Synes du, at tekstforfatter priser er lidt af en jungle? Tekstforfattere, som kan assistere dig med at udarbejde topprofessionelle, brugervenlige og velskrevne tekster til din hjemmeside er der mange af – men priserne kan svinge rigtig meget!

Ofte vil priserne på en tekstforfatter være fastlagt ud fra den enkelte freelancers erfaring – og naturligvis også på baggrund af omfanget af det stykke tekstarbejde, der skal laves.

I forbindelse med at der skal laves tekstforfatning, er det naturligvis mere end vigtigt at lade sit valg falde på den helt rigtige tekstforfatter, så man ikke betaler for meget.

Tekstforfatter priser kan afregnes pr. time eller pr. ord

Når tekstforfattere fastsætter en pris på deres arbejde, så vil dette som oftest være på baggrund af, hvor tidskrævende den pågældende opgave måtte være. Dog er der også mange, der vælger at fastsætte en pris ud fra, hvor mange ord der skal skrives – og det gør mange på trods af, at der jo naturligvis kan være meget stor forskel på, hvor tidskrævende det er at skrive eksempelvis 500 ord alt afhængig af, om det skal bruges til et blogindlæg, eller det skal bruges til et nyhedsbrev, en pressemeddelelse eller noget helt andet.

Til gengæld er det for dig som kunde en rigtig god idé at overveje enten at få en fast pris pr. ord eller alternativt få en fast pris på den konkrete opgave, som du godt kunne tænke dig at få løst.

På den måde vil det nemlig være langt mere gennemskueligt for dig at finde ud af, hvor meget du i realiteten betaler for det stykke arbejde, der bliver udført – modsat hvis du valgte at købe dig til tekstforfatning på baggrund af en timepris.

Timepriser på tekstforfatning vil nemlig som oftest ikke skabe en særlig god gennemsigtighed, og du har derfor heller ikke noget kendskab til, hvor meget de samlede omkostninger vil være i forbindelse med, at en opgave effektueres. Har du derimod aftalt en fast pris med den pågældende tekstforfatter, som du får til at hjælpe dig med arbejdet, har du på forhånd et kendskab til, hvor meget du skal betale for det stykke arbejde, som du skal have lavet.

Dette er en tryghed – og det er samtidig medvirkende til, at du altid har 100% styr på dit budget i forbindelse med det projekt, du er i færd med.

Anse altid tekstforfatning som en investering

Nu har du en lang liste med søgeord i Excel, og det er tid til at få ryddet op i den. Idet du har hentet søgeord fra en række forskellige kilder, så vil du have mange søgeord som fremgår flere gange. Derfor skal du have fjernet disse dubletter, og det kan let gøre i Excel ved at markere listen med søgeord, og så bruge deres ”Fjern dubletter”-funktion.

Når du skal vurdere, om prisen på hjælp til tekstforfatning er høj eller lav, så er det altid rigtig vigtigt, at du sørger for at anse det stykke arbejde, der bliver udført som en investering. I princippet kan enhver skrive tekst – men hvad sker der, hvis du sætter “naboens søn” til at udfærdige teksterne til dit website? Du risikerer, at teksterne er slemt fejlbehæftet, uprofessionelle – og ikke mindst at teksterne ikke er sat søgemaskinevenligt op, således din virksomhed bliver fundet på Google. Det er derfor rigtig vigtigt, at du sørger for i høj grad at tænke på værdien af det stykke arbejde, der bliver lavet i stedet for, at du udelukkende kigger på det rent prismæssige, når du skal bruge hjælp fra en tekstforfatter!

Tekstforfatter priser – Få en fair og rimelig pris hos Partnertekst

Hos Partnertekst er vi blandt et af de firmaer, der absolut ligger i den billige ende af skalaen indenfor tekstforfattere. Samtidig er vi for alvor også et af de firmaer, der tager vores arbejde meget seriøst, hvilket blandt andet også kan ses på de mange gode referencer, vi besidder.

Vi er hamrende seriøse i vores arbejde og gør altid en ekstra stor indsats for at sikre, at du får tekster i den absolut bedste kvalitet!

Hos os er du dermed sikret et sundt og stabilt samarbejde, hvor du kan være stensikker på at få leveret rigtig gode resultater, som du kan få glæde af i lang tid frem.

Vil du have et uforpligtende tilbud? Klik på kontakt knap nedenfor og få et helt uforpligtende tilbud allerede i dag!

Få et uforpligtende tilbud

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This