Ønsker du at finde verdens bedste studiejob? Hos Partnertekst søger vi netop nu dygtige unge til et fedt og fleksibelt studiejob. Arbejdet består i at skrive tekster til vores kunders hjemmesider. Det kan være alt lige fra tekster om modetøj til tekster for håndværkere. Vi er altid på udkig efter dygtige folk, der kan lide at skrive.

Studiejob med stor fleksibilitet

Du vil få et studiejob, som byder på stor fleksibilitet, da du får mulighed for at arbejde hjemmefra på det tidspunkt af døgnet, der passer dig. Ligeledes bestemmer du også selv arbejdsmængden, så du har tid til at passe dit studie.

Vi forventer:

At du kan skrive fejlfrit og korrekt dansk, og at du kan sætte korrekt komma.
At du kan møde i Viborg en gang om ugen til planlægning af opgaver samt gennemgang af de tekster, du har skrevet.
At du er stabil og kan overholde deadlines på de aftalte opgaver.

Vi kan tilbyde:

Et af de bedste studiejobs du overhovedet kan opstøve, hvor du har frihed under ansvar samt stor fleksibilitet, da du kan arbejde hjemmefra.
Mulighed for at skrive om en række forskellige emner – og i vid udstrækning kan du selv vælge hvilke opgaver, du ønsker.
En attraktiv løn du selv har indflydelse på alt efter, hvor mange opgaver du ønsker.
En flink og rar chef!

Studiejob Partnertekst – Sådan ansøger du

Kunne du tænke dig et fedt og fleksible studiejob hos Partnertekst med en god løn, er du velkommen til at sende en ansøgning til kontakt@partnertekst.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte Kristian Mølgaard på tlf. 42 63 55 70

Få et uforpligtende tilbud

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This