Freelance tekstforfatning

Skal dine budskaber klart og tydeligt ud i et levende sprog? Så sidder vores freelance tekstforfattere allerede klar ved tastaturet. Vores erfaring, grundighed og kreativitet sikrer dig tekster i topkvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Danmarks største tekstbureau

Vi elsker ord, vi elsker kvalitet og vi elsker glade kunder. Er du ved at drukne i tekstarbejde? Så overlad opgaven til Partnertekst. Vi har mere end 10 års erfaring inden for tekstforfatning i forskellige afskygninger. Tøv ikke med at kontakte os.

80+ dygtige tekforfattere

Vores skarpe team af tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at hjælpe din hjemmeside op på et nyt niveau. Vi har stor erfaring med et hav af emner og forskellige typer tekster.

Tekster på 7 sprog

Mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så sidder vi klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, skal du også have den hurtigt tilbage. Vi stræber altid efter korte leveringstider, så du kan komme videre med dine projekter.

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen. Det er i hvert fald grunden til, at mere end 150 virksomheder anvender Partnertekst i dag.

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen, og derfor søger vi altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til Googles anbefalinger.

Hvis I leder efter en erfaren og velformulerende freelance tekstforfatter, er I kommet til det helt rigtige sted. Hos PartnerTekst har vi en række af freelance tekstforfattere, der står i kø for at hjælpe jer med netop de opgaver, I end måtte have. Freelance tekstforfattere hos PartnerTekst har en særdeles god erfaring med tekstforfatning af mange forskellige slags, hvilket I kan nyde godt af. Det er nemlig ikke altid, at der i virksomheden er tid og ressourcer til selv at varetage opgaverne, hvor det så kan være en fordel at alliere sig med os og vores freelance tekstforfattere.

Velformulerede, skarpe og informerende tekster er vigtige at have på sin hjemmeside, uanset om man har en webshop eller en anden type af virksomhed med hjemmeside. At drive forretning online er i løbet af de senere år blevet nødvendigt for at kunne blive en af de store spillere. Og for at få succes med at drive forretning på det store internet, er det rigtig vigtigt at have godt og fyldestgørende indhold hjemmeside. Det vil dog kræve noget markedsføring at få god succes med dette, og her ligger søgemaskineoptimering gennem tekstforfatning lige til højrebenet. Det er nemlig en af de markedsføringsstrategier, der er lettest at tilgå, mens det oftest er de, der investerer klogest i dette, der får mest succes med at have en hjemmeside, webshop eller lignende.

Freelance tekstforfatter, der ved noget om søgemaskineoptimering

Derfor kan det være en god fordel at alliere sig med en freelance tekstforfatter, der har kendskab til søgemaskineoptimering. Med en freelance tekstforfatter med kendskab til søgemaskineoptimering er det muligt at få lavet nogle tekster med godt indhold, som kan gøre, at man kommer højere op i Googles rangering på organiske søgeresultater. For at kunne give en bedre forståelse af netop dette, tages der udgangspunkt i et eksempel. Hvis I eksempelvis driver et advokatfirma i Aalborg, er det vigtigt at få lavet tekster til hjemmesiden, der henvender sig til de besøgende men til søgemaskineoptimering, og begge dele kan freelance tekstforfatter fra PartnerTekst hjælpe til med.

For at få en god rangering på Google, når man eksempelvis driver advokatfirma i Aalborg, er der flere ting at tage højde for. Først og fremmest er det vigtigt, at nogle søgeord, der relaterer sig til advokater, bliver inkluderet i teksten. Her kan et hovedsøgeord i teksten nærliggende være advokat. Her er det dog vigtigt, at søgeordet ikke bliver brugt for meget, mens det ej heller må blive brugt for mange gange. Denne balancegang kan være svær at finde, men det er noget, vi er eksperter i, hvorfor I med fordel kan alliere jer med os. Derudover er det også vigtigt at finde andre relaterede søgeord, der eventuelt vil blive søgt på, hvis nogle mangler en advokat.

Det kan eksempelvis være ægtepagt, testamente, skøde eller lignende, som alt sammen kan være noget, en advokat vil være behjælpelig med. Derfor kan det være en fordel at have forskellige tekster, der retter sig til ethvert underemne som dette, hvor de givne søgeord indgår et passende antal af gange. Det vil øge sandsynligheden for, at det er netop jeres advokatfirma, der får de bedste resultater, hvis nogen måtte Google ”advokat skøde”.

Geografien er dog vigtig at tage højde for, da mange søger på bynavnet tæt på egen bopæl, når der søges efter eksempelvis en advokat. Derfor er det i teksterne vigtigt at få inkluderet bynavne i søgeordene, og her er det først og fremmest vigtigt at inkludere navnet på den by, man ligger til i. Det vil i eksemplet være ”Advokat Aalborg”, men det kan også være ”Tømrer Næstved”, ”VVS Skanderborg” eller lignende, alt efter hvor I driver jeres virksomhed. Her kan et andet tip være at lave tekster med bynavne på de byer, hvor man også sælger produkter eller yder sine forskellige ydelser for at øge sandsynligheden for at få flere besøgende.

Dette er blot et udpluk af de ting, der er værd at have øje for, når man skal lave søgemaskineoptimering, og der vil være flere ting at have øje for, hvis man vil have et godt resultat. Alt sammen er naturligvis noget, freelance tekstforfatter PartnerTekst kan være behjælpelig med, så I kan få det bedst mulige resultat. Vi har nemlig mange års erfaring med søgemaskineoptimering, hvor vi har hjulpet mange forskellige firmaer og virksomheder til at få et højere besøgstal på hjemmesiden. Og vi står klar til at hjælpe dig, så jeres virksomhed kan opnå udpræget vækst ved hjælpe af denne markedsføringsstrategi.

Det er den første del af, hvad der er vigtigt i teksterne på jeres hjemmeside. Det er naturligvis vigtigt, at teksterne er velformulerede, tilpas informerende og naturligvis fængende, således de besøgende læser teksterne. Teksterne skal være tilpas informerende, således de ikke bliver for kringlede, men stadig er i stand til at give den besøgende tilpas viden til vurdering, om de vil handle med jer. Vores freelance tekstforfattere er specialister i dette, og de kan i høj grad hjælpe til, at I får flere henvendelser og flere kunder på baggrund af gode tekster. Derudover kan vores tekster sørge for, at I ikke skal bruge så meget tid på support. Hvis man har ufyldestgørende og mindre informerende tekster på sin hjemmeside, vil det lede til mange spørgsmål fra de besøgendes, som I skal bruge tid på at besvare i support. Hvis I lader os om tekstforfatningsarbejdet, vil der ikke opstå så mange forskellige spørgsmål til jeres produkter, kategorier, ydelser osv., da teksterne vil være fyldestgørende. Derigennem vil I spare tid, mens I får flere kunder i biksen.  

Det opsummeres nedenfor, hvad vores freelance tekstforfattere med udbredt kendskab til søgemaskineoptimering kan hjælpe jer med:

  • Naturlig inklusion af søgeord
  • Benytte søgeordet et passende antal gange
  • Hjælpe til at finde de rette søgeord
  • Inkludere geografien
  • Skrive gode og velformulerede tekster
  • Konvertere besøgende til kunder
  • Sørge for, at I får flere henvendelser på baggrund af gode tekster
  • Spare jer for tid på support gennem velformulerede og tilpas informerede tekster

Tekstforfatning kan være en tidstung og ressourcekrævende opgave i det daglige

Fordelene ved at få hjælp fra vores freelance tekstforfattere stopper ikke her. Tekstforfatningen kan i den daglige drift af virksomheden være en særdeles tidstung og ressourcekrævende opgave, hvilket især er gældende, såfremt man ikke har meget flair for og erfaring med at skrive tekster. Derudover vil det også kræve meget tid at sætte sig ind i søgemaskineoptimering, og det vil kræve rigtig meget tid at få så meget viden og erfaring inden for søgemaskineoptimering, som vores freelance tekstforfattere og vores øvrige stab har. Derfor kan det være en fordel, at I vælger at alliere jer med os, da I så vil spare den tid, I ellers skulle have brugt på alt dette.  

Denne tid, I vil spare på tekstforfatning ved at alliere jer med os, kan I så benytte på nogle af de andre ting i virksomheden, der er særdeles vigtige. Her kan der være tale om lageroptælling, nedpakning af varer, kundehåndtering, regnskabsopgørelse, håndtering af klienter, møder, udarbejdelse af salgsstrategier, andet marketing eller lignende. Når I har en virksomhed, der er nået langt, er det fordi, I er gode til at drive virksomheden, og det kan I lige så godt blive ved med, så I kan nå til endnu større højder. Allierer I jer med os, er det muligt at nå til endnu større højder, da I – samtidigt med at drive virksomheden som normalt – får leveret gode og søgemaskinevenlige tekster, som kan forbedre jeres besøgstal mere. Udover at præge besøgstallet positivt, sørger teksterne fra vores freelance tekstforfattere også for, at de besøgende vil handle hos jer, henvende sig til jer med bestillinger eller lignende.

Se det som en investering

Derfor skal det altså ses som en investering, når man vælger at indgå et samarbejde med en freelance tekstforfatter fra PartnerTekst. Det er nemlig ret hurtigt efter investering muligt at høste nogle af frugterne, der kommer af søgemaskinevenlig tekstforfatning. Man kan hurtigt se en stigning i besøgsantallet, og når konverteringsgraden samtidigt er stigende, vil det også betyde, at flere vil handle på netop jeres site. Herfor vil det hurtigt være muligt at høste frugterne af investeringen, og det vil det være muligt at gøre længere frem i tiden. Det er faktisk en egentlig mulighed, at investeringen kan forrente og tjene sig selv ind igen.

Der vil altid være forbedringer at lave på søgemaskineoptimeringen i virksomheden, og her vil det ofte være muligt at skabe større forbedringer på nogle mindre investeringer. Dette kan afføde meget gode resultater, hvormed det kan blive en mulighed, at man tjener noget af investeringen ind igen. Derfor vil det være en god investering at bruge nogle midler på freelance tekstforfatter, der kan sørge for flere kunder i biksen og dermed øge omsætningen, alt imens I kan styre og kontrollere virksomheden, som I plejer at gøre det. Vi er klar til at løfte i flok med jer.

Freelance tekstforfattere med blik for forskellige temaer

Men hvad nu hvis vores emne er for indviklet for jeres freelance tekstforfattere? Det vil det ikke være. Vores freelance tekstforfattere har en særdeles god evne til at formidle selv det sværeste, mest tekniske og mest indviklede på en sådan måde, at alle vil kunne forstå det. Her er vores freelance tekstforfattere gode til at vurdere, hvorledes indholdet skal formidles, således alle vil være i stand til at forstå det, der formidles i teksterne.

Erfaringen hos vores freelance tekstforfattere skal der heller ikke tages fejl af. Dette er også gældende i forhold til research, hvor vores tekstforfattere er gode til at udtage de vigtigste budskaber og pointer, som er passende i henhold til netop den opgavebeskrivelse, de har fået af jer. På den måde sikrer I, at de vigtigste ting bliver formidlet, mens de også bliver formidlet på en god måde, således alle og enhver vil kunne få udbytte af at læse teksterne. Både eksperterne og de helt grønne inden for området.

Bredt knowhow spiller en stor rolle hos PartnerTekst

Hos PartnerTekst har vi arbejdet med søgemaskineoptimering og tekstforfatning i en lang årrække, hvilket har givet os en meget stor viden, som vi vil være i stand til at kunne bruge på jeres virksomhed. Vi har i løbet af årene fået en særdeles bred viden, om hvad der er vigtigt at have øje for i forbindelse med søgemaskineoptimering og tekstforfatning. Derudover har vi også en bred viden om Google og den dertilhørende udvikling, således vi altid er opdateret og kan give jer de bedste forudsætninger for at få det bedste udbytte af søgemaskineoptimeringen.

Derudover er vores sammensætning i organisationen også bygget op, så der findes en optimal løsning for netop jer. Vi har mange forskellige tekstforfattere ansat – herunder freelance naturligvis, mens vi har ansat projektkoordinatorer og flere andre stillinger. Fælles for alle er, at vi har en viden om søgemaskineoptimering, således vi er i stand til at give jer det bedst mulige resultat, som kan give jer et optimalt afkast af en investering i os. Vi gør altid vores ypperste for at give jer et sublimt resultat, mens I får en særdeles god service af alle de ansatte. På den måde kan vi hjælpe jeres virksomhed til at få nye højder, uden I selv skal bruge ressourcer og tid på det.

Gode priser og høj kvalitet – få et tilbud på veludført tekstforfatning

Vi tilbyder også tekstforfatning af freelance tekstforfattere til særdeles lukrative og konkurrencedygtige priser. Man kan fristes til at tro, at det dyreste freelance tekstforfatningsarbejde vil være det bedste at investere i. Det er dog ikke tilfældet. Det handler derimod om at finde en udbyder, hvor det er muligt at få mest muligt udbytte af det, man investerer. Og det er muligt hos os. Hos PartnerTekst er det muligt at få freelance tekstforfatningsarbejde til særdeles gode priser, og udbyttet af investeringen vil være særdeles godt, mens det hele vil foregå samtidigt med, at I kan koncentrere jer om at styre virksomheden. I kan også ganske enkelt få et tilbud på jeres opgave ved at kontakte os allerede i dag, hvor I får et rigtig godt tilbud på netop jeres opgave, således I kan få et godt udbytte af jeres givne investering.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Pin It on Pinterest