Freelance tekstforfatning

Vil du til tops i Google? Så kræver det tekster, som er skabt på et solidt fundament af SEO og skrevet af erfarne tekstforfattere med en indfødt digital pen. Hos Partnertekst har vi et indgående kendskab til tekstforfatning, søgemaskineoptimering, og med et utal af SEO-tekster i bagagen er vi klar til at hjælpe dig til tops.

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Forbedr din virksomhed med en freelance tekstforfatter

Hvis du leder efter en velformuleret freelance tekstforfatter med utallige skriblerier bag sig, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et meget engageret team af freelance tekstforfattere, der står klar til at hjælpe jer.

Partnertekst har bred erfaring med freelance tekstforfatning, og vi har med tiden hjulpet store som små virksomheder i et utal af forskellige brancher.

Det er ikke altid, at der i virksomheden er tid og ressourcer til selv at varetage tekstopgaverne. Her er det en fordel at alliere sig med os og vores freelancere.

Velskrevne, skarpe og informerende tekster er vigtige på din hjemmeside, uanset om du har en webshop eller en anden type af virksomhed med hjemmeside. At drive forretning online er i løbet af de senere år blevet nødvendigt for at kunne blive en af de store spillere. For at få succes med din virksomheds digitale indsatser, er det vigtigt at have godt og fyldestgørende indhold på din hjemmeside.

Det kræver god markedsføring at slå igennem online og blive fundet af nye kunder. Her ligger søgemaskineoptimering gennem tekstforfatning lige til højrebenet. Det er en af de markedsførings-strategier, der virker lettest at tilgå, men du kommer længere, hvis du får hjælp af freelance tekstforfattere, der har erfaring med at skrive tekster af høj kvalitet.

Hos Partnertekst samarbejder vi udelukkende med kompetente freelance tekstforfattere, og vi kan derfor med lethed varetage dine tekstopgaver for dig.

40+ dygtige tekstforfattere

Vores team af skarpe tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at give din hjemmesides kvalitet et ordentligt nyk op. Ligegyldigt hvilken type tekst du står og mangler, så kan vi levere den.

Tekster på flere sprog

Ønsker du at udvide din forretning, og mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så lad os hjælpe! Vores team sidder klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering og sikrer den bedste kvalitet.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, får du den hurtigt tilbage. Vi stræber efter korte leveringstider, så du hurtigst muligt kan få dine tekster på hjemmesiden og komme videre med dine projekter.

 

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen, hvis du ved, hvad du laver – og det gør vi. Partnertekst har specialiseret sig i tekstforfatning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vi leverer hurtigt.

 

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen og sørger altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til pågældende anbefalinger, så du kommer i top på søgemaskinerne.

Freelance tekstforfatning giver dig erfaring, viden og SEO-kyndighed

Gennem os kan du få fat i en freelance tekstforfatter med kendskab til søgemaskineoptimering, og vi vil altid sikre, at de skriver gode, velfungerende og relevante tekster til din målgruppe.

Gode tekster gør, at din virksomhed kommer højere op i Googles rangering på organiske søgeresultater. En god SEO-tekst handler om mere end blot at inkludere et søgeord et vist antal gange. Det handler også om at gøre teksten relevant i forhold til emnet og ikke mindst relevant for læseren. Teksten skal formå at lede de rigtige besøgende til jeres hjemmeside og derefter være med til at rådgive og guide dem til køb – uden at slippe dem af ’syne’.

Outsourcer du dit tekstarbejde til os og vores tekstforfattere, er du sikker på at få det bedste resultat. Vi og vores tekstforfattere har mange års erfaring med at skrive effektive, relevante og detaljerede tekster til alle typer virksomheder.

Vi kan fx skrive:

 • Produktbeskrivelser
 • Kategoritekster
 • Blogindlæg
 • Diverse webtekster

Desuden har vi via søgemaskineoptimering, også hjulpet mange virksomheder til at få et højere besøgstal på deres hjemmeside. Vi står klar til at hjælpe dig allerede i dag, så din virksomhed kan opnå større vækst og flere kunder.

Hvad skal en god tekst indeholde?

Udover at teksterne er søgemaskineoptimerede, så er det naturligvis vigtigt, at teksterne er velformulerede, informerende og naturligvis fængende. Teksterne skal indeholde lettilgængelig information, der giver den besøgende tilpas viden til at vurdere dine produkter eller ydelser. Desuden skal teksterne komme spørgsmål og tvivl i møde, så den potentielle kunde får svar på alt, hvad de har lyst til at vide.

Med lidt forstand kan du netop sørge for at ramme noget af det, der fik dem til at holde tilbage med at købe dit produkt.

Vores freelance tekstforfattere er specialister i dette, og de kan i høj grad hjælpe til, at du får flere henvendelser og flere kunder på baggrund af gode tekster. Derudover kan vores tekster sørge for, at der skal bruges mindre tid i kundesupporten.

Hvis du har tomme og irrelevante tekster på din hjemmeside, vil det lede til mange spørgsmål fra de besøgende, som din virksomhed skal bruge tid på at besvare. Hvis du lader os om tekstarbejdet, så er du helt ude over de problemer.

Vi sørger altid for, at den freelance tekstforfatning, vi tilbyder, er af høj kvalitet og optimeret på alle punkter.

Her er en kort liste over alt det, du kan forvente af vores tekster:

 • Naturlig inklusion af søgeord
 • Benyttelse søgeordet et passende antal gange
 • Hjælp til at finde de rette søgeord
 • Gode og velformulerede
 • Konverterer besøgende til kunder
 • Sørger for, at I får flere henvendelser
 • Sparer jer for tid på support gennem relevante og informerende tekster

Spar tid ved at outsource dit tekstarbejde

Tekstforfatning kan i den daglige drift af virksomheden være en tidstung og ressourcekrævende opgave, hvilket især er gældende, hvis din virksomhed ikke normalt har med tekstforfatning at gøre. Det kræver også tid at sætte sig ind i søgemaskineoptimering, men med freelance tekstforfattere får du en tekstforfatter, der allerede har den nødvendige viden og erfaring.

Tiden, du sparer ved at lade os hjælpe, kan du benytte på andre ting i virksomheden, der i højere grad kræver din tid. Her kan der være tale om lageroptælling, nedpakning af varer, kundehåndtering, regnskabsopgørelse, håndtering af klienter, møder, udarbejdelse af salgsstrategier, andet marketing eller lignende.

Når virksomheden er nået så langt, som den er, så er det fordi, den bliver drevet sikkert og godt, og det kan I lige så godt blive ved med, så I kan nå til endnu større højder.

Allierer du dig med os, er det muligt at nå endnu mere salg, da du – samtidigt med at drive virksomheden som normalt – får leveret gode og søgemaskinevenlige tekster, som kan forbedre besøgstallene endnu mere.

Se freelance tekstforfattere som en investering

Derfor skal det altså ses som en investering, når du vælger at indgå et samarbejde med en freelance tekstforfatter fra Partnertekst. Det er nemlig ret hurtigt efter investering muligt at høste nogle af frugterne, der kommer af søgemaskinevenlig tekstforfatning. Du kan hurtigt se en stigning i besøgsantallet, og gode tekster skulle gerne være med til også at øge konverteringsraten, hvilket giver jer flere kunder.

Der vil altid være forbedringer at hente på SEO i virksomheden, og her vil det ofte være muligt at skabe større forbedringer på nogle mindre investeringer.

Vores tilbud på tekstforfatning er til fordelagtige priser, og resultaterne er gode. Det er altså en god, langvarig og økonomisk fornuftig løsning at satse på tekstforfatning, når det kommer til marketing, vækst og investering i din virksomhed. Vi er klar til at løfte i flok med jer.

Freelance tekstforfattere med blik for forskellige temaer

Hvad hvis du skal have skrevet om komplekse eller indviklede produkter og emner? Intet problem.

Vores freelance tekstforfattere kan med god research og øje for detaljerne formidle selv det sværeste, mest tekniske og mest indviklede på en sådan måde, at alle vil kunne forstå det. Vores freelance tekstforfattere er gode til at vurdere, hvordan indholdet skal formidles, så det kommer til at fremstå mest relevant og tilgængeligt for virksomhedens målgrupper.

Erfaringen hos vores freelance tekstforfattere skal der heller ikke tages fejl af. Det er blandt andet gældende i forhold til research, hvor vores tekstforfattere formår at finde og udvælge den vigtigste information om produkterne og virksomheden og tilpasse det til den opgave, de har fået af dig. På den måde kan du være sikker på, at de vigtigste ting bliver formidlet, så både eksperter og helt nye besøgende kan være med.

Bredt knowhow spiller en stor rolle hos Partnertekst

Hos Partnertekst har vi arbejdet med SEO og tekstforfatning i en lang årrække, hvilket har givet os den erfaring og knowhow, som vi trækker på, når vi skaber jeres tekster. Vi har i løbet af årene fået en bred viden, om hvad der er vigtigt at have øje for i forbindelse med søgemaskineoptimering og tekstforfatning til hjemmesider og webshops.

Derudover har vi også en indgående viden om Google samt udvikling og opdatering af Google, så vi altid er up to date og kan give jer de bedste forudsætninger for at få det mest effektive udbytte og mest mulig værdi af vores arbejde med SEO for jer.

Vores organisation er i øvrigt bygget fleksibelt og alsidigt op. Vi kan uden problemer finde den optimale løsning på tekstforfatterarbejdet til netop jer. Du vil også altid få en koordinator, der varetager tekstarbejdet, og som du altid kan komme til med spørgsmål og feedback.

Fælles for alle i vores team er, at vi har en ekspertviden, så vi er i stand til at give jer det bedst mulige resultat – og sikre at jeres investering i gode tekster er det hele værd.

På den måde kan vi hjælpe jeres virksomhed til at få nye kunder og flere penge i kassen, uden at I selv skal bruge ressourcer og tid på det.

Gode priser og høj kvalitet – få et tilbud på veludført tekstforfatning

Vi tilbyder freelance tekstforfatning til særdeles konkurrencedygtige priser. Man kan fristes til at tro, at det dyreste freelance tekstforfatningsarbejde vil være det bedste at investere i. Det er dog ikke tilfældet.

Alle fortjener gode tekster.

Det handler derimod om at finde en udbyder, der passer til dig og din virksomheds behov, og som leverer et produkt, der får jeres mål til at lykkes.

Det gør det hos os.

Hos Partnertekst er det muligt at få freelance tekstforfatningsarbejde til virkelig gode priser, og resultaterne vil være til at mærke, og det hele vil foregå i baggrunden, mens du koncentrerer dig om at styre virksomheden.

Kontakt os i dag, og lad os sammensætte et tilbud til din virksomhed, der kan hjælpe jer til næste niveau.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Pin It on Pinterest