Lokal SEO er i løbet af de senere år for alvor blevet en populær strategi indenfor søgemaskineoptimering, og der er flere og flere virksomheder, der beslutter sig for at få lavet professionel søgemaskineoptimering, hvor der særligt fokuseres på lokale søgninger, og det kan faktisk være en særdeles god idé at overveje netop dette, eftersom man har mulighed for at drive en hel del trafik ind på sit website ved at lave netop dette.

Hvordan foregår lokal SEO?

Når man vælger at lave lokal SEO, så foregår det sådan, at man udarbejder en tekst omhandlende det produkt/den ydelse, som kan ønsker at sælge efterfulgt af en given by i det lokalområde, hvor ens virksomhed holder til.

Eksempel:

Hvis man var tømrermester i Århus og godt kunne tænke sig at få flere opgaver, så ville man eksempelvis med fordel kunne få udarbejdet en række forskellige SEO-tekster med søgeord som:

Tømrer Aarhus
Tagrenovering Aarhus
Køkkenrenovering Aarhus
Vinduer Aarhus
M.M.

Tit og ofte er det sådan, at de fleste virksomheder vil blive synlige, når der laves lokale søgninger via sider som eksempelvis De Gule Sider og Krak, men hvis man gerne vil have, at folk klikker sig direkte ind på ens website fra Google, så er der bestemt ingen tvivl om, at det vil være en rigtig god idé at se lidt nærmere på mulighederne for at få hjælp til lokal søgemaskineoptimering, så man kan opnå nogle bedre placeringer.

Der er mange fordele ved lokal SEO

Fordelen ved at benytte sig af lokal SEO er, at man derved vil få mulighed for at opnå nogle gode placeringer på en lang række forskellige relevante søgeord, og det kan resultere i, at man kan få markant mere trafik ind på sit website.

Rigtig mange dansk virksomheder såvel som privatpersoner søger hver eneste dag efter mange forskellige produkter og ydelser, og når I som virksomhed ligger godt placeret på de forskellige ting, der bliver søgt efter, er der god chance for, at du kan få flere trafik og dermed flere kunder ind på dit website fra Google – og det vil som oftest være markant lettere at ranke godt på lokale søgninger, eftersom konkurrencen tit og ofte ikke er særlig hård sammenlignet med øvrige søgninger, der bliver lavet.

Udover at der vil være god mulighed for at ranke godt på lokale søgninger, skal man samtidig også huske på, at der med lokale søgninger ofte vil være en god konvertering, eftersom man rammer målgruppen lige plet.

Dem, som eksempelvis søger efter en “revisor i Silkeborg” eller eksempelvis en “tømrer i Roskilde, vil naturligvis have gode muligheder for at finde lige nøjagtig det, de søger, hvis de laver en lokal søgning, og hvis du er tømrermester og ligger godt, når en privatperson eller virksomhed søger efter en “tømrer i Roskilde”, ja så vil der selvfølgelig være god mulighed for, at det er lige netop dig, som kunderne ringer til.

Lad os hjælpe dig med lokal SEO

Ønsker du at få hjælp til at blive bedre placeret på Google, når der er potentielle kunder, som søge efter lige netop de produkter eller de ydelser, som din virksomhed tilbyder, så er der helt klart rigtig gode muligheder for, at dette vil kunne lade sig gøre for dig. Partnertekst besidder stor erfaring indenfor lokal SEO og har igennem tiden hjulpet rigtig mange forskellige danske virksomheder med at lave lokal SEO.

Case:

Den danske RFQ-tjeneste, Ageras, ville gerne have hjælp til at blive bedre placeret på en række relevante søgeord indenfor revisions-, advokat-, bogholderbranchen. Partnertekst udarbejdede en række forskellige SEO-tekster til virksomheden, hvilket har resulteret i gode forbedringer på mange af de søgeord, der skal laves.

Få et uforpligtende tilbud

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This