Tekstforfatter

Teksterne på din hjemmeside skal vække læserens interesse, gøre dem klogere på dine produkter, lede besøgende til din hjemmeside, og få dem til at vælge lige præcis det, du tilbyder. Alt det kan du opnå med en professionel tekstforfatter.

 

Hos Partnertekst har vi specialiseret os i tekstforfatning til virksomheder og hjemmesider, så hvis du vil have tekster, der konverterer og sælger, så kontakt os allerede i dag. og lad os varetage opgaven for dig!

Få en professionel tekstforfatter med erfaring, kompetencer og viden

Hos Partnertekst har vi som resultat af vores specialisering i tekstforfatning også et nørdet kendskab til SEO (søgemaskineoptimering). Tekster fra os vil altså altid være med til at styrke og optimere jeres position i søgeresultaterne på fx Google.

Vi ved, at det kan være udfordring nok i sig selv at varetage alle de daglige opgaver i virksomheden. Så vi sørger for at være opdaterede på alt det, der kan have betydning for, at du får gode tekster, så du kan fokusere på den daglige drift i stedet.

Vi har et hold af gode, erfarne og professionelle tekstforfattere ansat i vores virksomhed, som er med til at sikre, at du altid får den bedst mulige kvalitet, når du bestiller tekster hos os. At vores tekstforfattere er erfarne, betyder blandt andet, at de har et godt blik for at optimere teksterne til søgemaskinerne, har fokus på målgrupper, læsevenlighed og relevans for potentielle kunder.

Dernæst har vores tekstforfattere også et særdeles godt blik for at vinkle teksterne, så de øger konverteringsgraden på jeres hjemmeside. Alt sammen er noget, der vil præge jeres omsætning i den rigtige retning. Det er altså en god investering at få skrevet tekster af et professionelt tekstbureau med mange års erfaring.

40+ dygtige tekstforfattere

Vores team af skarpe tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at give din hjemmesides kvalitet et ordentligt nyk op. Ligegyldigt hvilken type tekst du står og mangler, så kan vi levere den.

Tekster på flere sprog

Ønsker du at udvide din forretning, og mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så lad os hjælpe! Vores team sidder klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering og sikrer den bedste kvalitet.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, får du den hurtigt tilbage. Vi stræber efter korte leveringstider, så du hurtigst muligt kan få dine tekster på hjemmesiden og komme videre med dine projekter.

 

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen, hvis du ved, hvad du laver – og det gør vi. Partnertekst har specialiseret sig i tekstforfatning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vi leverer hurtigt.

 

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen og sørger altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til pågældende anbefalinger, så du kommer i top på søgemaskinerne.

Hvad er en tekstforfatter?

En tekstforfatter er en person, der arbejder med at skrive tekster. I moderne sprog også kaldet en copywriter. I konteksten hos Partnertekst vil en tekstforfatter være en, der er i stand til at udarbejde indhold for og til forskellige hjemmesider. En tekstforfatters primære opgave er derfor at formidle indhold inden for nogle af de rammer, der bliver sat af virksomheden, der skal bruge teksten.

En tekstforfatter kan ud fra et landingssite, søgeord, overordnet emne og lignende informationer udarbejde indhold, som informerer de besøgende om virksomheden og de produkter og ydelser, der tilbydes.

En tekstforfatter vil også kunne skrive blogindlæg om diverse relevante emner og kunne udarbejde forskellige forbrugerguides, hvis der er behov for det.

En dygtig tekstforfatter kan udpege forskellige USP’er (Unique Selling Points) – altså fordele – ved virksomheden og produkterne. Disse vil tekstforfatteren være i stand til at fremhæve på en sådan måde, at det ikke fremstår sælgende, men i stedet fremstår rådgivende og oplysende. Derudover vil en tekstforfatter også være i stand til at formidle sig kort og præcist samt vurdere, hvor mange informationer der er nødvendige at tage med i en tekst, således læseren har den fornødne forståelse.

Her kan der eksempelvis tages udgangspunkt i en tekst, der har til formål at beskrive et produkt. En tekstforfatter skal kunne beskrive produktet så kort og præcist, at læseren – efter at have læst teksten – har så få spørgsmål til produktet som overhovedet muligt.

Derudover vil tekstforfatteren inkludere rådgivning i teksterne, så den mulige køber ikke er i tvivl, om det er netop det produkt, der skal investeres i.

Hos Partnertekst har vi ansat et hold af tekstforfattere, som er i stand til at levere alt det, en god tekstforfatter skal kunne. Det inkluderer det ovenstående og meget andet. Vi har ansat de bedste tekstforfattere, som kan levere indholdet til tiden og leverer den bedst mulige kvalitet.

Du kan desuden altid være sikker på, at vores kyndige projektkoordinatorer kontrollerer teksterne og fungerer som bindeled mellem jer og tekstforfatterne. Vores projektkoordinatorer vil være i aktiv dialog med dig om virksomhedens ønsker. På den måde kan de hjælpe tekstforfatterne til at løse opgaven efter netop jeres ønsker og behov.

En tekstforfatter hos Partnertekst kan:

 • Udarbejde veludført og fyldestgørende indhold på baggrund af jeres opgavespecifikationer
 • Inkludere søgeord på naturlig vis i tekster, så du får godt indhold og forbedret rangering på Google
 • Inkludere rådgivning i teksten, så læseren får en bedre forståelse af forskellige fordele ved netop jeres produkter
 • Formidle tekst grammatisk korrekt og velformuleret, så du får det bedste resultat
 • Levere jeres bestillinger til tiden

Hvorfor skal jeg bruge en tekstforfatter?

Nogle vil måske spørge sig selv, hvorfor det er nødvendigt at have en tekstforfatter til at klare teksterne til deres hjemmeside. Først og fremmest vil der i tekstforfatningen være nogle forskellige krav til indholdet for, at det bliver taget godt i mod af Google, således du får en god rangering i søgeresultaterne. Der er flere regler og områder, du skal være opmærksom på for at opnå det bedste resultat i rangeringen på Google.

Det forholder sig nemlig sådan, at Google går meget op i, at indholdet skal være af høj kvalitet og relevant for læseren – det øger brugervenligheden og hjælper den, der søger. Hos Google er det eksempelvis vigtigt, at de besøgende skal finde frem til det, de søger, via så få søgninger som muligt. Det skal der tages højde for, når du driver en online virksomhed, og det skal bruges til din fordel.

Hos Partnertekst gør vi meget ud af at udarbejde teksterne søgemaskinevenligt, hvilket vil sige, at de er skrevet med fokus på at bruge relevante søgeord, inkludere dem naturligt og skrive kvalitetsrige og informative tekster.

SEO tager lang tid at sætte sig ind i og lære, og denne tid er ikke altid til rådighed for dig, der driver virksomhed. Vi har til gengæld denne viden i forvejen, og vi står klar til at hjælpe jer med at udarbejde indhold til jeres hjemmeside.

Når man skal lave søgemaskinevenlige tekster, er det vigtigt, at der inkluderes søgeord, der relaterer sig til indholdet i teksten, og som er de søgeord, din virksomhed gerne vil findes på. Inkludering af de rette søgeord vil medføre, at der er højere sandsynlighed for at få en bedre rangering i Google, hvilket leder til flere besøgende. Du skal dog være opmærksom på, at søgeordene skal inddrages på en naturlig måde, så det ikke er forstyrrende at læse teksterne – og så teksterne ikke bliver irrelevante for læseren.

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilke søgeord der skal inkluderes, og hvor ofte søgeordene skal indgå. Indgår søgeordene for ofte, vil det ikke altid have den ønskede effekt i forhold til Googles rangering. Det samme vil være gældende, såfremt det indgår for sjældent i teksterne.

Det er noget, vi har en meget bred viden om, og vi kan derfor rådgive din virksomhed, og i samarbejde vil vi finde frem til den bedste løsning. Alt sammen vil være med til at præge jeres resultater af investering i professionel tekstforfatning og markedsføring inden for søgemaskineoptimering i en positiv retning, og virksomheden vil kunne se langvarige effekter.

Tekstforfatning er en investering

At lade en tekstforfatter udarbejde indhold til virksomhedens hjemmeside skal i høj grad ses som en investering. Nedenstående fire punkter opsummerer overordnet, hvad man kan vinde ved at investere i grundigt udført tekstforfatningsarbejde:

 • Bedre placering på Googles rangeringsliste, hvilket leder til flere besøgende
 • Konverteringsgraden er stigende, hvilket vil sige, at de besøgende bliver til kunder
 • Virksomhedens brand, produkter og ydelser bliver udbredt, hvilket kan lede til mersalg
 • Sikre at kunder vender tilbage til netop jeres hjemmeside næste gang, de leder efter produkter eller ydelser inden for jeres branche

Dette er meget overordnet. En investering i en tekstforfatter ved Partnertekst leder til mange forskellige fordele.

Først vil vores tekstforfattere skrive søgemaskinevenlige tekster, som gør, at jeres rangering på Google ved organisk søgning bliver bedre. Det er en fordel, da dem, der laver en søgning på et produkt, en ydelse eller lignende, ofte er ude efter netop dette.

Det betyder, at de mere eller mindre er fast besluttede på, at de vil have fat i produktet, og at de kun mangler et sted at finde det.

Der kan samtidigt være nogen, der søger efter det, fordi de mangler informationer om produktet med henblik på at købe det. I begge tilfælde vil det være en fordel med velskrevne og informerende tekster på jeres hjemmeside, således konverteringsgraden stiger.

Konverteringsgraden kan stige ved, at der er godt indhold på hjemmesiden, som giver den besøgende et bedre incitament for at købe et produkt eller en ydelse. Det gode indhold består af nogle gode tekster, hvilket er vigtigt for at opretholde og udvikle på en god konverteringsrate.

Vores tekstforfattere har en god evne til at formidle indhold, således de, der læser det, vælger at købe det givne produkt eller vælge den givne ydelse fra netop din virksomhed.

Et vigtigt kriterie for at opfylde ovenstående er, at tekstforfatteren er i stand til at formidle rådgivende frem for sælgende. Det er gennemgående, at rådgivende indhold vil lede til en højere konverteringsrate frem for sælgende indhold.

Det rådgivende indhold er i langt højere grad også noget, de besøgende – potentielle kunder – vil få mest ud af. Det handler om at sørge for, at eventuelle spørgsmål til eksempelvis et produkts specifikationer er besvaret i teksten. Det bevirker, at kunden ikke vil have nogen tvivl om produktet, hvilket betyder, at din virksomhed ikke risikere, at jeres kunder finder et andet sted at købe produktet.

Det er de tilpas informerende og rådgivende tekster, der gør, at kunderne kommer igen, hvis de har behov for jeres produkter eller jeres ydelser endnu en gang.

Hvilke typer af tekster kan en tekstforfatter fra Partnertekst skrive for jer?

Inden din virksomhed vælger at investere i os, er det selvfølgelig relevant for jer at vide, hvilke typer af tekster vores tekstforfattere er i stand til at udarbejde for jer.

Vi udarbejder oftest nedenstående:

 • Tekster til webshops, herunder:
  • Produkttekster
  • Kategoritekster
 • Almindelige webtekster (Om os, blogindlæg mv.)
 • SEO-tekster

Har du brug for tekster udover dem, der er nævnt her? Lad os endelig tage os af det alligevel.

Vores ordgymnaster har erfaring med at skrive mange forskellige typer af tekster til et væld af forskellige virksomheder, og de vil uden tvivl også være i stand til at udarbejde indhold til netop jeres formål.

Udover at en professionel tekstforfatter kommer med brede kompetencer og erfaring, så er der også tid at spare for dig og din virksomhed. Til en webshop er der ofte et væld af forskellige produkter i mange forskellige kategorier.

Det kan betale sig at have tekster til hvert produkt og til alle de forskellige kategorier, men det kan være udfordrende at få tid til at skrive dem selv.

Målgruppen er en anden vigtig del af tekstarbejdet, særligt i forbindelse med udarbejdelse af webtekster. Her er det vigtigt, at målgruppen for dit website bliver ramt, således de, der oftest besøger jeres site, bliver fanget, finder jeres indhold spændende og kommer igen.

Dette er netop en ting, som vores tekstforfattere er gode til. De er i stand til at formidle indholdet så netop jeres kerne målgruppe bliver ramt. Det er med til at øge tilfredsheden med og tilliden til jeres hjemmeside og brand. Derudover vil det samtidigt sørge for, at virksomheden bliver udbredt i de rigtige målgrupper, hvilket kan sørge for vækst i jeres virksomhed.

Hvis du outsourcer arbejdet til et tekstbureau og dermed en erfaren tekstforfatter, så er du sikker på, at ingen detaljer overses, at hver tekst er fyldestgørende, unik og relevant, og at de er velskrevne og grammatisk korrekte. Hos Partnertekst arbejder vi desuden med meget fordelagtige priser, og du kan være sikker på, at de penge, du betaler for gode tekster, hurtigt vil tjene sig selv ind igen.

Vores tekstforfattere har forskellige profiler og bred erfaring

Vi har et varieret hold af tekstforfattere ansat, med forskellige baggrunde og erfaringsgrundlag. De forskelligheder, vi rummer i vores hold af tekstforfattere, ser vi som en af vores helt store fordele. Det medfører nemlig, at vi kan finde netop den tekstforfatter, som har den profil, der passer bedst til at løse din virksomheds specifikke opgave.

Et kendetegn ved vores tekstforfattere er også deres nysgerrighed for at lære nyt og opsøge ny viden, hvilket gør, at de er gode til at lave grundig research om de emner, de ikke kender til i forvejen.

Du skal altså ikke bekymre dig for, om dine tekster bliver fyldestgørende, da vores tekstforfattere altid laver den research, der skal til for at skrive en informativ, fængende og velskreven tekst.

Selv hvis jeres produkter eller ydelser kræver en stor teknisk viden, så kan vores tekstforfattere sætte sig ind i emnet og forklare det på en tilgængelig og relevant måde for læseren.

Vores tekstforfattere kan at ensrette og tilrette deres tekster, så de altid vil passe til din virksomheds tone of voice og profil. Det vil også sige, at hvis du har en større bestilling, er det ikke noget problem, at der er flere tekstforfattere ind over opgaven, da vores tekstforfattere er i stand til at formulere sig i forhold til ønsket tone of voice, målgruppe, formål med teksten og lignende.

Det gør, at din virksomhed kan få håndteret en ellers stor opgave på kort tid og med samme høje kvalitet i alle teksterne.

Vi har stor erfaring med fordeling af arbejde i forhold til vores tekstforfatteres profiler, hvormed du altså altid er sikret det bedst mulige produkt, når I vælger at investere i tekster fra Partnertekst. Vi tager imod din opgave uanset omfang, område og tema – ingen opgave er for svær til os.

Grundig kvalitetskontrol og fokus på SEO

Hos Partnertekst ønsker vi til enhver tid at sørge for, at du og din virksomhed er tilfreds med det produkt, vi levere. Derfor går vi meget op i, at alt er, som det skal være, inden vi sender teksterne til jer.

Vi ved, at teksternes kvalitet sikres mere og mere, jo flere øjne der er på teksten. Når vores tekstforfatter har skrevet teksten, vil der altid være en koordinator, der tjekker teksterne igennem og sørger for, at alt er, som det skal være. Vi er også altid åbne for feedback og rettelser, så vi hele tiden kan blive endnu bedre.

Vi vil også altid sikre os, at teksterne er optimeret i henhold til søgemaskinevenligheden.

Når teksterne bliver tjekket igennem en ekstra gang, vil især SEO være i fokus, således det til enhver tid vil være optimalt for jer, og alle de korrekte søgeord er inkluderet naturligt og i en passende mængde. Før vi sender teksterne tilbage, vil vi gøre alt, der står i vores magt, for at sikre at de giver de bedst mulige forudsætninger for, at jeres website kommer højere på Google i de organiske søgeresultater.

Tekstforfatning på forskellige sprog hos Partnertekst

Har din virksomhed brug for tekstforfatning på et andet sprog? Måske vil du gerne udvide til et nyt marked, ellers er du allerede i gang og mangler tekster til formålet.

Hos Partnertekst har vi tekstforfattere på flere forskellige sprog. 

Vælger du at købe tekster hos os på andre sprog, kan du være helt sikker på, at der er tænkt over det helt samme, der er gældende for danske tekster. Vi sørger altid for, at teksterne er af den bedste kvalitet, således jeres udenlandske besøgende får den bedst mulige oplevelse med at læse teksterne på jeres side.

Vores tekster på dansk såvel som de andre sprog sørger for, at I får en bredere kundeskare også i udlandet, således I altså kan øge jeres omsætning yderligere. Det kan blive udfordrende, hvis man helt selv skal til at finde en tekstforfatter, der er i stand til at formulere sig på eksempelvis finsk, norsk eller lignende.

Derudover kan det også være ganske uoverskueligt at skulle rode sig ud i det selv.

Det er især, hvis man har produkter og services, som henvender sig til andre lande, at det kan være nødvendigt med tekster. Her kan det faktisk siges, at det er nødvendigt med tekster, der er målrettet mod udenlandske kunder også. Selvom selve tekstforfatningen foregår på andre sprog, sørger vi for, at samarbejdet mellem os og jeres virksomhed er så tæt som muligt, således I med sikkerhed når frem til det ønskede resultat.

Få tilbud på veludført tekstarbejde allerede i dag

Tekstforfatning hos Partnertekst er en investering, der vil give jer et effektivt og mærkbart udbytte på både kort og lang sigt. Vi leverer SEO-venlige tekster af høj kvalitet, der kan hjælpe din virksomhed med at ryge til tops i søgeresultaterne og skaffe jer nye besøgende – og kunder.

Vi har gjort hele processen så let som mulig for jer.

Det eneste, I skal, er at udfylde et simpelt ark, og så kan vi gå i gang med at skrive jeres tekster. Hele vejen igennem vil der være en tilknyttet koordinator, der sørger for, at alt er, som det skal være, og som sikrer, at jeres ønsker og behov bliver taget hånd om.

Hvis det ønskes, så vil vi også altid forsøge at give jer den samme tekstforfatter fra gang til gang.

I kan helt uforpligtende bede os om at kontakte jer for at få et tilbud, som I så kan tage op til overvejelse. Det eneste, I skal gøre, er blot at udfylde nogle oplysninger omkring jeres virksomhed og lidt om opgaven, så kontakter vi jer med et tilbud hurtigt efterfølgende. Der er altså ikke langt fra, at I har en idé om, hvilke tekster I vil have på hjemmesiden, indtil I har teksterne i hånden og kan implementere dem.

Vi rådgiver også gerne i forhold til søgeord, opbygning af tekster, SEO og tekstforfatning generelt. Sammen får vi lavet en plan for teksterne til din hjemmeside, så du får det bedst mulige resultat. Vi går højt op i at skabe et frugtbart og langvarigt samarbejde, der giver masser af værdi, læring og udbytte til begge parter.

Kontakt os med det samme, og få styr på tekstforfatningen i dag!

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!