Webtekster

Webtekster er vigtige for din virksomhed. De er med til at øge troværdigheden på dit website og om dine produkter. En god hjemmesidetekst er med til at sikre, at du slår igennem med dit budskab og får skaffet nye kunder.

Kunne det ikke være fedt, at det var den slags tekster, der brillierede på din hjemmeside? Det kan du få hos Partnertekst. Og det kræver faktisk ikke det vilde af dig.

Hos Partnertekst kan vi hjælpe dig med tekstarbejdet og sikre dig de bedst mulige resultater – baseret på dine målsætninger. Med vores ekspertise får du webtekster, der er effektive, velskrevne og selvfølgelig også søgemaskineoptimerede, og som kan løfte din virksomhed til tops i Googles organiske søgeresultater.

Webtekster er vores specialitet

Vi er utroligt dygtige ordgymnaster specialiseret i at skrive professionelle, skarpe og inspirerende webtekster til alle typer virksomheder.

I en tidsalder så digital som vores driver de fleste virksomheder delvist deres forretning online, og flere har valgt at gå all-in på det digitale cirkus. Vil du med på den vogn?

Lige meget hvad, så har alle virksomheder brug for solide og professionelle webtekster, der kan give nye kunder, øge omsætningen og give din hjemmeside en bedre rangering på søgemaskinerne.

Der skal dog bruges meget tekst, når der skal drives forretning online. Der skal skrives både produkttekster, kategoritekster, evt. blogartikler til en inspirationsblog og diverse andet til hjemmesiden.

Har du mange produkter og et bredt sortiment? Så kan det være uoverskueligt at gøre det selv. Eller hvis du ikke føler, du har en indgående viden om SEO eller tekstforfatning og hellere vil outsource arbejdet til et professionelt tekstbureau som Partnertekst.

Under alle omstændigheder står vi klar med vores team af erfarne tekstforfattere med et moderne tag på tasterne til at hjælpe. Så hvis du vil have tekster, der er SEO-venlige, fængende, velskrevne og altid målrettet din virksomhed og omfavner dine målgrupper, så kan du roligt overlade tekstarbejdet til os. Vi har flere års erfaring med at skrive tekster og forstår at tilpasse vores tekster til dine behov og mål.

Samtidigt gør vi webteksterne så effektive på alle andre parametre som muligt. Det vil sige, at de er:

 • Optimerede til søgemaskiner, så din virksomhed kan rangere højere og få flere besøgende.
 • Skrevet med kunden for øje, så du får relevante, inspirerende og informative tekster, der er skrevet af en tekstforfatter, der virkelig har sat sig i kundens sted.
 • Værdiskabende, præcise og af høj kvalitet, så din hjemmeside tager sig troværdigt og professionelt ud.

Hvis du er helt ny i den digitale verden, så tilbyder vi også at hjælpe dig med en søgeordsanalyse, og hvis du allerede har helt styr på, hvad der skal skrives og hvordan, så står vi klar til at gå i gang med det samme. Tøv ikke med at kontakte os i dag, og lad os finde det bedste tilbud på din tekstopgave.

40+ dygtige tekstforfattere

Vores team af skarpe tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at give din hjemmesides kvalitet et ordentligt nyk op. Ligegyldigt hvilken type tekst du står og mangler, så kan vi levere den.

Tekster på flere sprog

Ønsker du at udvide din forretning, og mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så lad os hjælpe! Vores team sidder klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering og sikrer den bedste kvalitet.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, får du den hurtigt tilbage. Vi stræber efter korte leveringstider, så du hurtigst muligt kan få dine tekster på hjemmesiden og komme videre med dine projekter.

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen, hvis du ved, hvad du laver – og det gør vi. Partnertekst har specialiseret sig i tekstforfatning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vi leverer hurtigt.

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen og sørger altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til pågældende anbefalinger, så du kommer i top på søgemaskinerne.

Hvorfor er webtekster egentlig så vigtige?

Alle virksomheder, der vil være noget stort i dag, har en stærk, online og relevant online tilstedeværelse. Nogle har satset fuldstændigt på hjemmeside og webshop og helt fravalgt en fysisk butik, andre har en kombination og bruger internettet som supplement til deres fysiske butikker.

Internettet har bragt mange fordele med sig, og det er pludseligt muligt at nå flere personer, end det var før. Det betyder selvfølgelig også, at der er nye ting, du som virksomhed skal være opmærksom på.

Det gælder bl.a. teksterne, som du har på din hjemmeside og din webshop. Uanset dit fagområde og hvor stor en virksomhed du har, så er det vigtigt at have velskrevne, relevante og fængende webtekster på din hjemmeside. Tekster, som skaber værdi for din kunde og dermed for din forretning.

Webtekster er en kernen i indholds-SEO, søgemaskineoptimering via indhold, og spiller en væsentlig rolle, når det handler om at få din virksomhed til at rangere højt på de forskellige søgemaskiner. En høj rangering er en effektiv måde at få nye besøgende, og nye besøgende betyder ofte nye kunder, som betyder flere penge i kassen.

Det er dog ikke altid tilfældet.

De nye besøgende skal også finde din hjemmeside og webshop tiltalende og troværdig.

Når de klikker sig ind for at se på dine produkter, så skal du gøre det nemt for dem at finde præcis det, de leder efter. Du skal også sørge for, at al relevant information er tilgængelig, så de ikke sidder tilbage med afgørende spørgsmål eller tvivl. Gør de det, så er det sandsynligt, de finder et andet sted at købe produktet.

En solid hjemmeside med velskrevne webtekster, der er både relevante, inspirerende og tilpasset målgruppen, giver dig en kæmpe fordel mod dine konkurrenter. Det giver dine besøgende lyst til at lægge lige præcis dine produkter i kurven – og forhåbentlig komme igen senere.

De virksomheder, der har et godt indhold, vil altså også opleve en højere konverteringsrate end andre virksomheder. Det medfører, at der kommer flere kunder i virksomheden, så omsætningen øges. Det vil kun give fordele at investere i gode webtekster, og du vil hurtigt kunne mærke en forskel.

Hvilke typer webtekster tilbyder vi?

Tæt ved alle typer. Det er det korte svar. Test det selv. Vi elsker en tekstuel udfordring.

Vi har gennem tiden skrevet mange forskellige tekster til en lang række virksomheder. Du kan altså roligt komme til os, lige meget hvilken branche du er i, og hvilke tekster du har behov for – hos Partnertekst kan vi varetage det hele.

De mest almindelige tekster til webshops og hjemmeside er:

 • Produktbeskrivelser
 • Kategoritekster
 • Blogindlæg

Derudover kan vi selvfølgelig også skrive andre typer hjemmesidetekster, og står du med et specifikt behov, så kontakt os endelig, så finder vi hurtigt en løsning.

Produktbeskrivelser

Definition: Produktbeskrivelser er de tekster, der ligger på landingssiden til et specifikt produkt.

De er skrevet til det konkrete produkt, og de skal være korte, præcise og hyper-relevante for den besøgende og det produkt, de er i gang med at læse om. Produkttekster må hverken være for lange, for korte, for lette eller for komplekse. De skal passe nøjagtigt til det produkt, som de beskriver.

Forestil dig eksempelvis forskellen på en produktbeskrivelse til et dyrt spejlreflekskamera sat op imod teksten til en slikkepind. Der vil være stor forskel i toneleje, stil, længde mv.

Kategoribeskrivelser

Definition: Kategoritekster er mere generelle og omhandler ikke ét specifikt produkt, men en kategori af produkter.

Denne kategori kan være mere eller mindre specifik. Kategoriteksterne ligger ofte på en side, der samler de relevante produkter, og teksten har til hensigt at give relevant information og samtidigt inspirere og guide den besøgende til køb.

Blogindlæg

Definition: Et blogindlæg er en artikel, som du publicerer på din hjemmeside på et blogunivers – sammen med en masse andre relevante inspirationsartikler til dine besøgende.

Blogindlæg giver din virksomhed mulighed for at gå i dybden med et særligt emne og derigennem vidensdele, inspirere og nå ud til personer, du måske ikke havde ramt på anden vis. Blogindlæg er en god måde at øge din hjemmesides troværdighed på, og så giver det gode muligheder for at arbejde med SEO og få din hjemmeside og virksomhed til at ranke bedre i søgeresultaterne på andre søgeord end dem, der findes i produktbeskrivelser og kategoritekster.

Webtekster er en essentiel del af en virksomheds tilstedeværelse online, da det i høj grad er gennem din hjemmeside og webshop, at du ikke blot tiltrækker nye besøgende, men også får dem konverteret til kunder.

Din virksomhed skal fremstå professionel, troværdig og tilgængelig. Det opnår du blandt andet ved at have fængende, gennemarbejdede og målrettede webtekster.

Det står Partnertekst altid klar til at hjælpe med, så du kan få de bedste tekster og hæve din virksomhed til næste niveau.

Professionel tekstforfatning er en god investering

Hvorfor investere i at få webtekster skrevet af et professionelt bureau i stedet for at gøre det selv?

Det er der mange gode grunde til.

 1. For det første kan det være tidskrævende at skrive så mange tekster selv – særligt hvis du har en webshop med et bredt sortiment. I stedet for at bruge tid på det selv, kan du outsource det til Partnertekst og dermed bruge den tid, du frigiver, på at drive din forretning.
 2. For det andet er der meget at sætte sig ind i, når det kommer til tekstforfatning, og hvis du vil være helt sikker på, at du får den lækrest mulige tekst, er det en fordel at lade et bureau, der har ekspertise inden for feltet, tage sig af dine tekster.

Vi skriver webtekster, der simpelthen bare fungerer – hver gang.

Vores tekstforfattere forstår at lave god, effektiv research på produkterne, virksomheden samt jeres kunder og konkurrenter. Det gør alle teksterne skarpe, relevante og inspirerende for målgruppen.

Derudover er vi lidt af nogle (stolte) SEO-nørder. Alle webtekster får en tur gennem SEO-maskineriet, så din hjemmeside kommer til at rangere højere og få flere besøgende.

Mere trafik til dit website betyder flere salg

Webtekster spiller en væsentlig rolle, når det kommer til at få nye besøgende til virksomhedens hjemmeside, og når de besøgende skal konverteres til kunder.

I dine webtekster vil der altid indgå særligt udvalgte søgeord, som er det, teksten omhandler, og inklusionen af disse søgeord samt kvaliteten af teksten, er med til at bestemme, hvordan den pågældende landingsside rangere på Google.

Gode, relevante tekster og effektiv brug af søgeordene er supervigtige elementer, hvis du gerne vil dukke op højt i søgeresultaterne. Det er en af fordelene ved at outsource tekstarbejdet til os: Vi ved præcis, hvordan det skal gøres, så teksten er giver allermest værdi for dine kunder og din forretning.

Det handler nemlig ikke blot om at skrive en tekst, der indeholder tilfældige søgeord.

Det er også vigtigt, at teksten er velskrevet, professionel og relevant for den besøgende. Jo mere relevant den er, jo bedre vil søgemaskinerne også rangere siden, men vigtigere endnu, så virker en velskrevet tekst bare mere overbevisende på en potentiel kunde.

Gode webtekster er tekster, der:

 • Giver konkret og brugbar information
 • Er inspirerende og svær at slippe for læseren
 • Besvarer deres spørgsmål
 • Giver de besøgende lyst til at købe dine produkter.

Det gør også din hjemmeside mere professionel og troværdig, hvilket har en positiv effekt på de besøgende og kan medføre, at kunderne kommer igen, fordi de er tilfredse med jeres produkter og fremtoning.

Søgemaskineoptimering og tekstforfatning

SEO er kommet for at blive. Og vil du være med i kampen om købernes opmærksomhed, er det her, du skal lægge din energi. Punktum.

SEO er en uundværlig del af online markedsføring, og virksomheder med en webshop eller en hjemmeside vil før eller siden stifte bekendtskab med behovet for at optimere deres websteder til søgemaskinernes algoritmer og krav.

SEO er desuden en måde at sikre, at din hjemmeside dukker op, når der bliver søgt på ord, der er relevante for din virksomhed og dine produkter eller ydelser. Det er en investering, der virkelig betaler sig.

Dem, der søger på noget inden for dit fagområde, skal gerne ende på jeres hjemmeside. Det kan føles oplagt at gå efter at rangere på de mest generelle søgeord inden for dit område, men disse søgeord kan der også være stor konkurrence på.

Det betyder ikke, at din virksomhed ikke skal satse på dem, men det er smart at fokusere på andre søgeord også. Jo mere specifikke søgninger, en person foretager sig, jo tættere er de allerede fra start på et køb.

Tænk lige over den et øjeblik.

En person, der søger på ”sofa”, er måske blot i gang med at tjekke ud, hvad der findes af sofaer til fremtiden, og selvom det er brugbart, at de finder din hjemmeside og lærer virksomheden at kende, så er det ikke sikkert, det ender i et salg.

Søger en person derimod på ”gul cykel med 7 gear”, så er de allerede helt klar over, hvad de gerne vil købe.

Hvis din hjemmeside samtidig er det første resultat, og du har præcis det produkt, de søger, så er muligheden for et køb overvejende sandsynligt. Det er altså værd at satse på dem begge, men særligt de specifikke søgeord er værd at se nærmere på og ofte vil et mix af begge dele være til stede i langt størstedelen af dine webtekster.

Du kan finde relevante søgeord ved at lave en søgeordsanalyse, og det kan vi hos Partnertekst hjælpe dig med, hvis du gerne vil uddelegere den del af arbejdet også. For at lave den bedste SEO-tekst skal den være velskrevet, relevant og indeholde søgeord og ord, der lægger sig op ad emnet, så søgemaskinerne ser din side som den mest relevante, når Sofie sidder med sin smartphone og søger på ordet.

SEO er komplekst, og der sker ofte ændringer i, hvad der fungerer bedst i forhold til SEO, fordi Google og andre søgemaskiner hele tiden opdaterer deres algoritmer.

Derfor kan det være mere effektivt at outsource dit tekstarbejde til et tekstbureau som Partnertekst, der har styr på, hvad der fungerer bedst inden for SEO, og som samtidigt skriver tekster, der er tilpasset din virksomhed og dine målgrupper, så du får tekster, der virker på alle parametre.

Vi gør dine webtekster effektive – på alle parametre

Dine webtekster tjener selvfølgelig andre formål end at hjælpe din SEO-indsats på vej. De skal give konkret og væsentlig information til de besøgende. Jo skarpere og mere relevante dine webtekster er, des mere overbevisende vil de være for den besøgende. Samtidigt er velskrevne tekster med til at øge troværdigheden af din hjemmeside, din virksomhed og dine produkter.

Alt det her skal dine webtekster opnå. Det er det, vi er superskarpe til at sikre i Partnertekst.

Vores tekstforfattere og koordinatorer har hele vejen igennem fokus på at producere tekster, der passer perfekt til din virksomheds målgrupper, værdier og behov.

Du får tekster, der er optimerede til søgemaskinerne og giver din hjemmeside troværdighed både overfor kunderne og Google. Vi er hele tiden i gang med at blive bedre, og vi bestræber os på at følge med tiden, så du får et produkt, der lever op til dine forventninger, og som giver et løft til din hjemmeside og din konverteringsrate.

Du kan med fordel bestille mere end én type tekst hos os, hvis du fx skal bruge både produktbeskrivelser og kategoritekster. På den måde får du samme tone of voice og indhold i alle teksterne, og det kan hjælpe med at skabe en rød tråd på hjemmesiden.

Hos Partnertekst går vi op i, at vores tekster er effektive på alle parametre. De skal ikke blot lede besøgende til din hjemmeside med god SEO – de skal også overbevise dem om at købe dine produkter.

Vi vægter et tæt samarbejde højt med de virksomheder, vi skriver for. På den måde kan vi sikre, at du bliver helt tilfreds med dit produkt, og at vi hele tiden udvikler os.

Vi gør det nemt for dig

Det kan være, du har en enkelt opgave, eller måske skal du bruge tekster af flere omgange over en længere periode. Partnertekst er åben for alle typer samarbejde. Uanset hvor mange tekster du skal bruge og af hvor mange omgange, så er vores proces så nem, hurtig og overskuelig som muligt for dig.

Fra start til slut ser processen således ud:

 1. Du taler med os om din virksomheds behov, og vi giver dig et tilbud på dine tekstopgaver.
 2. Du udfylder et mindre bestillingsark med information til vores tekstforfattere.
 3. Vi producerer dine tekster. Er der spørgsmål, kontakter vi dig.
 4. Du får, kort tid efter, leveret de bestilte tekster og tjekker, at alt er, som det skal være.
 5. Du kan lægge de færdige tekster på din hjemmeside.

Når du har udfyldt bestillingsarket, har vi alle de oplysninger, vi skal bruge. Skulle vi have spørgsmål, kontakter vi dig. På den måde sikrer vi, at vi får skrevet den bedst mulige webtekst til din hjemmeside.

De fleste virksomheder med en webshop vil opleve at skulle bruge flere tekster hen ad vejen, da der kommer nye produkter til, og forretningen vokser. Der er gode grunde til at indgå i et længere samarbejde med det samme tekstbureau.

Hos os får du en fast kontaktperson, som altid vil varetage dine bestillinger og sørge for, at du får leveret tekster, der er i top. Derudover vil vi forsøge at give dig den samme tekstforfatter hver gang, men selv når det ikke er muligt, vil vores andre dygtige tekstforfattere sørge for, du får en tiptop tekst leveret.

At bruge samme samarbejdspartner gør webteksterne på hjemmesiden konsistente og sammenhængende, også selvom de bliver skrevet forskudt af hinanden. Det sparer dig samtidig penge, og det kan du jo godt lide, ikke? Det får din virksomhed til at virke endnu mere professionel og sikrer, at kunden ved præcis, hvad de kan forvente, når de går ind for at læse om dine produkter og din virksomhed.

Ønsker du et tilbud på webtekster til din virksomhed?

Hvis din virksomhed står og skal bruge professionelle, velskrevne og skarpe webtekster, så kontakt os, og lad os finde det bedste tilbud til din opgave. Vi står klar til at gå i gang med det samme, så du hurtigst muligt kan få teksterne på din hjemmeside.

Vi tilbyder:

 • Kvalitetsrige webtekster skræddersyet til virksomhedens værdier, målgrupper og behov
 • Tekster, der giver bedre ranking i søgemaskinerne
 • Kompetent og professionel service og rådgivning baseret på vores årelange erfaring på området
 • Nem bestilling og hurtig levering
 • Samme høje kvalitet ligegyldigt opgave, emne, omfang og målgruppe

Med solide og skarpe webtekster kommer din virksomhed til at rangere bedre på søgemaskinerne, får flere besøgende og vil opleve en større konverteringsrate. Gode webtekster er med til at opbygge jeres ry som en virksomhed, der er værd at handle hos, og giver jer flere fordele på markedet.

Vi har gjort det så nemt og billigt som muligt for dig at få effektive webtekster på din hjemmeside, og vi garanterer produkter af høj kvalitet, så du altid er tilfreds med det endelige resultat. Det er lige meget, om du er en del af en stor eller lille virksomhed, om du skal bruge 10 eller 100 tekster, om det er en enkelt opgave eller et længere samarbejde.

Vi vil se frem til at høre fra dig og glæder os til at gå i gang med dine webtekster.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!