Webtekster

Trænger dit website til nye webtekster, der både er inspirerende, oplysende og sælgende? Så lad Partnertekst være din allierede. Vi har digitalt blod i årerne og er eksperter i webtekster, der både er kundemindede og søgemaskineoptimerede.

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Danmarks største tekstbureau

Vi elsker ord, vi elsker kvalitet og vi elsker glade kunder. Er du ved at drukne i tekstarbejde? Så overlad opgaven til Partnertekst. Vi har mere end 10 års erfaring inden for tekstforfatning i forskellige afskygninger. Tøv ikke med at kontakte os.

80+ dygtige tekforfattere

Vores skarpe team af tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at hjælpe din hjemmeside op på et nyt niveau. Vi har stor erfaring med et hav af emner og forskellige typer tekster.

Tekster på 7 sprog

Mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så sidder vi klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, skal du også have den hurtigt tilbage. Vi stræber altid efter korte leveringstider, så du kan komme videre med dine projekter.

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen. Det er i hvert fald grunden til, at mere end 150 virksomheder anvender Partnertekst i dag.

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen, og derfor søger vi altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til Googles anbefalinger.

Det er vigtigt at have velskrevne, informerende og fængende webtekster på sin hjemmeside, hvilket er gældende uanset jeres fagområde. Det forholder sig nemlig sådan, at langt de fleste virksomheder i dag til dels drives online, hvilket er med ganske god grund. Virksomheder, der drives online, er nemlig tilbøjelige til at få flere nye kunder og nå ud til en bredere skare af potentielle kunder. Et af de bedste råd til at opnå dette er, at man vælger at investere i gode webtekster, således det bliver muligt at få flere besøgende på sin hjemmeside og derigennem få flere kunde, hvilket også kan lede til en højere indtægt.

Grunden til, at det er vigtigt at have en god hjemmeside med godt indhold, er, at langt de fleste vælger at gå online, når man skal købe et produkt, har behov for en service eller lignende. Det kan være alt fra en bygherre til en frisør til elektronikprodukter. Her vil det så være de virksomheder, der har investeret bedst og klogest i markedsføring inden for dette felt, der vil få de bedste resultater. Derudover vil de virksomheder, der har godt indhold også have en højere konverteringsrate end andre virksomheder. Det medfører så, at der kommer flere kunder i virksomheden, således omsætningen altså øges.  

Hvorfor er det vigtigt at have gode webtekster på sin hjemmeside?

Det er vigtigt at have gode webtekster på sin hjemmeside, fordi:

 • Den besøgende finder jeres hjemmeside og derved også virksomhed troværdig og professionel
 • Hvis den besøgende er på jagt efter noget, I tilbyder, vil I med al sandsynlighed få flere kunder grundet de gode webtekster
 • Kunderne vil gerne komme igen, fordi de finder jer troværdige og professionelle på grund af det gode indhold på jeres hjemmeside

Ovenstående er blot nogle af de årsager, der er til, at det er vigtigt med gode webtekster på sin hjemmeside, uanset hvilket fagområde man måtte arbejde inden for. Gode webtekster er i høj grad med til at udstråle troværdighed og professionalisme over for dem, der besøger hjemmesiden og er interesseret i at læse indholdet. Hvis der ikke er nogle webtekster på hjemmesiden, bliver det meget problematisk at få de besøgende til at købe produkter eller bestille services. Hvis indholdet er uklart, dårligt formuleret og lignende, vil de besøgende være tilbøjelige til at vælge et andet sted grundet manglende tiltro, eller fordi hjemmesiden er for uprofessionel sammenlignet med andre.

Er webteksterne derimod fyldestgørende, velskrevne, informerende og med klare og tydelige formuleringer, vil den besøgende med sikkerhed finde jeres hjemmeside mere troværdig og professionel. Det medfører så, at de vil være tilbøjelige til at blive kunder frem for blot at forblive besøgende. Det er naturligvis en klar fordel for virksomheden, fordi virksomhedens omsætning derigennem vil stige. Her handler det så om at sørge for, at disse kunder vender tilbage, når der er behov for noget, inden for jeres fagområde, uanset om I tilbyder produkter, services eller lignende. Her spiller troværdigheden og professionalismen også et puds, da webtekster, der udstråler netop dette, vil lede til, at kunderne vender tilbage igen, fordi de havde en god oplevelse på jeres hjemmeside. Derfor handler det både om at udarbejde godt indhold, således de besøgende bliver til kunder og gerne vil besøge jeres hjemmeside, når der igen skal handles.

Webteksterne skal udvikles søgemaskinevenligt

Det er også vigtigt, at dem, der søger på noget inden for jeres felt, kommer ind på netop jeres hjemmeside, når de mangler noget fra jeres fagområde. Det forholder sig nemlig ofte sådan, at dem, der søger på eksempelvis ”maler Aalborg”, ”cykelhandler Århus” eller lignende, i langt de fleste tilfælde vil have behov for netop dette. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed sørger for at have webtekster på sin hjemmeside, der gør, at virksomhedens hjemmeside kommer til at ligge øverst på Google, når der laves organiske søgninger som de ovenstående inden for ens fagområde. Derfor handler det om, at webteksterne også bliver krydret med søgemaskinevenlighed, så de er både professionelle og udstråler troværdighed, mens de samtidigt skal være søgemaskinevenlige. Uanset hvad er det vigtigt med godt indhold på sin hjemmeside, så det vil være nærliggende at udarbejde sine webtekster søgemaskinevenligt, hvorigennem hjemmesiden kommer højere på Google, så flere kommer ind på hjemmesiden.

Her handler det blandt andet om at inkludere nogle søgeord i teksterne, som giver mening i forhold til det, der står i teksten. Et søgeord kunne eksempelvis være ”cykelhandler”, mens det også kunne være ”skift af cykeldæk”, ”ny cykel” eller lignende, som er ord forbundet med den virksomhed, man end måtte have. Ved blandt andet at gøre dette, udarbejdes teksterne søgemaskinevenligt, hvorigennem hjemmesiden vil få en højere rangering på Google. Når hjemmesiden så er højere på Googles rangering, vil det medføre, at flere vil klikke sig ind på jeres hjemmeside, da det i langt de fleste tilfælde er de øverste links, der bliver klikket på.

Herudover handler det også om opbygningen af teksterne, typen af teksterne og lignende, som kan opbygges, så webteksterne bliver mere søgemaskinevenlige. Det kan dog være udfordrende at sætte sig ind i, mens det om ikke andet vil tage en hel del tid at gøre. Søgemaskineoptimering er nemlig en bred verden, der kræver erfaring og viden for at få det optimale ud af søgemaskineoptimeringen, men det er også en af de markedsføringsstrategier, der giver et særdeles godt udbytte sammenlignet med den investering, det ville kræve.

Hvorfor lade professionelle varetage udarbejdelsen af webtekster?

Blandt andet grundet denne krævede erfaring og viden om søgemaskineoptimering, der skal til for at opbygge en optimal webtekst, kan det være en fordel at lade professionelle om tekstforfatningen af webtekster. Det kan passende være PartnerTekst, da vi har meget god erfaring og et hold af kompetente søgemaskineoptimeringsspecialister ansat. Det medfører så, at I ikke skal bruge virksomhedens tid på at sætte jer ind i alt dette. Og det vil kræve en hel del tid, såfremt I skal sætte jer ind i alle facetterne af søgemaskineoptimering, og denne tid kunne I passende have brugt på noget andet i virksomheden.

Derudover er det også vigtigt, at teksterne er velskrevne og tydelige i formuleringerne, således de kommer til at fremstå professionelle og troværdige, således jeres virksomhed også vil gøre det. Det er også noget, der kan tage meget tid, energi og mange ressourcer, således man ikke er så garvet inden for tekstforfatningen. Derudover kan det også være, at der er meget andet at se til i virksomheden, hvilket så kan medføre, at udarbejdelsen af teksterne bliver en smule forhastet. Derfor vil kvaliteten af teksterne måske ikke blive så god, som det ellers ville have været tilfældet, hvilket også kan være en årsag til, at det kan være en fordel at lade professionelle om tekstforfatningen. Hos PartnerTekst kan I være sikre på, at teksterne er af særdeles god kvalitet, mens de også vil leve op til jeres krav og forskellige kriterier for en webtekst udarbejdet med blik for søgemaskineoptimering.

Såfremt man som virksomhed gerne vil have de bedst mulige resultater inden for denne gren af markedsføring, er det vigtigt, at der bliver investeret tid af erfarne folk i udarbejdelsen af webtekster. Det er ikke altid, at man i virksomheden selv har erfaring eller tid til at få udarbejdet nogle gode tekster. Hos PartnerTekst har vi tid, erfaring og ressourcer til at udarbejde jeres webtekster, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor er du hos os altid sikret velskrevne webtekster, der kan give de ønskede effekter i forhold til, at besøgende bliver konverteret til kunder, mens jeres hjemmeside vil få højere rangering på Google ved organiske søgninger.

Teksterne udarbejdes ud fra målgruppe og formål

Udover at have fokus på søgemaskineoptimering, formuleringer og lignende, er det også vigtigt at have målgruppe og formål i overvejelserne, når sådanne webtekster skal udarbejdes. Ved at have målgruppen for sin webtekst i fokus, er det i højere grad muligt at formidle målrettet mod dem, som teksterne er tiltænkt. Når teksterne er mere målrettede mod en målgruppe, vil de være lettere for målgruppen at læse, mens de også vil få netop det, de søger efter.

Dernæst er det også vigtigt at kende til formålet med sine tekster, inden man vælger at lade en tekstforfatter fra PartnerTekst udarbejde sine tekster. Kendes formålet inden bestillingen af tekster, er det en hel del lettere at vide, hvad teksterne skal benyttes til på websiden. Det sørger også for, at I som virksomhed lettere vil kunne bruge teksterne til netop det, I har tiltænkt dem. Formålene med teksterne vil ikke nødvendigvis være nogle, vi skal kende til, men det er en fordel at have dem i baghovedet, når I kontakter os for at lave jeres bestilling. Formålet kan med fordel være styrende for, hvorledes teksterne bestilles, hvilket sikrer, at I har let ved at implementere teksterne, når vi har dem leveret til jer. Vi sørger nemlig altid for at holde os inde for de rammer, I sætter til os i forbindelse med bestillingen af teksterne – vi gør altså arbejdet let for jer og giver jer det bedste resultat.

Research er et vigtigt redskab for vores tekstforfattere

Når vores kyndige og dygtige tekstforfattere skal udarbejde en webtekst, er research en meget vigtig del af udarbejdelsen af teksten. Vi lægger nemlig en meget stor dyd i, at teksterne skal være gennemarbejdede, så I får det bedst mulige resultat. Det er lige meget, hvilket erhverv I har. Vi skriver tekster for mange forskellige virksomheder med forskellige erhverv, hvilket medfører, at vores tekstforfattere har god erfaring med at lave god research, således de fornødne informationer bliver fundet, inden teksterne bliver skrevet. Vi sørger altid for at finde de informationer, der gør, at webteksten bliver tilpas informerende i forhold til det, I har bedt om.

Når en webtekst er tilpas informerende, vil læseren efterfølgende ikke sidde tilbage med spørgsmål til tekstens indhold. Dermed er det ikke nødvendigt at finde informationer andetsteds, hvilket er godt for jeres virksomhed. Derudover er det også noget, der øger troværdigheden og giver den besøgende et endnu større incitament for at vende tilbage til jeres hjemmeside. Det giver således også jeres hjemmeside et særdeles godt ry i det kredse, der er vigtige at have et godt ry – nemlig i jeres kunde kredse. Det er noget, der kan være med til at udbrede jeres virksomhed yderligere.

Den gode research sørger for, at alt indhold kan formidles klart og tydeligt

Når den gode research er foretaget af vores tekstforfattere, er den næste opgave at få videreformidlet indholdet klart og tydeligt, således læseren kan forstå budskabet og ikke vil være i tvivl om noget som helst, der indgår i webteksten. Dette er noget, vores tekstforfattere har stor erfaring med, hvorfor det således også vil være noget, I kan nyde godt af.

Her skal det også nævnes, at vores tekstforfattere har en unik evne til at videreformidle selv noget meget indviklet og teknisk indhold, således det kan forstås af alle. Vi har god erfaring med at formidle indhold i webtekster til mange forskellige virksomheder, der arbejder inden for forskellige områder:

 • Varmepumper
 • Industrigulve
 • Løbeudstyr
 • Cykeludstyr
 • Senge
 • Elektronikprodukter
 • Kjoler
 • Og meget andet

Vi står også klar til at håndtere jeres opgave – uanset omfang og fagområde. Derudover er vores tekstforfattere også i stand til at formidle sig klart og tydeligt, så teksten er fokuseret om det, der er det vigtigste. Det medfører, at den besøgende får det optimale ud af at læse teksten, hvilket er en fordel for jer såvel som for jeres besøgende. Det har også en sammenhæng med konverteringsraten, som også vil være stigende, når teksterne er velskrevne og indeholder netop den information, der forventes af den givne tekst. Det kan lyde indviklet, men bare rolig – vi har styr på det og kan hjælpe jer i den rigtige retning.  

Nem proces for jer

Udover at vi håndterer tekstforfatningen for jer og skriver nogle særdeles gode og velskrevne webtekster, sørger vi også for, at processen bliver så let som overhovedet mulig for jer. Det har vi blandt andet gjort ved at gøre bestillingen let og enkel for jer. Det sørger for, at I ikke skal bruge lang tid på dette, således jeres tid og ressourcer stadig kan blive brugt til det vigtigste og det, I er bedst til – nemlig at styre virksomheden.

Dernæst står vi også for at rådgive jer i den rigtige retning, såfremt der måtte være noget, I skulle være i tvivl om. Vi har nemlig den brede viden og det gode erfaringsgrundlag, som vi vil være i stand til at kanalisere over i den opgave, I end måtte have tiltænkt os. Selvom processen er enkel og nem for jer, er det ikke fordi, at I ikke får noget at sige, og at vi leverer et mindre godt produkt. Vi sørger nemlig for, at bestillingen er fyldestgørende, inden vi påbegynder opgaven, og vi indgår I et tæt samarbejde med jer, så vi sikrer os, at jeres opgave altid bliver løst så optimalt som overhovedet muligt. Det sikrer, at I får det resultat, I ønsker, selvom processen er særdeles enkel for jer.

Vi har god erfaring inden for området, og det er naturligvis noget, I vil kunne mærke, når I kontakter os, fordi vi gerne vil rådgive jer på rette vej. Det kan eksempelvis være i forhold til, hvorledes vi bedst får løst opgaven i forhold til jeres teksters formål, hvor lange teksterne skal være, hvor mange tekster der skal være osv. Alt sammen kan være udfordrende selv at have styr på, men det er i høj grad noget, vi har meget styr på, og med garanti kan vi føre jer i den rigtige retning, så I får det bedste og mest effektive resultat af tekstforfatningen.

Erfaring er vigtigt i udarbejdelsen af webtekster

Når teksterne skal udarbejdes, er det vigtigt med erfaring, hvilket kan være endnu en fordel ved at vælge PartnerTekst som jeres samarbejdspartner i forbindelse med dette. Vi har nemlig et bredt hold af tekstforfattere, der står klar til at udarbejde jeres webtekster. Vores tekstforfattere har alle de forskellige værktøjer og den erfaring, der skal til for, at teksterne bliver udarbejdet så søgemaskinevenligt som overhovedet muligt. For at dette kan være tilfældet, er det særdeles vigtigt, at den, der udarbejder webteksten, har styr på søgemaskineoptimering og har en viden om, hvorledes teksterne skal strikkes sammen for at opnå det bedste resultat.

Det kan vi i høj grad sige, at vores tekstforfattere har. Vi har nemlig den viden, der skal til for, at teksterne bliver udarbejdet på en sådan måde, at jeres hjemmeside kommer til at ligge øverst på Google. Dette er noget, vi kan gøre, mens I blot skal koncentrere jer om at styre jeres virksomhed. Der vil stadig være de forskellige opgaver i virksomheden, der uanset hvad skal passes, og det kan I passende fortsætte med, mens vi håndterer udarbejdelsen af tekstopgaverne. Derfor kan vi hjælpe jeres virksomhed til at få flere besøgende på websitet, konvertere besøgende til kunder og derigennem spille en rolle i forhold til at præge jeres omsætning positivt.

Det er en investering at lade professionelle om tekstforfatningen

Når man leder efter firmaer til at varetage tekstforfatning, er det særdeles vigtigt, at man finder det rette firma, hvor det er muligt at få højt udbytte for pengene. Det er nemlig ikke altid den dyreste tekstforfatning, der vil være den bedste for jeres virksomhed. Det er svært at få et godt udbytte i forhold til størrelse af investering, såfremt man vælger nogle af de dyreste tekstforfatningsfirmaer. Det har vi hos PartnerTekst fuld forståelse for, hvorfor vi vælger at tilbyde vores tekstforfatningsarbejde til nogle særdeles konkurrencedygtige og gode priser. Det betyder dog ikke, at kvaliteten på vores arbejde ikke er på højde med det, dyrere tekstforfatningsfirmaer kan levere – tværtimod.

Grundet vores brede erfaringsgrundlag og viden om søgemaskineoptimering samt vores evne til formidling vil vi kunne levere et mindst lige så godt stykke arbejde som de dyrere tekstforfatningsfirmaer. Det vil altså sige, at investeringen vil være lille i forhold til udbyttet. Vores arbejde i forbindelse med udarbejdelsen af webtekster fører via et øget besøgsantal og højere konverteringsgrad til en øget omsætning. Det kan derfor vise sig, at investeringen i os som jeres samarbejdspartner kan forrente sig, således I faktisk kan begynde at tjene på investeringen. Vælger I et af de dyrere firmaer, er der risiko for, at der ikke vil blive tjent på investeringen, hvilket er en hovedårsag til, at vi leverer vores tekster til så gode priser, som vi gør. Det er også vigtigt, at man ikke tyer til de allerbilligste firmaer, da det kan være en indikation på, at kvaliteten heller ikke er i top.

På grund af vores organisationssammensætning, gode tekstforfattere og evne til at kombinere tekstforfatning med søgemaskineoptimering vil vi være i stand til at levere et resultat af høj kvalitet til jer til konkurrencedygtige priser. Til disse konkurrencedygtige priser får I også særdeles god service, således I kan følge processen helt tæt, mens den gode service også består i kyndig rådgivning, som kan bruges til at forbedre jeres tekster endnu mere. Vores interesse består i at levere velskrevet og søgemaskinevenligt indhold til jer, således I altid fremstår professionelle og troværdige online, hvilket vi i samarbejde med jer kan opnå.

Ønsker I et tilbud? Kontakt os allerede i dag

Hvis I gerne vil have et tilbud på vores tekstforfatningsarbejde, så kan I allerede kontakt os nu, så laver vi et godt og skræddersyet tilbud til jer. Vi garanterer jer:

 • Sublime webtekster til jeres hjemmeside
 • Gennemarbejdet med blik for almindelig tekstforfatning for at øge konverteringsraten såvel som for søgemaskineoptimering for at få flere besøgende
 • Fremragende service og rådgivning
 • Leverancen kommer til tiden, så I kan publicere webteksterne, når det er planlagt
 • Vi tager imod alskens forskellige opgaver – uanset omfang og fagområde

Dette er alt sammen noget, vi er i stand til at garantere for jer, når I lader os håndtere udarbejdelsen af webtekster til jeres hjemmeside. Alt dette er noget, I får til konkurrencedygtige priser, så I er i stand til at få et godt udbytte i forhold til investeringen. Det får I til de bedste priser, mens I samtidigt også indgår I et samarbejde hvor aftaler bliver holdt, så I sagtens kan regne med vores arbejde I jeres markedsføringsstrategi.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!

Pin It on Pinterest