Norsk tekstforfatning

Mange danske virksomheder siger ”hei Norge” og udvider deres forretninger mod nord. Er du en af dem? Så skal du bruge stærke norske tekster, der rammer de norske kunder. Hos Partnertekst er vores norske hold af tekstforfattere altid klar til at levere kvalitetstekster til lave priser.

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Danmarks største tekstbureau

Vi elsker ord, vi elsker kvalitet og vi elsker glade kunder. Er du ved at drukne i tekstarbejde? Så overlad opgaven til Partnertekst. Vi har mere end 10 års erfaring inden for tekstforfatning i forskellige afskygninger. Tøv ikke med at kontakte os.

80+ dygtige tekforfattere

Vores skarpe team af tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at hjælpe din hjemmeside op på et nyt niveau. Vi har stor erfaring med et hav af emner og forskellige typer tekster.

Tekster på 7 sprog

Mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så sidder vi klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, skal du også have den hurtigt tilbage. Vi stræber altid efter korte leveringstider, så du kan komme videre med dine projekter.

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen. Det er i hvert fald grunden til, at mere end 150 virksomheder anvender Partnertekst i dag.

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen, og derfor søger vi altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til Googles anbefalinger.

Inden for dansk tekstforfatning er der mange forskellige måder, hvorpå det er muligt at forbedre sin virksomheds forudsætninger for at få flere besøgende og konvertere disse besøgende til kunder. Når dette begynder at give resultater, vil der komme flere kunder i biksen. Vælger man så ydermere at gøre dette inden for norsk tekstforfatning, er der særdeles gode muligheder for at få de samme resultater, hvor der dog bare er tale om et andet land. Opnår man god succes inden for dette felt på forskellige markeder, er det muligt at skalere resultaterne inden for området op, hvormed et større omsætningspotentiale er realistisk.

Det forholder sig dog således, at tekstforfatning på danske såvel som på andre sprog kan være særdeles tidskrævende at gøre selv. Det medfører, at man tager tid og ressourcer fra andre steder i virksomheden, hvilket kan give andre problemer. Dermed er det ikke sikkert, at udbyttet af markedsføringsstrategien vil være optimalt. Det kan også medføre, at markedsføringsstrategien bliver forhastet en smule, hvilket kan være med til at forringe kvaliteten på arbejdet. Alle disse forskellige situationer er dog ikke nødvendige at bekymre sig om, hvis I vælger os som jeres samarbejdspartner.

Hvorfor tekstforfatning hos PartnerTekst

Hos PartnerTekst har vi nemlig særdeles god erfaring med tekstforfatning på forskellige sprog, hvoriblandt norsk er et de sprog, vi skriver tekster på. Dernæst har vi også et godt begreb om, hvorledes man bør udarbejde tekster på andre sprog end dansk for at opnå nogle af de ønskede resultater inden for søgemaskineoptimeringen. Herudover har vi tekstforfattere ansat, der har norsk som modersmål, hvorfor det er tekstforfattere, der ikke kun har kendskab til sproget, men også kulturen. Forståelse af kulturen bag det sprog, man skriver på, er særdeles vigtigt at have forståelse for, hvilket er noget, vi går meget op i, når vi ansætter vores norske tekstforfattere.

Vi vil altid sørge for, at vores samarbejdspartnere får de bedst mulige resultater, hvilket kun er gældende gennem et solidt tekstforfatningsarbejde. Dette er noget, der er muligt at opnå, såfremt man har gode tekstforfattere ansat, og det har vi. Dette kombineret med vores gode erfaring gør samlet, at I kan få udarbejdet godt indhold, som vil give jeres virksomhed nogle gode resultater. Det er gældende, uanset om der er tale om tekster, der skal direkte på jeres egen hjemmeside, eller om det er en tekst, der skal publiceres andetsteds, men alligevel være forbundet med jeres hjemmeside.

Også de norske tekster skal udarbejdes med blik for Google

Det er vigtigt, at man får udarbejdet norske tekster, som er udarbejdet med blik for Google. Det vil sige, at teksterne skal være udarbejdet på en sådan måde, at Google vil tage godt imod dem og kvittere med en høj rangering. Den høje rangering vil lede til, at flere vil klikke sig ind på jeres hjemmeside frem for de andre, der bliver skubbet længere ned, når I kommer længere op. Dette er dog noget, der vil kræve en hel del af tekstforfatteren. Vores norske tekstforfattere er i stand til at løfte denne opgave og hjælpe jer på vej til at få gode resultater på søgemaskineoptimeringskontoen.

Der er flere forskellige ting, der er vigtige at inddrage i en norsk tekst, såfremt man ønsker at gøre den søgemaskinevenlig og øge sandsynligheden for en bedre placering på Google. Det indebærer blandt andet inklusionen af søgeord, som skal være i top for at opnå gode resultater. Hvis ikke man har norsk som sit modersmål, kan dette være en meget stor udfordring, hvilket er endnu en årsag til at vælge os som jeres samarbejdspartner, da vores tekstforfattere har en eminent evne til netop dette. Derudover er de også gode til at inddrage netop de forskellige informationer om et givent emne, som vil være nødvendige for, at I får opnået et godt resultat. Dette er blot et lille udpluk af de forskellige fordele, der er ved at lade en af vores norske tekstforfattere varetage tekstforfatningen af de norske tekster, I end måtte have behov for at få udarbejdet. Samlet set er det alt sammen noget, der vil hjælpe jer til at få flere besøgende på jeres hjemmeside, fordi det vil lede til, at linket til jeres hjemmeside vil komme til at ligge højere på Google. Derigennem vil der være flere, der klikker sig ind på jeres hjemmeside.

Det næste trin er en høj konverteringsrate

At der er flere, der kommer ind på jeres site, er blot det første trin for at få flere kunder i biksen. Hvis man gerne vil konvertere de besøgende til kunder, er det særdeles vigtigt, at teksterne er veludarbejdet. Her handler det nemlig om, at virksomhedens services, produkter og lignende skal beskrives på en grundig og rådgivende måde, som giver den besøgende gode grunde til at handle hos netop jer. Det handler om at få hjemmesiden til at være professionel og troværdig på samme tid, hvilket vil kræve en hel del af tekstforfatteren.

Hvis indholdet udelukkende bliver for sælgende, vil det ikke have den ønskede effekt på den besøgende, hvorfor man ikke får øget konverteringsraten. Det kan derimod blot lede til, at den besøgende søger et andet sted hen i stedet for at blive hos jer. Det er nemlig muligt at udarbejde noget indhold, som kan give gode resultater i forhold til søgemaskineoptimering, uden at det har god effekt på konverteringsraten. Det er naturligvis positivt at få flere besøgende, men det er knapt så positivt, såfremt man ikke formår at få disse konverteret til kunder, i stedet for at de forbliver besøgende.

Dette er noget, vores norske tekstforfattere er gode til, da de har en særdeles god evne til at skrive, mens de også er gode til at inddrage netop det, der skal til for at rådgive jeres besøgende i retning af, at jeres produkter, ydelser og lignende er de bedste. Det gør vores tekstforfattere altid med skarpe argumenter, således teksterne ikke bliver sælgende og tom for informationer. Med tekster fra PartnerTekst får I fyldestgørende tekster, som vil sørge for, at de besøgende ikke vil have nogle årsager til at søge andre steder hen. Vores tekster giver også jeres kunder god rådgivning i forhold til, hvad der er en fordel at investere i for netop dem, hvilket også gør, at de er trygge ved at handle hos jer. Det er indflydelser som disse, der gør, at vi kan øge jeres konverteringsrate og derigennem hjælpe jer til at få kunder i biksen.

Den højere konverteringsrate er dog ikke det helt sidste trin på trappen for at opnå det gode resultat. Det handler nemlig også om at sørge for, at kunderne kommer tilbage, hvilket også er noget, der sørges for gennem veludført tekstarbejde. Det kan alt sammen opsummeres:

 1. Har man gennem tekstforfatningen formået at få flere besøgende, vil der være et større kundepotentialet
 2. For at indfri dette kundepotentiale er det vigtigt, at teksterne er udarbejdet fordelagtigt for kunden, så de vælger at handle hos jer
 3. I forlængelse af dette vil kunderne også komme igen, hvormed I kan holde fast i jeres øgede omsætning

Det er tre overordnede trin, som I vil kunne nyde godt af, såfremt I vælger at lade os om jeres norske tekstforfatning.

En investering i PartnerTekst som samarbejdspartner giver godt udbytte

Alt dette er noget, I får til særdeles gode priser, hvormed udbyttet i forhold til investeringens størrelse vil være optimalt for jer. Investeringen er lille, og udbyttet er stort. Vores filosofi er nemlig, at det ikke er de dyreste tekster, der er de bedste. Det er de tekster, der giver det bedste udbytte, der er de allerbedste for jeres virksomhed – uanset sproget på de tekster, I ønsker, at vi udarbejder for jer. Netop dette sørger vi for ved at udbyde vores ekspertise til særdeles konkurrencedygtige og gode priser. Det medfører, at I ikke skal investere mange penge i de gode tekster. Derigennem vil det i højere grad være muligt for jer at få et godt udbytte af tekstforfatningen, netop fordi vi leverer tekster af så høj kvalitet.

Investerer man i den dyreste tekstforfatning, kan man sagtens få nogle særdeles gode tekster, men det er ikke sikkert, at man får et optimalt udbytte, fordi udbyttet ikke kan kompensere investeringen. Ved at vælge os som jeres samarbejdspartner i forbindelse med tekstforfatningsarbejde, får I de norske tekster til særdeles gode priser, hvormed investeringen vil forrente sig, og udbyttet har potentiale til at blive større end investeringen.

Hvilke teksttyper håndterer PartnerTekst?

Hos PartnerTekst skriver vi en bred vifte af forskellige teksttyper, og vi har særdeles god erfaring med det. Gennem de senere år har vi skrevet forskellige teksttyper til mange forskellige virksomheder, hvilket vi også har gjort på norsk. Vi tilbyder:

 • Produkttekster
 • Kategoritekster
 • Hjemmesidetekster
 • Webtekster
 • SEO-tekster
 • Forbrugerguides
 • Og mange andre

Vi leverer mange forskellige teksttyper inden for mange forskellige områder, hvorfor I ikke bør tøve med at hyre os som jeres tekstbureau, uanset om teksterne skal skrives på dansk, norsk eller andre sprog inden for vores ekspertiseområde. Vi har også sørget for at føre vores tekstforfattere godt ind i, hvad det vil sige at skulle skrive en god produkttekst, kategoritekst og lignende, så I med sikkerhed får det bedst mulige resultat. Dernæst har vores tekstforfattere også en udpræget forståelse for SEO og tekstforfatning, hvorfor I ikke bør bekymre jer, om jeres tekster bliver opbygget med det formål, såfremt I har ønsket det. I forhold til produkttekster er vores norske tekstforfattere eminente til at beskrive produktet, mens der i teksterne bliver inkluderet forskellige argumenter og rådgivning, således det bliver lettere for jeres besøgende at vælge det rette produkt.

Vores tekstforfattere er skarpe og har et godt blik for research

Det kan dog være en smule svært som virksomhed at relatere til, at en udefrakommende norsk tekstforfatter skal skrive om virksomhedens arbejdsområde. Det er der dog ingen grund til at være bekymret for, hvis du samarbejder med os hos PartnerTekst. Vores norske tekstforfattere er ikke kun eksperter i formidling i tekster, da de også er eksperter i at researche sig frem til de forskellige informationer og detaljer, de skal vide for at kunne udarbejde en god, fyldestgørende tekst til jer. Da de er eksperter i research, vil I få nogle særdeles gode og gennemarbejdede tekster. Efter, at den besøgende har læst teksterne, vil de ikke have nogen tvivl i forhold til produktet, ydelsen, servicen eller lignende, da dette vil være fyldestgørende beskrevet i teksten. Det medfører:

 1. At kunden er tryg ved at handle ved jer
 2. Kunden kan let finde det rette produkt eller den rette ydelse
 3. Teksten vil ikke efterlade store, ubesvarede spørgsmål, hvormed I ikke skal bruge tid på at besvare sådanne i kundesupporten
 4. Selv teknisk svært indhold bliver beskrevet, så alle er i stand til at forstå det – det øger målgruppen for jeres site

Fleksibilitet er vi altid garante for

Vi lægger meget vægt på fleksibilitet, og det er eksempelvis gældende i forhold til længderne på de tekster, vi leverer. Nogle af teksttyperne har typiske længder, men det er ikke noget, I bør lade jer snyde af. Ønsker I tekster, der er af længere eller kortere karakter, er det også noget, vi kan udarbejde for jer. Vores tekstforfattere er særdeles gode til at tilpasse indholdet i forhold til de ønskede tekstlængder. Dernæst er vi særdeles fleksible i forhold til jer, fordi vi har udarbejdet nogle særdeles enkle bestillingsark, som er lette for jer at udfylde. Det smarte her er dog, at de giver os informationer nok til at kunne udarbejde nogle fyldestgørende tekster, som lever op til jeres krav. Det sørger for, at I ikke skal bruge unødvendigt meget tid på at bestille teksterne. Dermed kan I benytte tiden effektivt, hvor vi så varetager tekstforfatningen for jer, mens I blot skal koncentrere jer om det I er bedst til – at styre virksomheden.

Vil I vide mere eller have et tilbud på norsk tekstforfatning? Se med her

Hvis I har spørgsmål eller gerne vil have tilbud på norsk tekstforfatning, er I mere end velkomne til at kontakte os. I kan kontakte os allerede nu og få et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud på netop de tekster, I ønsker at få udarbejdet. Vi garanterer jer for, at teksterne er af høj kvalitet og leveret til tiden.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Pin It on Pinterest