Tekstforfatning

Hos Partnertekst har vi samlet et dedikeret team af tekstforfattere, der sidder klar til at tage dit website til et nyt niveau med tekstforfatning af højeste kvalitet.

Hvis du mangler produktbeskrivelser, kategoritekster, blogindlæg, artikler eller andre webtekster til din hjemmeside, står vi altid klar til at hjælpe.

FÅ TEKSTFORFATNING AF HØJ KVALITET HOS OS

Tekstforfatning er en væsentlig del af at drive virksomhed online. Det er gennem relevant content – altså billeder og tekst – at du præsenterer din virksomhed og dine produkter for potentielle kunder, og det er særligt via tekster, du leder nye besøgende til din hjemmeside.

Hvis du gerne vil ligge højt i de organiske søgeresultater, skal du have tekster, der er SEO-venlige, inspirerende, relevante og skarpe i forhold til virksomhedens værdier og målgrupper.

At investere i god tekstforfatning er udelukkende en fordel for din virksomhed, og de fordele, det giver, tjener hurtigt udgiften ind igen.

Hos Partnertekst har vi gennem en årrække specialiseret os i e-commerce tekstforfatning, og vi er konstant i gang med at blive endnu bedre. Vores mål er at skrive tekster af høj kvalitet, der giver din virksomhed nye besøgende, og som er så overbevisende og inspirerende, at de besøgende vælger at blive kunder.

Vi har gjort det så nemt og billigt som muligt for dig at få de bedst mulige tekster til din hjemmeside. Det betyder, du kan fokusere på alt det andet, det kræver at have en virksomhed, og overlade tekstarbejdet til os og vores team af erfarne og dygtige tekstforfattere. Med et samarbejde med et professionelt tekstbureau som Partnertekst sparer din virksomhed tid, og du kan være helt sikker på, at de tekster, du får leveret, er effektive på alle kanter. De vil være SEO-venlige og skrevet med din virksomheds individuelle og specifikke behov for øje.

Hvis du står og har brug for tekstforfatning, der er helt i top, så står vi hos Partnertekst klar til at hjælpe allerede i dag.

Kontakt os med det samme, og lad os give et tilbud på din tekstopgave, som du kun kan smile af!

40+ dygtige tekstforfattere

Vores team af skarpe tekstforfattere er altid klar ved tasterne til at give din hjemmesides kvalitet et ordentligt nyk op. Ligegyldigt hvilken type tekst du står og mangler, så kan vi levere den.

Tekster på flere sprog

Ønsker du at udvide din forretning, og mangler du tekster på dansk, norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk? Så lad os hjælpe! Vores team sidder klar til at gå i gang med det samme.

Fast kontaktperson

Et samarbejde med Partnertekst skal være nemt. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson, der klarer alt fra bestilling til levering og sikrer den bedste kvalitet.

Hurtig levering

Har du bestilt en tekst hos os, får du den hurtigt tilbage. Vi stræber efter korte leveringstider, så du hurtigst muligt kan få dine tekster på hjemmesiden og komme videre med dine projekter.

Høj kvalitet

Hurtig levering og høj kvalitet kan godt hænge sammen, hvis du ved, hvad du laver – og det gør vi. Partnertekst har specialiseret sig i tekstforfatning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom vi leverer hurtigt.

SEO eksperter

Vi har mange års SEO-erfaring i bagagen og sørger altid for, at teksterne er skrevet og opbygget i henhold til pågældende anbefalinger, så du kommer i top på søgemaskinerne.

Få levende og fængende tekster til din hjemmeside

Gode tekster på din hjemmeside og webshop tjener flere forskellige formål. De vil, ved hjælp af SEO, være med til at lede nye besøgende til din hjemmeside og dine produkter. De er også med til at give den besøgende et positivt indtryk af din virksomhed, fordi information om dine produkter og ydelser er let tilgængelig og velskrevet.

Det er ikke blot vigtigt at have tekster på din hjemmeside, der inkorporerer søgeord og dermed giver din virksomhed bedre mulighed for at blive fundet af de helt rigtige potentielle kunder – du skal også have tekster, der skaber interesse.

Hos Partnertekst ved vi, hvor væsentligt det er, at webteksterne virkelig spiller. Det er en del af det, besøgende ser på, når de skal beslutte sig for at købe et produkt. En fængende og skarp tekst kan altså være et stærkt salgselement og potentielt set den sidste overbevisende faktor.

Hvis du har tekster, der kan imødekomme dine potentielle kunders behov, svare på deres spørgsmål, før de stiller dem, inspirere dem til, hvordan dine produkter kan bruges, og som formår at være mere guidende og rådgivende end sælgende, så er du godt i gang med at løfte din virksomhed til et nyt niveau. Det svære er at få skrevet tekster, der formår at være det hele på én gang, og det er her, det giver mening at samarbejde med et professionelt tekstbureau som Partnertekst.

Vi ved præcis, hvordan en tekst skal skrue sammen, så den virker bedst muligt, og vores erfarne tekstforfattere kan uden problemer tilpasse en bestemt type tekst til lige din virksomhed, dine produkter og din målgruppe. Vi ved, at en tekst aldrig bare er en tekst, og det er derfor, vi arbejder professionelt med tekstforfatning. Det kræver viden, erfaring og talent at udforme tekster, der fungerer præcis, som de skal, særligt fordi der aldrig er to tekster, der er ens.

Tekster af samme type kan minde om hinanden i opbygning, men god tekstforfatning handler om at gøre hver tekst unik og tilpasse den til den pågældende virksomhed, det konkrete produkt eller kategori og altid huske på, at målgruppen – altså den tilsigtede modtager – skal finde teksten relevant og spændende.

Hos Partnertekst udvikler vi os med markedet og de digitale fremskridt, og vi holder os opdaterede på, hvad der sker med fx SEO, så du altid er sikker på, at du med os får tekster, der følger med tiden.

Den gode tekstforfatter og den gode tekst

Hvad er en velskrevet tekst? Alle kan skrive en tekst, men at skrive en god tekst kræver viden om, hvad der gør en bestemt type tekst inden for et bestemt område god.

Hos Partnertekst er vi fx specialister i tekstforfatning til e-commerce og hjemmesider, og det er ved disse områder, vores primære fokus ligger.

Det betyder, at vi ved præcis, hvordan disse tekster skal skrives, så de fungerer bedst muligt, og vores team har indgående erfaring med at producere og skrive webtekster til e-commerce som produktbeskrivelser og kategoritekster til en bred vifte af virksomheder og brancher.

Tekster til e-commerce og hjemmesider kræver en viden om de produkter, der skal skrives om, den virksomhed, der skrives for, og de centrale målgrupper. Noget af denne information bliver givet af dig, når du bestiller dine tekster, og resten bliver researchet af vores tekstforfattere. En god tekstforfatter forstår at udvælge den mest relevante information og præsentere den i teksten på en levende og inspirerende måde.

Det er vigtigt, at teksten ikke bliver en opremsning af informationer, men i stedet en fængende tekst, der giver mere end blot generelle informationer til kunden. Den skal, så længe det er relevant, inspirere til, hvordan produktet kan bruges, hvad det kan kombineres med, og måske hvordan det kan blive en del af hjemmet eller i hverdagen.

En god tekstforfatter formår at skrive gode tekster, fordi de har evnen og erfaringen til at kombinere alle de forskellige elementer i en tekst til en samlet, velfungerende helhed. De kan tage søgeord, emne, målgruppe, virksomhedens krav og tekstens format, og forme det til en tekst, der hverken bliver for sælgende, kedelig eller opremsende.

Dine webtekster skal ikke føles som en eftertanke, når de bliver læst – de skal i stedet føles som en del af en aktiv dialog mellem dig og den besøgende. Hvis teksten tager højde for læserens behov og svarer på dennes spørgsmål og tvivl, så vil læseren føle, at virksomheden har taget dem alvorligt og brugt tid på at forstå dem. Det giver et positivt og autentisk indtryk af virksomheden, dine produkter og ydelser.

Det er svært at få skrevet så velfungerende tekster, hvis du samtidigt skal tage dig af alt det andet, der skal ordnes i en virksomhed, og det er derfor, der findes professionelle tekstbureauer som Partnertekst. Lad os gøre det, vi er bedst til, mens du gør det, du er bedst til, og sammen hjælper vi hinanden til at nå nye højder.

Hvilke tekster kan vi skrive – og hvad kræver de?

Partnertekst har specialiseret sig i alle former for webtekster, men med særligt fokus på e-commerce. Det vil altså sige, at lige meget hvilken type tekst, du står og mangler, så kan vores hold af tekstforfattere uden tvivl skrive den.

Vi kan fx tilbyde:

 • Tekster til webshops, herunder:
  • Produktbeskrivelser
  • Kategoritekster
 • Almindelige webtekster
 • SEO-tekster til søgemaskineoptimering.

Har du en webshop, vil du uden tvivl på et tidspunkt skulle bruge både produktbeskrivelser og kategoritekster. Produktbeskrivelser er den tekst, der findes under et bestemt produkt, mens kategoritekster er mere generelle beskrivelser af en type produkter og findes ofte på sider, hvor der er samlet en oversigt over en bestemt slags produkter.

Almindelige webtekster er al tekst derudover, som kan være at finde på din hjemmeside – eksempelvis blogindlæg.

Det er klart, at hver tekst kræver forskellige typer tekstforfatning. En produktbeskrivelse går mere i dybden med ét specifikt produkt og vil ofte inkludere mere teknisk information om, hvad produktet kan og dets funktioner og specifikationer.

Produktbeskrivelser er kortere end andre webtekster og skal derfor også være enormt præcise, skarpe og relevante for den potentielle kunde. Den korte længde gør dem altså ikke lettere at skrive, og en god produktbeskrivelse kræver grundig research på produktet og en evne til at sætte sig i kundens sted, så det er de mest relevante og brugbare informationer, der bliver inkluderet.

Kategoritekster er derimod ofte længere og omhandler, som sagt, ikke et enkelt produkt, men en række produkter, der på en eller anden måde passer i kategorien.

Kategoritekster har til opgave at forklare om kategoriens produkter og inspirere og vejlede læseren til at vælge et eller flere af produkterne. Disse er mere generelle, og det er en kunst i sig selv at gøre dem spændende og relevante for læseren. Der skal researches på virksomheden, produkterne, og så skal der kunne skrives fængende, overbevisende tekster, der skaber god værdi for kunden.

Tekstforfatning handler for vores tekstforfattere om at skrive den bedst mulige tekst, og det indebærer at sætte sig i virksomheden og kundens sted og grundigt overveje, hvordan teksten skal opbygges, hvilken tone of voice, der skal bruges, og hvad der skal lægges vægt på til at vejlede og inspirere. Din virksomhed vil ofte have retningslinjer, der skal følges, og søgeord, der skal inkluderes, og for tekstforfatteren handler det om at få teksten til at gå op i en højere enhed, hvor alle disse elementer spiller sammen.

Det er den type tekstforfatning, vi er ude efter, og når vi udvælger nye tekstforfattere til vores hold, så er det særligt evnen til at forene alt dette i en tekst, vi ser efter.

Tekstforfatning og SEO

En anden essentiel del af tekstforfatning, når der kommer til webtekster, er søgemaskineoptimering. Alle tekster, vi leverer hos Partnertekst, er søgemaskineoptimerede, og vores tekstforfattere har indgående erfaring med at inkludere søgeord og skrive effektive SEO-tekster, så din hjemmeside kan rangere bedre på søgemaskinerne.

SEO dækker over alt det, du kan gøre, for at din virksomhed og dens hjemmeside/webshop kommer til at ligge højt i søgeresultaterne på fx Google. SEO handler både om at inkludere de mest relevante søgeord i en tekst og om at skrive en tekst, der er relevant i forhold til emnet.

Der bliver lavet en søgeordsanalyse, enten af dig eller os, hvor der findes frem til de bedste søgeord at inkludere. Det vil fx være de ord, der bliver søgt mest på inden for et bestemt felt.

De forskellige webtekster har det til fælles, at de næsten altid er bygget op omkring et primært søgeord og indimellem også sekundære søgeord.

For at det skal fungere bedst muligt i forhold til SEO, skal ordene indgå naturligt i teksten, og der skal indgå andre relevante ord også. En tekst med søgeordet ”sofa” skal gerne også indeholde ord, der lægger sig op ad sofa, som eksempelvis ”sofabord”, ”stue”, ”boligindretning” osv. Det er det, det vil sige, at din tekst er relevant i forhold til emnet. Det handler ikke kun om relevans i forhold til den, der læser teksten, men om hvordan fx Googles algoritmer ”læser” din tekst og vurderer den.

Den store kunst med tekstforfatning er at inkludere søgeord og relevante ord i teksten og samtidigt skrive en tekst, der giver noget reel værdi til læseren. Det skal ikke blot være en tekst, der ligger på hjemmesiden på grund af SEO – den skal også være brugbar for de besøgende, der vælger at læse den.

Den virkelig gode tekstforfatter forstår altså at skrive en interessant tekst, hvor søgeordene naturligt indgår (og hverken indgår for meget eller for lidt), og som samtidigt er inspirerende og informerende for læseren.

Partnertekst har erfarne og effektive tekstforfattere

Hos Partnertekst går vi op i at skrive tekster, der giver endnu mere troværdighed til din virksomhed, leder flere besøgende til din hjemmeside og er med til at konvertere besøgende til kunder. Vi vil ikke skrive tekster, der fungerer på ét punkt – vi vil have tekster, der fungerer optimalt på alle parametre.

Vores standard for tekstforfatning er derfor også høj, og det reflekteres i de tekstforfattere, vi udvælger til vores team. Vi vægter et talent for ord og en fleksibel og åben tilgang til tekstforfatning, da vores tekstforfattere gerne skal kunne skrive brede og alsidige tekster om mange forskellige emner og produkter.

Det betyder, at de skal være i stand til at researche produkter, virksomheder og målgrupper, de skal have en viden om SEO, og de skal være effektive til både tekstforfatning og research. Desuden skal de heller ikke sidde fast i én forståelse af, hvordan en tekst skal skrives: De skal udvikle sig løbende, ligesom resten af Partnertekst.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og der er aldrig noget, der står stille hos os. Vi, og særligt vores tekstforfattere, lærer af hver ny bestilling og levering, og det er essentielt, at vi hele tiden bevæger os fremad.

Den digitale verden udvikler sig konstant, og vi skal følge med, så de tekster, vi leverer, altid er opdaterede og så effektive som muligt i forhold til de parametre, der er gældende for SEO.

Det er på baggrund af disse principper, vi producerer dine tekster og udvælger vores tekstforfattere.

En tekstforfatter hos Partnertekst vil altså altid:

 • Skrive fyldestgørende og inspirerende indhold på baggrund af dine opgavespecifikationer.
 • Inkludere søgeord på naturlig vis, så du får en bedre rangering i søgemaskinerne.
 • Inkludere rådgivning i teksten, så læseren får en bedre forståelse af fordele og funktioner ved produktet/produkterne.
 • Skrive grammatisk korrekt og velformuleret, så I får det bedste resultat.
 • Levere tekster, der er opdaterede i forhold til den nyeste viden og aktuelle trends.

Kompetencer, du får med professionelle tekstforfattere, kan gøre en væsentlig forskel for de tekster, du får på din hjemmeside. Hos os har vi gjort det så billigt og simpelt så muligt, så din udgift til teksterne hurtigt har tjent sig ind igen. Desuden er det vigtigt for os at levere tekster, du er tilfreds med, og som kan hjælpe din virksomhed til at få flere besøgende, flere kunder og øge jeres vækst, og vi gør meget ud af at skabe frugtbare og langvarige partnerskaber.

Få tekster på flere sprog

Vi tilbyder samtidigt også tekstforfatning på flere sprog end dansk.

Er du i gang med at udvide din forretning til udlandet? Eller har du allerede en webshop, der skal have tekster på et andet sprog?

Hvis du står og har brug for tekstforfatning på norsk, svensk, finsk, engelsk eller tysk, så har vi hos Partnertekst samlet et hold af udenlandske tekstforfattere, der sidder klar til at varetage dine opgaver. Ligesom vores danske tekstforfattere kan de selvfølgelig varetage alle typer tekster fra kategoritekster til blogindlæg til generelle webtekster. Hvis du vil vide mere om muligheden for tekstforfatning på et andet sprog end dansk, så kontakt os blot, og lad os give et tilbud.

Vi står altid til rådighed – få din tekstforfatning ordnet i dag

Vælger du Partnertekst som samarbejdspartner, kan du være sikker på at få leveret tekster af høj kvalitet, der er SEO-venlige og øger din konverteringsrate. Vores tekstforfattere kan skrive om alle emner og har erfaring med at forfatte tekster til virksomheder i en bred vifte af brancher. Vores tekstforfattere vil researche både dig, dine kunder og dine produkter, så hver tekst er nøje tilpasset til dine specifikke krav og behov og vil passe perfekt ind på din hjemmeside.

Der er kun fordele ved at få lagt kvalitetsrige webtekster på din hjemmeside. Om så du mangler produktbeskrivelser, kategoritekster eller noget helt tredje, så står vi klar til at tage imod din bestilling. Om så du skal have lavet 20 eller 200 tekster, om de skal leveres på en gang eller spredes ud over en længere periode, så kan vi uden problemer varetage din bestilling. Hvis du har en tekstopgave, så kontakt os med det samme, så kommer vi med et godt tilbud, og inden du har set dig om, har du friske og skarpe tekster til din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud på din tekstopgave!