Norsk tekstforfatning

Mange danske virksomheder siger ”hei Norge” og udvider deres forretninger mod nord. Er du en af dem? Så skal du bruge stærke norske tekster, der rammer de norske kunder, hvor det virker. Hos Partnertekst er vores norske hold af tekstforfattere altid klar til at levere kvalitetstekster til lave priser.

Få mest muligt salg i Norge

Inden for dansk tekstforfatning er der mange forskellige måder, hvorpå det er muligt at forbedre sin virksomheds forudsætninger for at få flere besøgende og konvertere disse besøgende til kunder. Når dette begynder at give resultater, vil der komme flere kunder i biksen.

Vælger man så ydermere at gøre det inden for norsk tekstforfatning, er der særdeles gode muligheder for at få de samme resultater, hvor der dog bare er tale om et andet land.

Med udgangspunkt i den succes er det muligt at skalere resultaterne op og tjener masser af skejser i flere lande.

Det forholder sig dog således, at tekstforfatning på danske såvel som på andre sprog kan være særdeles tidskrævende at gøre selv.

Dette medfører, at man tager tid og ressourcer fra andre steder i virksomheden, hvilket kan give andre problemer. Derudover er det ikke sikkert, at udbyttet af markedsføringsstrategien vil være optimalt. Det kan også medføre, at markedsføringsstrategien bliver forhastet en smule, hvilket kan være med til at forringe kvaliteten på arbejdet.

Alle disse forskellige situationer er dog ikke nødvendige at bekymre sig om, hvis I vælger os som jeres samarbejdspartner. Vi skriver, skriver og skriver hver eneste dag. Derfor leverer vi hurtigt din topsælgende tekst på norsk.

40+ dygtige tekstforfattere

Vores team af skarpe tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at give din hjemmesides kvalitet et ordentligt nyk op. Ligegyldigt hvilken type tekst du står og mangler, så kan vi levere den.

Tekster på flere sprog

Ønsker du at udvide din forretning, og mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så lad os hjælpe! Vores team sidder klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering og sikrer den bedste kvalitet.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, får du den hurtigt tilbage. Vi stræber efter korte leveringstider, så du hurtigst muligt kan få dine tekster på hjemmesiden og komme videre med dine projekter.

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen, hvis du ved, hvad du laver – og det gør vi. Partnertekst har specialiseret sig i tekstforfatning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vi leverer hurtigt.

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen og sørger altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til pågældende anbefalinger, så du kommer i top på søgemaskinerne.

Hvorfor tekstforfatning på norsk hos Partnertekst

Hos Partnertekst har vi særdeles god erfaring med tekstforfatning på norsk, som er et de sprog, vi skriver tekster på.

Dernæst har vi også et godt begreb om, hvorledes man bør udarbejde tekster på andre sprog end dansk for at opnå nogle af de ønskede resultater inden for SEO. Alle vores norske tekstforfattere har norsk som modersmål og kender den norske kultur indgående.

Det er tekstforfattere, der ikke kun har kendskab til sproget, men også kulturen. Forståelse af kulturen bag det sprog, man skriver på, er særdeles vigtigt, hvilket er noget, vi går meget op i, når vi ansætter vores norske tekstforfattere.

Vi vil altid sørge for, at vores samarbejdspartnere får de bedst mulige resultater, hvilket kun er gældende gennem et solidt tekstforfatningsarbejde. Det er noget, der er muligt at opnå, såfremt man har gode tekstforfattere ansat, og det har vi. Det, kombineret med vores gode erfaring, gør samlet, at I kan få udarbejdet godt indhold, som vil give jeres virksomhed nogle gode resultater. Det er gældende, uanset om der er tale om tekster, der skal direkte på jeres egen hjemmeside, eller om det er en tekst, der skal publiceres andetsteds, men alligevel være forbundet med jeres hjemmeside.

Norske tekster skabt til at gøre Google glad

Google er lige så vigtig at gøre glad i norske tekster som med alle andre sprog. Det vil sige, at teksterne skal være udarbejdet på en sådan måde, at Google vil tage godt imod dem og kvittere med en høj ranking. Den høje ranking vil lede til, at flere klikker sig ind på jeres hjemmeside frem for de andres, der bliver skubbet længere ned, når I kommer længere op i de organiske søgeresultater.

Det kræver dog en hel del af tekstforfatteren. Heldigvis er vores norske tekstforfattere ikke til at skyde igennem. De løfter skribleri-opgaverne og hjælpe jer på vej til at få gode online resultater og synlighed.

Der er flere forskellige ting, der er vigtige at inddrage i en norsk tekst, når den skal væreSEO-venlig og øge sandsynligheden for en bedre placering på Google. Det indebærer blandt andet inklusionen af søgeord, som skal være i top for at opnå gode resultater.

Hvis ikke man har norsk som sit modersmål, kan dette være en meget stor udfordring, hvilket er endnu en årsag til at vælge os som jeres samarbejdspartner, da vores tekstforfattere netop skriver på deres eget modersmål.

Dét giver sælgende tekster.

Derudover er de også gode til at inddrage netop de forskellige informationer om et givent emne, som vil være nødvendige for, at I opnår et godt resultat.

Det her er blot et lille udpluk af de forskellige fordele, der er ved at lade en af vores norske tekstforfattere varetage tekstforfatningen af de norske tekster. Samlet set er det alt sammen noget, der vil hjælpe jer til at få flere besøgende på jeres hjemmeside, fordi det vil lede til, at linket til jeres hjemmeside vil komme til at ligge højere på Google. Derigennem vil der være flere, der klikker sig ind på jeres hjemmeside.

Det næste trin er en høj konverteringsrate

At der er flere, der kommer ind på jeres site, er blot det første trin for at få flere kunder i shoppen. Hvis man gerne vil konvertere de besøgende til kunder, er det særdeles vigtigt, at teksterne er gennemarbejdede. Her handler det nemlig om, at virksomhedens services, produkter og lignende skal beskrives på en grundig og rådgivende måde, som giver den besøgende gode grunde til at handle hos netop jer.

Det handler om at få hjemmesiden til at være professionel og troværdig på samme tid, hvilket vil kræve en hel del af tekstforfatteren.

Hvis indholdet udelukkende bliver for sælgende, vil det ikke have den ønskede effekt på den besøgende, hvorfor man ikke får øget konverteringsraten. Det kan derimod lede til, at den besøgende søger et andet sted hen i stedet for at blive hos jer.

Det er nemlig muligt at udarbejde noget indhold, som kan give gode resultater i forhold til søgemaskineoptimering, uden at det har god effekt på konverteringsraten. Det er naturligvis positivt at få flere besøgende, men det er knapt så positivt, hvis man ikke formår at få dem konverteret til kunder i stedet for, at de forbliver besøgende.

Det er noget, vores norske tekstforfattere er gode til, da de har en særdeles god evne til at skrive, mens de også er gode til at inddrage netop det, der skal til for at rådgive jeres besøgende i retning af, at jeres produkter, ydelser og lignende er de bedste. Det gør vores tekstforfattere altid med skarpe argumenter, således teksterne ikke bliver en tom informationsforladt sludder for en sladder.

Med tekster fra Partnertekst får I fyldestgørende tekster, som vil sørge for, at de besøgende ikke vil have nogle årsager til at søge andre steder hen.

Vores tekster giver også jeres kunder god rådgivning i forhold til, hvad der er en fordel at investere i for netop dem, hvilket også gør, at de er trygge ved at handle hos jer. Det er indflydelser som disse, der gør, at vi kan øge jeres konverteringsrate og derigennem hjælpe jer til at få kunder i biksen og penge i kassen.

Den højere konverteringsrate er dog ikke sidste trin på trappen for at opnå det gode resultat. Det handler nemlig også om at sørge for, at kunderne kommer tilbage, hvilket også er noget, der sørges for gennem veludført tekstarbejde.

Alt dette kan opsummeres, som følger:

 1. Har man gennem tekstforfatningen formået at få flere besøgende, vil der være et større kundepotentiale.
 2. For at indfri dette kundepotentiale er det vigtigt, at teksterne er udarbejdet fordelagtigt for kunden, så de vælger at handle hos jer.
 3. I forlængelse af dette vil kunderne også komme igen, hvormed I kan holde fast i jeres øgede omsætning.

Det er tre overordnede trin, som I vil kunne nyde godt af, såfremt I vælger at lade os om jeres norske tekstforfatning.

En investering i Partnertekst giver godt udbytte

Alt dette er noget, I får til særdeles gode priser, hvormed udbyttet i forhold til investeringens størrelse vil være optimalt for jer. Investeringen er lille, og udbyttet er stort.

Vores filosofi er nemlig, at det ikke er de dyreste tekster, der er de bedste.

Det er de tekster, der giver det bedste udbytte, der er de allerbedste for jeres virksomhed – uanset sproget på de tekster, I ønsker, at vi udarbejder for jer. Netop dette sørger vi for ved at udbyde vores ekspertise til særdeles konkurrencedygtige og gode priser. Det medfører, at I ikke skal investere mange penge i de gode tekster. Derigennem vil det i højere grad være muligt for jer at få et godt udbytte af tekstforfatningen, netop fordi vi leverer tekster af så høj kvalitet.

Investerer man i den dyreste tekstforfatning, kan man sagtens få nogle særdeles gode tekster, men det er ikke sikkert, at man får et optimalt udbytte, fordi udbyttet ikke kan kompensere investeringen. Ved at vælge os som jeres samarbejdspartner i forbindelse med tekstforfatningsarbejde, får I de norske tekster til særdeles gode priser, hvormed investeringen vil forrente sig, og udbyttet har potentiale til at blive større end investeringen.

Hvilke teksttyper håndterer Partnertekst?

Hos Partnertekst skriver vi en bred vifte af forskellige teksttyper, og vi har særdeles god erfaring med dette. Gennem de senere år har vi skrevet forskellige teksttyper til mange forskellige virksomheder, hvilket vi også har gjort på norsk. Hos Partnertekst tilbyder vi eksempelvis:

 • Produkttekster
 • Kategoritekster
 • Hjemmesidetekster
 • Webtekster
 • SEO-tekster.

Vi leverer mange forskellige teksttyper inden for mange forskellige områder, hvorfor I ikke bør tøve med at overveje os som jeres tekstbureau, uanset om teksterne skal skrives på dansk, norsk eller andre sprog inden for vores ekspertiseområde. Vi har også sørget for at føre vores tekstforfattere godt ind i, hvad det vil sige at skulle skrive en god produkttekst, kategoritekst og lignende, så I med sikkerhed får det bedst mulige resultat.

Dernæst har vores tekstforfattere også en udpræget forståelse for SEO og tekstforfatning, hvorfor I ikke bør bekymre jer, om jeres tekster bliver opbygget med det formål, såfremt I har ønsket det.

I forhold til produkttekster er vores norske tekstforfattere eminente til at beskrive produktet, mens der i teksterne bliver inkluderet forskellige argumenter og rådgivning, således det bliver lettere for jeres besøgende at vælge det rette produkt.

Vores norske skribenter er skarpe og har et godt blik for research

Det kan være en smule svært som virksomhed at relatere til, at en udefrakommende norsk tekstforfatter skal skrive om virksomhedens arbejdsområde. Det er der dog ingen grund til at være bekymret for, hvis du samarbejder med os hos Partnertekst.

Vores norske tekstforfattere er ikke kun eksperter i formidling i tekster, da de også er eksperter i at researche sig frem til de forskellige informationer og detaljer, de skal vide for at kunne udarbejde en god, fyldestgørende tekst til jer. Da de er eksperter i research, vil I få nogle særdeles gode og gennemarbejdede tekster.

Efter den besøgende har læst teksterne, vil de ikke have nogen tvivl i forhold til produktet, ydelsen, servicen eller lignende, da dette vil være fyldestgørende beskrevet i teksten. Dette medfører følgende:

 • At kunden er tryg ved at handle ved jer.
 • Kunden kan let finde det rette produkt eller den rette ydelse.
 • Teksten vil ikke efterlade store, ubesvarede spørgsmål, hvormed I ikke skal bruge tid på at besvare sådanne i kundesupporten.
 • Selv teknisk svært indhold bliver beskrevet, så alle er i stand til at forstå det – det øger målgruppen for jeres site.

Vil I vide mere eller have et tilbud på norsk tekstforfatning?

Hvis I har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på norsk tekstforfatning, er I mere end velkomne til at kontakte os.

Hvad venter I på? I kan kontakte os allerede nu og få et skræddersyede og ganske uforpligtende tilbud på netop de tekster, I ønsker at få udarbejdet. Vi garanterer jer for, at teksterne er af høj kvalitet og leveret til tiden.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!