Samarbejde med Marketers.dk

Hos Partnertekst er vi glade for vores samarbejde med Marketers, da det sætter os i forbindelse med vores kerne målgruppe: Professionelle SEO-bureauer og affiliates. Vi har vi mange års erfaring med online markedsføring med særligt fokus på linkbuilding, tekstforfatning og SEO. Vi er en digital grossistvirksomhed, som hjælper bureauer og SEO-konsulenter med at sparke gang i indtjeningen, effektiviteten og hvor vi bidrager med faglighed, kapacitet og ikke mindst færre udgifter.

Skal vi være din professionelle og effektive samarbejdspartner til linkbuilding? Så kontakt os allerede i dag – og vi kan være behjælpelig med at skabe mere værdi.

Salgsmøde

Send os en besked

Stort udvalg og skarpe priser

Vi kan tilbyde mere end +8000 forskellige linkmuligheder i hele Europa, som dækker alt fra nichepræget blogsites til store medier af høj kvalitet. De 8000+ linkmuligheder befinder sig på intet mindre end 10 markeder i Europa, som tæller følgende: dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk, finsk, hollandsk, fransk, italiensk og spansk linkbuilding. Mangler I et specifikt land på listen? Så kontakt os – og vi skaffer det! Vi opdaterer løbende vores udvalg med nye spændende domænemuligheder, som rammer bredt.

 

Vi kan desuden tilbyde nogle af markedets bedste priser, som giver høj værdi for pengene. Samtidig kan vi håndtere en stor volumen, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken den gode eller hurtige levering. Vi vægter sparringen højt og har fokus på den enkelte kunde.

Skræddersyede linkstrategier

Hos Partnertekst lægger vi naturligvis en strategi, som matcher behovene for den individuelle linkbuilding-strategi. Vi tænker langsigtet og strikker en plan sammen, som der arbejdes kontinuerligt på. Udformning af linkplaner er naturligvis uden ekstra omkostninger, hvor vi altid laver et grundigt analysearbejde baseret på den enkelte kunde, markedet og konkurrenterne.

 

Vi er et stærkt team, som besidder en stor brancheviden og indsigt, hvor vi lynhurtigt kan zoome os ind på kundernes behov og det generelle marked. I får således en proaktiv samarbejdspartner, der altid sætter jeres behov først og hvor vi kan højne effektiviteten samt bidrage med mere indtjening, faglighed og kapacitet.

Tårnhøj service og professionalisme

Hos Partnertekst sætter vi hver eneste dag ”god service” højt på dagsordenen. Helt konkret, så betyder det, at I får en fast kontaktperson tilknyttet, som tager hånd om jeres linkbestilling fra start til slut, og hvor vi altid er til at komme i kontakt med.

 

Vi tilpasser bestillingsprocessen i forhold til jeres konkrete workflow, så vi sammen får skabt den bedste proces i begge ender. På den måde hjælper vi jer med at skabe større værdi for mindre udgifter.

Desuden garanterer vi en god sikkerhed. Hvis der opstår problemer undervejs, så løses det hurtigt og effektivt. Det er med til at sætte streg under det gode og tætte samarbejde, som vi prioriterer højt.

Kvaliteten i fokus

Hos Partnertekst er selve linkbuilding-artiklen inkluderet i prisen. Vi leverer en tekst, som matcher jeres præferencer og det medie, I vælger, teksten skal publiceres på. Tekstforfatterne er erfarne skribenter, som formår at forfatte relevante tekster med fokus på den gode overskrift, korrekt anvendelse af søgeord og selve tekstindholdet, som formår at ramme ind i målgruppen.

 

Vi holder os opdateret omkring den nyeste viden og tendenser indenfor SEO og Googles algoritmer, så vi altid kan fremstille de stærkeste tekster, der ikke forsvinder i mængden af indholdet på Google. Vores allervigtigste fokuspunkt ved forfatningen af teksterne er dog, at de i lige så høj grad skal være skrevet til brugerne, så der sikres en god læseoplevelse. Kvalitetssikring er derfor en prioritering, så vi lever op til både vores og jeres standard.

Kontakt os og hør nærmere

Har I fået blod på tanden ift. linkbuilding? Og kan I se det perfekte match med os som grossist? Så tøv ikke med at kontakte os, hvor vi står klar med kompetent sparring og vejledning. Vi kan være medvirkende til at skabe en linkstrategi helt fra bunden eller en opkvalificering af den nuværende.

Hos Partnertekst er vi desuden altid ærlige og transparente i vores kommunikation. Hvis der på nuværende tidspunkt ikke er behov for linkbuilding, så vil vi i stedet præsentere jer for andre muligheder, hvor der kan skrues op for at højne SEO-værdien.