Engelsk tekstforfatning

– hjemmeside og webshop på flere sprog

Engelsk er unægtelig et verdenssprog. Det giver jer mulighed for at indtage nye markeder overalt i verden, hvor I drømmer om at øge jeres salg og finde nye kunder, som er klar til at spendere penge på jeres produkter.

Har du planer om at indfange en masse udenlandske kunder, som ikke taler dansk, så er det hurtigste og billigste at få lavet tekster på engelsk. Står du og mangler en tekst på engelsk, så kan Partnertekst hjælpe dig – uanset om den skal skrives ’fra scratch’, eller det drejer sig om oversættelse af en eksisterende tekst.

Vi har været i gamet i mange år, så du kan trygt lægge dine engelske tekstopgaver i vores hænder.

40+ dygtige tekstforfattere

Vores team af skarpe tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at give din hjemmesides kvalitet et ordentligt nyk op. Ligegyldigt hvilken type tekst du står og mangler, så kan vi levere den.

Tekster på flere sprog

Ønsker du at udvide din forretning, og mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så lad os hjælpe! Vores team sidder klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering og sikrer den bedste kvalitet.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, får du den hurtigt tilbage. Vi stræber efter korte leveringstider, så du hurtigst muligt kan få dine tekster på hjemmesiden og komme videre med dine projekter.

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen, hvis du ved, hvad du laver – og det gør vi. Partnertekst har specialiseret sig i tekstforfatning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vi leverer hurtigt.

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen og sørger altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til pågældende anbefalinger, så du kommer i top på søgemaskinerne.

Men alle kan vel skrive på engelsk – begå ikke den fejl

Bliver dine tekster på engelsk i alt for ringe sproglig kvalitet, så vil din hjemmeside hurtigt komme til at fremstå sketchy og useriøs. Det skræmmer kunderne væk.

Næsten alle kan jo engelsk i en eller anden grad. Lægger du en opgave ud på et online forum, vil du sikkert finde mange, som er villige til at levere en tekst til dig på snusket og gebrokkent engelsk, men du kan være sikker på, at kvaliteten også bliver derefter.

Hvorfor køber folk dine produkter hos dig og ikke din konkurrent? Jo, det er naturligvis, fordi at alt, der har ledt dem op til at finde produktet på din webshop, har overbevist dem om, at de skulle handle hos dig.

Når kunden lander på din hjemmeside, skal alt, hvad de møder på siden, inspirere dem til at fortsætte på din hjemmeside – og ikke hoppe fra. Her er det virkelig vigtigt, at du har tekst liggende på din hjemmeside, som er i et sprog, som kunder forstår.

Når du samtidig gerne vil fremstå professionel, seriøst og imødekommende, så nytter det ikke, at teksterne er fulde af fejl..

Få engelske tekster, der sælger – med modersmålsskribenter

Ja, du vil gerne have mere salg i udlandet gennem velformulerede og klare tekster med tydelige budskaber.

Du vil altså gerne have effektive, engelske webtekster, som er sælgende. Det bliver de ved at være:

  • Fejlfrie – uden fejl i faste udtryk, stavning og grammatik
  • Velskrevne i et levende sprog, læseren ikke kan slippe igen
  • Søgemaskineoptimerede
  • Kulturelt tilpasset din engelsktalende målgruppe.

I forhold til kulturel tilpasning, så overvej desuden, om vi også skal hjælpe dig med at få lavet dine handelsbetingelse på engelsk. Her hos Partnertekst har vi i hvert fald et fast korps af knaldhamrende dygtige tekstforfattere, som taler engelsk som modersmål.

Gode engelske tekster med SEO-tweaks

Vi tilbyder altid at SEO-optimere dine tekster. Hos Partnertekst har vi flere kompetente SEO-folk, som ved alt om, hvordan vi sørger for, at din hjemmeside bliver fundet på Google. Det betyder, at vi udarbejder søgemaskinevenlige tekster på engelsk, som er baserede på data fra grundige søgeordsanalyser, som vores SEO-folk laver.

Vi har mange SEO-tekster på samvittigheden, fordi det er den absolut bedste og mest effektive måde at komme i spil i Googles top 3 over de organiske søgeresultater.

Vores tør godt blære os med vores engelske tekstforfattere, der – som nævnt – har engelsk som modersmål. Det betyder, at de har erfaring med internationalisering af tekster til hjemmesider og webshops. De kan sætte sig ind i de engelsktalende forbrugeres købementalitet og give dem den tryghed, der får dem til at hive pengepungen frem.

De har en god erfaring i at udarbejde lækkert content, som giver bedre placeringer på den engelske del af Google. Det betyder, at du får tekster, som bringer de rette søgeord i spil, som potentielle kunder søger på i Google. Det er særdeles vigtigt, at dine udenlandske kunder kan finde dig her. Det er nemlig oftest Google, de tyer til, når de har behov for en service, produkt eller viden.

Marketing på engelsk – tekster der sælger

Vil du gerne have en hjemmeside i en kvalitet, der er værd at prale af til alle og enhver? Så har det sproglige udtryk en kæmpe betydning.

Marketingtekster på engelsk skal skrives af en engelsktalende, der kan identificere sig med målgruppen. En erfaring skribent, der ved, hvordan man fanger og fastholder den moderne online forbruger med tekster af høj kvalitet og spændende indhold. Det skal også være en skribent, som er i stand til at researche sig til et hvilket som helst emne, uanset kompleksitet. Derefter skal skribenten kunne formulere emnet, så alle kan forstå det.

Vi skriver alt fra artikler, blogindlæg, produktbeskrivelser, kategoritekster og meget, meget andet … Prøv os bare, og oplev det selv.

Fast og fleksibelt samarbejde

Vi bryster os af at være en meget fleksibel samarbejdspartner. Processen skal være så let og smooth for både jer og os, som det er muligt. Kunder er forskellige. Hos os får alle kunde en unik løsning, som matcher deres tekstbehov – for kun på den måde kan vi hjælpe dit online salg på vej mod nye højder.

Vi har fødderne plantet solidt i den jyske mentalitet og er – hvis vi selv skal sige det – superflinke at tale med.

Desuden lægger vi meget vægt på at skabe et tillidsbaseret, fast samarbejde med dig og din virksomhed.

Kontakt os i dag – vi sætter i gang med det samme

Måske sidder du nu og tænker: ”Og hvad skal sådan noget så koste?”. Vi sælger tekster på ordpris, og prisen pr. ord afhænger af flere faktorer. Opgavens omfang, og om I ønsker et længerevarende samarbejde, er nogle af de ting, der har betydning for teksten – udover emnets kompleksitet.

Lad os klare de engelske tekster for dig, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.

Hvad venter du på? Er du og din hjemmeside eller webshop klar til at indtage nye markeder? Så kontakt os i dag på:

Husk, vi tilbyder også tekstforfatning på blandt andet svensk, norsk og tysk. Gå ikke glip af muligheden for at tiltrække en masse nye købeklare kunder fra alle vores nabolande.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!