de midler, I investerer i os, på sigt forrenter sig. På den måde vil køb af tekster være noget, der giver et udbytte frem for, at det blot er midler der forsvinder. Det kan sammenlignes med, at I ved at investere i os sår nogle frugter, som I på sigt kan begynde at høste, når der kommer flere kunder i biksen grundet den lykkedes markedsføringsstrategier.

Denne markedsføringsstrategi er en af de få strategier, alle virksomheder kan lave og har et potentielt godt afkast af. Det er en strategi, der er mulig for alle at udføre, og det er de virksomheder, der udfører det bedst, der bliver honoreret bedst. Derfor anbefaler vi, at I vælger os so jeres samarbejdspartner, da vi med vores gode erfaring og brede viden kan hjælpe jer til de bedste resultater.

Research er en vigtig suppleringskilde til gode tekster

I undrer jer så måske om, hvorledes vores tyske tekstforfattere kan være i stand til at skrive om netop det, I arbejder inden for. Det er der dog overhovedet ingen grund til at undre sig over, da alle vores tekstforfattere – uanset sprog – har en eminent evne til at researche sig frem til al den viden, der er nødvendig for at kunne udarbejde tekster, der lever op til jeres krav og behov. Vores tekstforfattere er også særdeles kompetente i forhold til at få udvalgt netop de informationer, der er nødvendige for, at læseren have de fornødne informationer.

Dette kommer af vores tekstforfatteres evne til at sætte sig i læserens sted. Vores tekstforfattere har en sublim evne til at spørge sig selv, hvilke informationer de ville efterspørge, hvis de var på jagt efter det samme. Denne evne skal ikke underkendes, da det er særdeles vigtigt at kunne, således det er de fornødne informationer, der kommer med i teksterne. Mestrer tekstforfatteren ikke det, vil der enten mangle information eller være alt for mange ligegyldige informationer. Det er ikke gældende hos os. Vores tyske tekstforfattere mestrer dette, således I altid får de bedste tekster.  

Hos PartnerTekst formuleres selv det mest tekniske område, så alle kan forstå det

Research er dog blot forarbejdet, da det er mindst lige så vigtigt, at de fundne informationer bliver formuleret på den rette måde. Vores tyske tekstforfattere har tysk som modersmål, hvilket vil sige, at de er i stand til at formulere sig korrekt. Det betyder også, at de ved, hvorledes de skal formulere sig for, at deres tyske medborgere kan forstå teksterne. De tyske tekstforfattere vil også være inde i kulturen, hvorfor de også har et bedre begreb om, hvorledes teksterne skal formuleres for at opnå de bedst mulige tekster, som sikrer jeres virksomhed det bedst mulige resultat. Informationer kan være svære at videreformidle forståeligt, men det er noget, vores tekstforfattere ikke har problemer med. De er altid i stand til at formidle teksterne kort og præcist.

At teksterne er korte og præcise er ganske vigtigt, da læseren ikke skal læse for meget materiale for at udtrække lidt information. Det er vigtigt, at mængden af tekst matches med de informationer, der er mulige at udtrække af teksten. Her sørger vores tekstforfattere altid for, at informationerne er formidlet kort og præcist, således læseren får netop det, de kommer efter. Det er også noget, der får konverteringsraten til at stige.

Andet er også, at vores tekstforfattere er i stand til at formidle alt indhold. Dette kan dog være en smule udfordrende at forholde sig til, såfremt man ikke har den store viden inden for tekstforfatning. Vores tekstforfattere er nemlig i stand til at formulere selv det mest tekniske indhold på en sådan måde, at alle vil være i stand til at forstå det. Når man som virksomhed arbejder inden for et nicheområde, svært teknisk område eller lignende, ligger det måske ikke til højrebenet at lade andre om at videreformidle viden gennem tekster inden for området. Dette bør I dog gøre op med, da vores tekstforfattere har en sublim evne til at formulere svært teknisk indhold kort og præcist, så alle vil være i stand til at forstå det.

Brug tiden på at styre virksomheden

Dette leder naturligt videre til en anden klar fordel, der er ved at lade PartnerTekst om jeres tekstforfatning. Vores tyske tekstforfattere kan udarbejde teksterne, mens I blot skal koncentrere jer om at passe virksomheden. Derigennem vil vi være i stand til at hjælpe jer med at indfri forventningerne til markedsføringsstrategien, mens I fortsat kan styre virksomheden. Hvis I selv skal udarbejde teksterne eller finde nogle, der skal gøre det, vil det tage en hel del tid, fordi teksterne skal udarbejdes, mens der også skal være øje for søgemaskineoptimering. Dette vil også tage tid at sætte sig ind i. Alt dette besvær undgår I at støde på ved at have os som jeres samarbejdspartner. Vi udarbejder teksterne, mens det eneste, I skal koncentrere jer om, er at styre virksomheden. Det eneste, vi kræver af jer, er, at I udfylder et bestillingsark, som vores tekstforfattere arbejder ud fra. Således sparer i tid og får et optimalt resultat. 

Professionelle tekster udstråler professionalisme i virksomheden

Det er også vigtigt at have tekster med velformuleret og gennemarbejdet indhold på sin virksomheds hjemmeside, da det i høj grad er noget, der udstråler professionalisme og sørger for, at læseren vil finde jeres hjemmeside interessant. Hvis indholdet på virksomhedens hjemmeside slækker i kvaliteten, kan det lede til, at de besøgende vil søge andetsteds. Det vil ikke være tilfældet med tekster fra PartnerTekst. Vi sørger altid for at udarbejde teksterne sådan, at de fremstår professionelle og gennemarbejdede, således de stemmer overens med jeres virksomhed.

Mange vælger nemlig at vurdere hjemmesider på professionalisme, og derfor er det en fordel med professionelle tekster på virksomhedens hjemmeside. Andet, der udstråler professionalisme, er, at man som dansk virksomhed forsøger at udbrede sig til det tyske marked ved at have tyske tekster på sin hjemmeside. Det er noget, tyskere vil lægge mærke til, og det er dermed noget, der vil give jeres hjemmeside et godt ry på det tyske marked. Her er det værd lige at bide mærke i, at det tyske marked er særdeles stort, og der er mange muligheder, hvis man får sig etableret her.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på tyske tekster

Hvis I ønsker at få tyske tekster, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vores tyske tekstforfattere står klar til at skrive jeres tekster, således I kan få flere besøgende og øge konverteringsraten. Derudover står vi også klar til at udarbejde tyske tekster, der måske skal op på andre sider men linke til jeres virksomheds hjemmeside. Vi er ganske fleksible i forhold til udførelse af opgaver, og vi kontakter jer tilbage med et tilbud, når I har kontaktet os. Hos os får I teksterne til særdeles konkurrencedygtige og gode priser, og tilbuddet vil naturligvis være uforpligtende.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Pin It on Pinterest