Linkbuilding

Hos Partnertekst har vi mange års erfaring med online markedsføring med særligt fokus på linkbuilding, tekstforfatning og SEO.

Skal vi være din tillidsfulde og effektive samarbejdspartner til linkbuilding? Så kontakt os allerede i dag – og vi kan være behjælpelig med at skabe de høje placeringer på Google.

Skal vi ringe dig op?

Hvorfor vælge Partnertekst?

Når du vælger Partnertekst som din leverandør af linkbuilding, så vil du opleve, at det både er nemt, tidsbesparende og profitabelt. Vi vægter det gode samarbejde højt og sikrer, at der altid bliver lyttet til dine behov og ønsker.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der hjælper dig gennem linkbuilding fra A til Z.

Hurtig levering

Vi stræber altid efter korte leveringstider, så du hurtigt kan få gang i din linkbuilding-strategi.

Skræddersyede løsninger

Vi lytter naturligvis altid til dine ønsker og behov, og derfor har du også mulighed for at få skræddersyet dine helt egne linkløsninger.

Unikke links og eksklusive muligheder

Hos Partnertekst tilbyder vi et stort udvalg af linkmuligheder, som indebærer både unikke og eksklusive links.

Links på flere sprog

Vi tilbyder links på flere sprog. Vores stærke hold af ind- og udenlandske tekstforfattere sidder klar til at forfatte relevante linktekster.

Garanti og god sikkerhed

Vi garanterer altid en god sikkerhed, og skulle der opstå problemer undervejs, så løser vi det hurtigt og effektivt.

Opbyg et troværdigt image med linkbuilding

Linkbuilding er en tungtvejende faktor, når man vil placeres højt i søgeresultaterne. Links kan med andre ord beskrives som en ”anbefaling”, der giver et positivt signal til Google – og i sidste ende vil det høste en god rangering.

Hos Partnertekst har vi et stærkt netværk af forskellige domæner som du, som kunde får adgang til. Dette gælder en lang række af både danske og udenlandske muligheder. Det omfatter blandt andet svenske, finske, norske, britiske, tyske, hollandske, franske, italienske og spanske linkmuligheder.

Vi tilbyder links fra autoritetssider med høj relevans, som er både troværdige og stærke. Disse er medvirkende til at danne rammen omkring en professionel linkbuilding-strategi.

Linkbuilding skaber synlighed og trafik

Resultatet af god linkbuilding er organisk trafik til hjemmesider, som medgiver en stærkere favorisering i Googles søgemaskine. Således er linkbuilding uundværligt, når man ønsker en øget synlighed, der kan afgive positive resultater for både websiders trafik og omsætning.

For at linkbuilding skal fungere helt optimalt, så er det nødvendigt, at det sker kontinuerligt, og man er proaktiv. Men man kommer ikke sovende til de høje rangeringer. Linkbuilding er en løbende proces, der hele tiden skal udvikles og optimeres. Hos Partnertekst hjælper vi med at opnå den langsigtede gevinst ved linkbuilding.

Tårnhøj service og tæt samarbejde

Hos Partnertekst er vi eksperter i linkbuilding – vi besidder en stor viden og har de rette værktøjer i rygsækken. Vi er et stærkt og ambitiøst team, der brænder for SEO og linkbuilding, og hvor du som kunde er sikret en effektiv, tillidsfuld og kompetent samarbejdspartner og linkbuilding-grossist.

Vi sætter en stor ære i at dyrke de langvarige og tætte relationer med fokus på den åbne kommunikation, hvor vi altid skræddersyer løsningerne efter dine specifikke behov og ønsker. Du vil således opleve en knivskarp service, høj grad af professionalitet samt en stor fleksibilitet, når du indgår et samarbejde med os. Du vil få tilknyttet en fast kontaktperson, som altid vil bestræbe sig for at yde den bedste service.

Kontakt os – og vi kan blive din nye samarbejdspartner.

Ingen velfungerende linkbuilding-strategi uden velfungerende onpage-indhold. Sidstnævnte kan vi ligeledes være behjælpelig med hos Partnertekst.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Pin It on Pinterest